Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Motosikleti
Honda Forza 250
Yaklaşık 2 sene önce cb125r motorumu sattım az önce hondadan gelen mesaj,

oamzfl.jpg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Görsel aktif üstadım görüntüleniyor,
Bazen bana da oluyor; özellikle hizliresim sitesindeki görselleri telefonumdan görüyorum, ancak antivirüs yazılımı kurulu bilgisayardan göremiyorum. Bilgisayardan görüntülenebilmeye 1 gün kadar sonra başlıyor falan. Ya görselin arka taraftaki bulut sunucularına dağılma süresi ya antivirüs yazılımı vs. yüzünden böyle şeyler yaşıyorum.

(Bu görselde olmadı ama; hem telefon hem de bilgisayardan görüntüleyebiliyorum...)

Motosikleti
D400
bazı markalar ambalajını açarken arızalı cıkıyor da servisler falan kullanıcı hatası diyor.
vay arkadaş.

Motosikleti
apec apx7
Çin düşmanı değilim ama Çinli bir firma böyle bir hizmet ver motosiklette,
Yarı fiyatından aza aynı malı alıyorsun o zaman böyle hizmet almamayı da kabul edeceksin. sizin kafanızla gidilecek olsa bütün otellerin 5 yıldızlı olması lazım aşağısı kurtarmaz, bütün telefonların iphone yada samsung s serisi olması lazım . örnekler uzatılabilir. kimi beyaz eşyasını bosch tan alır kimi vestenden kimi regalden. kimi egea ya biner kimi bentley e. her mal segmentinin alıcısı vardır. siz ve sizin gibiler neyi kabullenemiyorsunuz anlamıyorum. kimsenin çıkıpta bilmemne çinli markası hondadan daha iyi motor yapıyor dediği yok ki? kaldıki elektronik eşya, cep telefonu ve elektrikli araba örnekleri gösteriyor ki çinliler istedikleri zaman japonlardan çok daha iyi ve kalitelisini yapıyorlar.
Bir İngiliz atasözü şöyle der: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" Ucuz diye satılan o Çinli markalar uzun vadede kullanıcıya maddi ve manevi daha fazla bedele mal oluyor.
yahu kim motorunu 30 sene kullanıyor, 80.000 tl verdiği motoru adam 2 sene sonra değiştirecek.

Motosikleti
Honda Forza 250
Yarı fiyatından aza aynı malı alıyorsun o zaman böyle hizmet almamayı da kabul edeceksin. sizin kafanızla gidilecek olsa bütün otellerin 5 yıldızlı olması lazım aşağısı kurtarmaz, bütün telefonların iphone yada samsung s serisi olması lazım . örnekler uzatılabilir. kimi beyaz eşyasını bosch tan alır kimi vestenden kimi regalden. kimi egea ya biner kimi bentley e. her mal segmentinin alıcısı vardır. siz ve sizin gibiler neyi kabullenemiyorsunuz anlamıyorum. kimsenin çıkıpta bilmemne çinli markası hondadan daha iyi motor yapıyor dediği yok ki? kaldıki elektronik eşya, cep telefonu ve elektrikli araba örnekleri gösteriyor ki çinliler istedikleri zaman japonlardan çok daha iyi ve kalitelisini yapıyorlar.

yahu kim motorunu 30 sene kullanıyor, 80.000 tl verdiği motoru adam 2 sene sonra değiştirecek.
Ne anlatıyorsun sen yav gücün varsa malın iyisini alırsın 10 yıl geçsede böylede hizmet alırsın işte, ben çin malı almayın filan mı dedim, adamların yaptığı hoşuma gitti paylaştım,

Motosikleti
apec apx7
Ne anlatıyorsun sen yav gücün varsa malın iyisini alırsın 10 yıl geçsede böylede hizmet alırsın işte, ben çin malı almayın filan mı dedim, adamların yaptığı hoşuma gitti paylaştım,
Birader her zaman güç meselesi de değil, ihtiyaç meselesi, honda goldwing almayan hondacıları ezikliyor musunuz? gs1300 almayan bmw cilere niye iyisini almıyorsun diyor musunuz? yada chopper da indiandan aşağısına binene adam demem diyor musunuz? ayrıca size ne? parası sizin cebinizden mi çıkıyor? sizden deneyim, yorum dışında birşey isteyen oluyor mu? nedir bu kendini yukarıda görüp cevaz verme durumu?

Motosikleti
Honda Forza 250
Birader her zaman güç meselesi de değil, ihtiyaç meselesi, honda goldwing almayan hondacıları ezikliyor musunuz? gs1300 almayan bmw cilere niye iyisini almıyorsun diyor musunuz? yada chopper da indiandan aşağısına binene adam demem diyor musunuz? ayrıca size ne? parası sizin cebinizden mi çıkıyor? sizden deneyim, yorum dışında birşey isteyen oluyor mu? nedir bu kendini yukarıda görüp cevaz verme durumu?

Üfffff yav nereye bağladın yukarıda görme filan , neyse selametle,

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Senin motosiklet SYM ya belki de ondan da olabilir. :ROFLMAO:
Kalpleri fetheden mavi renkler
Yaşa SYM
tommygun'ın kalbi seninle atar
Yaşa SYM
Piston silindirde seramik teknolojisi yatar
Yaşa SYM
Ne mutlu sana binene
Yaşa SYM

tommygunlar, memcoş48'ler, laz61'ler
İçimizde yer alan aktif üyeler
Hiç bir markada olmayan bu yakıt tüketimiyle
Yıllar yılı hep şampiyon olduk

Üzerinde can taşıyor lastiğinde zincirinde yağ tapasında frenlerinde bir sıkıntı çıkarsa yolda sıkıntı çıkartmaması can sağlığımızı koruması için bu kadar para veriyoruz yolda arkadaşlarımızla kız arkadaşımızla giderken rezillik çekmemek için . Gir bak şikayetvara SR450'lerin soğutucusu patladığı için kaç kişi zarar gördü diye her şey sadece ekonomik olsun diye değil 250CC Çinliye bineceğime 125CC Japon'a binerim bindim de

Motosikleti
apec apx7
Üzerinde can taşıyor lastiğinde zincirinde yağ tapasında frenlerinde bir sıkıntı çıkarsa yolda sıkıntı çıkartmaması can sağlığımızı koruması için bu kadar para veriyoruz yolda arkadaşlarımızla kız arkadaşımızla giderken rezillik çekmemek için . Gir bak şikayetvara SR450'lerin soğutucusu patladığı için kaç kişi zarar gördü diye her şey sadece ekonomik olsun diye değil 250CC Çinliye bineceğime 125CC Japon'a binerim bindim de
git mercedes e serisi için yapılan şikayetlere bak bmw için yapılanlara bak. mercedes e serisini 2000 lerin başında çıkardığında cbs vardı ölümcül kazalar atlatılıyordu. a serisinin çıktığında attığı taklaya değilmiyorum. şikayetvar.com konusuna girmiyorum ulusoyun ulusoy olduğu zamanlarda ağustosta otobüste battaniye yok diye şikayet edenlerin yazdığı sik kafalı japon askerlerinin bulunduğu bir platform. hülasa, senin seçimin japon seçiminle mutlu ol, benim seçimim bütçe dostu çinli bu da beni ilgilendirir.

Bide işin şu boyutu var. Tabi bana göre benim görüşüme göre, yanlış anlaşılmasın ama daha toplu iğne üretemeyen ülkelerin adamlarının Çin malına b.k atması bana biraz komik geliyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
aynı klasman motora 3 kat para veriyorsam far değişimi yetmez şeyler de yapması lazım :ROFLMAO:

git mercedes e serisi için yapılan şikayetlere bak bmw için yapılanlara bak. mercedes e serisini 2000 lerin başında çıkardığında cbs vardı ölümcül kazalar atlatılıyordu. a serisinin çıktığında attığı taklaya değilmiyorum. şikayetvar.com konusuna girmiyorum ulusoyun ulusoy olduğu zamanlarda ağustosta otobüste battaniye yok diye şikayet edenlerin yazdığı sik kafalı japon askerlerinin bulunduğu bir platform. hülasa, senin seçimin japon seçiminle mutlu ol, benim seçimim bütçe dostu çinli bu da beni ilgilendirir.
Herkes ne isterse ona biner benim bok attığım bir konu yok zaten ve forumda ki çoğu SR veya NK alınır mı konularının altına alınır yazıyorum ama ben eski kafalıyım Japon olsun benim olsun diyorum forumda ki çoğu kişide bu kafada olduğu için 3te1 fiyatına alınan bir motosiklet istediği kadar iyi olsun başında Çin yazısını görünce vazgeçeriz bunu Çini boklamak için söylemiyorum forumda neden Çinlilerin boklandığını açıklamak için söylüyorum benimde bütçem olmasa ve A2de geçiş motosikleti arasam CBR500 ve SR450 arasında kalıp SR450 alırdım . Artı olarakta 2026'dayız dediğin Mercedes'in A ve E serisi o yıllarının en kötü satışlarına sahipler günümüzde böyle durumlar yaşanmıyor ve konumuz motosiklet . Şikayetvar konusunda sana katılıyorum ama canlı canlı örnekleri görmek için oraya bakmak yeterli oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar