Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Ya Osman kardeş ben benzin fiyatını kast etmedim, motorun çalışmama sebebinin motora yani yanma odasına benzin gelip gelmediğinden olabileceğini kastettim sürçü lisan edildiyse affola,

yan ayak sensörüyle arka fren sensörüne baktırın.
kastettiğim yan sehpa açıkken veya frene basmadığında motoru çalıştırmanı engelleyen sensörler.

başıma gelmişliği, boş yere akü masrafı ettirmişliği vardır. sensör bozulur, kablosunun fişi gevşer, yıkarken içine su kaçar falan... olabilir.

Motosikleti
cbf 150
pcxlerde marş motoru varmı? yoksa yeni akü al dene eğer varsa motoruna yakıt koy ve yakıt deposunuda azıcık açık bırak çalışır

Sorunu marşa basarken hafif gaz vererek çözdüm, motor çalıştı biraz bekledikten sonra tekrar stop etti bu yüzden çalıştırıp biraz sürdüm ve bayiye götürdüm. Şuan herhangi bir sorun yok, sorun sanırım navarin11'in dediği sebepten. Bende bir arkadaşa sormuştum forum sonrası, o da aynı sorunu yaşadığı için yardımcı oldu.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Sorunu marşa basarken hafif gaz vererek çözdüm, motor çalıştı biraz bekledikten sonra tekrar stop etti bu yüzden çalıştırıp biraz sürdüm ve bayiye götürdüm. Şuan herhangi bir sorun yok, sorun sanırım navarin11'in dediği sebepten. Bende bir arkadaşa sormuştum forum sonrası, o da aynı sorunu yaşadığı için yardımcı oldu.
Bu yıl benim motor da 5 ay yattı. Akü evde zaman zaman şarjda olduğu için sorun çıkarmadı. Benzinden de sorun çıkmadı. İlk marşta motor çalıştı. Enjeksiyonlu motorda normalde marş basarken gaz koluyla oynamaya gerek yoktur. Hala anlamış değilim. Neyse önerimi dinleyip yeni akü almaman iyi olmuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar