- Konu Yazar
9 ay önce kendime 11 bin km de 2021 model bir dominar 400 ug almıştım. Başta her şey çok güzeldi uzun zaman binerim diye tonla masraf yaptım. Dikkatli titiz baktım ve onu hiç üzmemeye çalıştım. Yalnız o benim çok üzdü. Sürekli bir yerinden arıza verdi. Arka freni kendi kendine sıkmasıyla diske zarar vermesiyle başladı 20 bin km ye gelene kadar ömrümü çürüttü ömrümü. Bir çalışmama sorunu vardı ankarada gezmediğim usta kalmadı. Motor arada bir çalışmıyor kafasına göre sıcakta da oluyor soğukta da. Bazen bir hafta sorunsuz bazen iki gün çalışmıyor. Ustaya götürüyorum kapıda tamamen sorunsuz usta ben napayım diyor. Zaman geçtikçe sanki altımda dökülmeye başlamış bir ceset var gibiydi. En son kazığı da satarken attı. Bu dominar hele hele 2023 öncesi aksesuarsız kasa satışta o kadar değer kaybediyor ki resmen rs200 lerle aynı paralara geliyor. Ama umursamadım öyle bir gına geldi ki bu Allahın cezasından. Dominarla 150-200 bin km ler yapanlar nasıl yapıyorlar şansa mı denk geliyor bu hint/çin grupta bilmiyorum ama çoğunluk çin/hint kullanıcısı hiç iyi görmediği için kötünün kötülüğünün farkında olamıyorlar.
Dipnot: Bazı çinli/hint fanları gelip kesin apaçilik yapmıştır bakımsız bırakmıştır falan der kanmayınız bu insanlara.
Amacım malınızı kötülemek değil fakat o kadar övülüyor ki bazı şeyler işin yabancısı japonla denkleştiler falan sanıp büyük hata yapıyor.
Dipnot: Bazı çinli/hint fanları gelip kesin apaçilik yapmıştır bakımsız bırakmıştır falan der kanmayınız bu insanlara.
Amacım malınızı kötülemek değil fakat o kadar övülüyor ki bazı şeyler işin yabancısı japonla denkleştiler falan sanıp büyük hata yapıyor.