A2 motor önerisi

eXo

Herkese merhaba a2 ehliyet aldım yeni ve motor almayı düşünüyorum önceden tvs raider vardı 1 yıllık deneyimim var onun üzerinde şuanda da 200bin tl bandında A2 uyumlu motor bakıyorum aklımda tvsnin rtr 200 modeli ve n250 var o civarlarda önerebilceğiniz motor tavsiyesi var mı acaba

eXo

Pek bilgim olmamasına rağmen bana göre a2nin en fiyat performans motoru ikinci el dominar 400'dür
Ya evet bende çok düşündüm ama yaz ayları haricinde pek şehir dışına çıkmıyorum ve şehir içide motor çok hantal kalma düşüncesi var son olarakta 2.ele pek güvenemiyorum içimde nedense hep şüphe oluyo nasıl kullanıldı neyi var ve bunları incelicek kadar detay bilmiyorum motorla ilgili

Motosikleti
ns200ug
ns200 almanı öneririm japon pahalıdır çin krobik ns200 senin için ölür torkuda inanılmaz tek diyceğim budur iyi forumlar

Motosikleti
Mondial Grumble
Ya evet bende çok düşündüm ama yaz ayları haricinde pek şehir dışına çıkmıyorum ve şehir içide motor çok hantal kalma düşüncesi var son olarakta 2.ele pek güvenemiyorum içimde nedense hep şüphe oluyo nasıl kullanıldı neyi var ve bunları incelicek kadar detay bilmiyorum motorla ilgili
Buyuksehirde yasiyorsaniz ben olsam scooter alırdım öyleyse. Ama kucuksehir ise bence pek farketmez

eXo

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Parça sıkıntısı çekmese RTR 200 derdim, parçasını bulabildiğim için Bajaj daha mantıklı olacaktır. Domi biraz hantal ama zaptedebilirsen her yere gider.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
dominar 400 bana kalırsa hantal değil, ikinci el konusunda bir şey diyemem biraz şans işi. Ama sıfır motor alacaksanız da benim tercihim bajaj markası olurdu. servis ağı iyi ve yedek parçası ucuz. model olarak da rs200 kullanmıştım bana kalırsa torku düşük bir motor yokuşlarda hep vites düşürmeni istiyor.
ns200 almanı öneririm japon pahalıdır çin krobik ns200 senin için ölür torkuda inanılmaz tek diyceğim budur iyi forumlar
ns 200 çok güzel motor ama torkunun inanılmaz olduğu görüşüne katılmıyorum. 250cc'de performans kralı motor bence duke250'dir. ama ne yazık ki bayiler ve parça sorunu olması sebebiyle tercih etmek riskli.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
150-160.000 TL bandında Domi bence de f/p motoru. Antin kuntin bazı sıkıntıları olabiliyor ama motorun dilinden anlayan kişi sayısı çok, yedek parçaya erişim kolay ve bol bulamaç. Lakin bu motor biniciye gider, öyle alıp da 6 ay sonra satayım diyorsan babayı satarsın.

Motosikleti
Honda CB125F
TVS'ten memnun kaldıysanız 0 KM RTR 200 ile devam edin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar