Topcase önerisi

Motosikleti
D400
mevcut topcase'm ile enerjimiz uyuşmadı en son parçalayacagım.

bu nedenle topcase önerisi istiyorum :)

max 5k bütçe var, 40 -50 litre arasında. üstüne çadır vs koyunca göçmesin hemen.

buna denk geldim şu an 37 lt alüminyum versiyonunu kullanıyorum gp'nin acaba aşagıdaki 45 lt plastik olan çok mu dandik?

gp 45 plastik

Motosikleti
İki Teker Havada
Ruhsata işli değilse sıkıntılı günler sizi bekler

Motosikleti
D400
Bi rvakitler YBr 125 için maxem 45 lik bir çanta kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Eğer halen aynı kalitede üretiliyorsa fiyatları da epey uygundu. Üstüne birşeyler bağlanabilmesi için bir aparatı falan da vardı.

bakaym bi hocam. tesekkurer

Ruhsata işli değilse sıkıntılı günler sizi bekler

ülkede ruhsata topcase işlemiş olan varsa helal olsun (ticari hariç)

Eğer bütçeni biraz artırabilirsen ve ömürlük olsun istiyorsan SHAD markayı gözüm kapalı öneririm.
SHAD SH39 ve SHAD TR41 kullandım. İkisi de çok çok iyi.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Maxem Sl-45 Arka Çanta Full Üst Taşıma Aparatı ve Sırtlıklı
maxem-sl45-canta-siyah-45-lt.jpg

Motosikleti
D400
Maxem Sl-45 Arka Çanta Full Üst Taşıma Aparatı ve Sırtlıklı

üstüne bişi yükleyince agzı gözü yamulmaz umarım :D bu araba farı gibi olanları hiç sevmıyorum ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bütçeni biraz artırabilirsen ve ömürlük olsun istiyorsan SHAD markayı gözüm kapalı öneririm.
SHAD SH39 ve SHAD TR41 kullandım. İkisi de çok çok iyi.

hocam valla ilk topcase im dandik markasız bişiydi.
ikincisi givi idi şimdi de gp kullanıyorum

açıkçası hepsi birbirinin aynısı, güvenli denilen iki iyi markanın kilidini anahtarsız bile acaibliyorsun zorlayarak :)
o nedenle fiyatı düşük tutuyorum.

en olmadı gp 45 lt plastik alcam geccem 4500 tl ama buradaki gp servisindeki elemanı sevmıyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
GP'nin aluminyum diye çıkardığı topcase'i elime alıp baktığımda ince plastik üzerine aluminyum folyo kaplanmış gibi ince ve zayıf görünmüştü gözüme, almaktan vazgeçmiştim. şimdiki motorumda da eski sahibinin taktığı gii 3lü çanta seti var, bunların sağlamlığına alışınca bir daha başka çanta almam, gerekirse paraya kıyar givi alırım diyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kilit sana bana zaten, hırsıza kilit mi dayanır. Ben Maxem kullanıyorum. Fena değil. Altlık ile arasına yumuşak bir malzeme bulabilirsen boş ikende tıngırdayıp durmaz.

Motosikleti
D400
beyler, topcase arayışımda karşıma bu topcase e benzer oturtulduktan sonra içten civata ile sıkıştırmalı olanlar denk geliyor.
normal anahtar kilit sistemi ile değil de böyle sabitliyorlar. (videoda 1.41 dk)

hiç kullandınız mı? bana üstüne cadır zart zurt yüklediğimizde kırılır gibi geliyor bu tip çantalar, 1 tane civara tutuyor.

desandman cantalara da iyi diyorlar onlar da böyle sabitleniyor ama givi de direk alttan sabitleme mekanizması var anahtarla.

Ben de topcase konusu açmaya gelmiştim tam. Hem şık gözüksün hem de kazıklanmayayım istiyorum. Maxemler falan fiyat performans olsa bile eski model reno araba gibi yapıyor motoru. Yok mu beyler keşfettiğiniz ve kimselere söylemediğiniz uygun şık sağlam topcaseler

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Gp'nin topbox'lari bence cok kotu duruyor. Ozellikle plastik olanlari. Eski is yerimin otoparkinda GS'e aluminyum olanlarini takan birini gormustum ve ona bile yakismiyordu, o derece kotu.

Motosikleti
Tracer 7
Bütçenize göre ilk önerim Kappa K466Nt(tercihim gri olanı, daha şık). 46 litre. 1 full face kask+ 1 yarım kaskı rahat alırken, 2 full face kaskı bedenleri büyük değilse alabiliyordu.

Bütçenize yakın önerim ise Shad Sh39 Carbon modeli. 39 litre. İkisi de estetik ve iyidir fakat Shad hem çok estetik hem de çok dayanıklıydı.

Motosikleti
Cb125f
Shad 44 kullanıyorum motorumu aldığım gibi Onu da taktırmıştım çok memnunum hem şık duruyor hem Sağlam

Motosikleti
D400
Gp'nin topbox'lari bence cok kotu duruyor. Ozellikle plastik olanlari. Eski is yerimin otoparkinda GS'e aluminyum olanlarini takan birini gormustum ve ona bile yakismiyordu, o derece kotu.

oval kesim topcaseler eğer shad tarzı vs. değilse kurye motoru gibi gösteriyor. (bajajda özellikle :D )
o nedenle gp tarzı dikdörtgen olanlara bakmaya calısıyorum.

fakat fark ettiğim şey aynı hacimli gp ile aynı hacimli maxem tarzı oval topcaselerde doldurma oranı cok farklı. maxem e kask + ceket + dizlikler rahat sığarken aynı hacimde gp'ye kask sonrası mont bile sığmıyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
beyler, topcase arayışımda karşıma bu topcase e benzer oturtulduktan sonra içten civata ile sıkıştırmalı olanlar denk geliyor.
normal anahtar kilit sistemi ile değil de böyle sabitliyorlar. (videoda 1.41 dk)

hiç kullandınız mı? bana üstüne cadır zart zurt yüklediğimizde kırılır gibi geliyor bu tip çantalar, 1 tane civara tutuyor.

desandman cantalara da iyi diyorlar onlar da böyle sabitleniyor ama givi de direk alttan sabitleme mekanizması var anahtarla.

Bunu alacaksan ilk önce kaskını içine koy bakalım sığıyor mu? Sanki 2-3 xl kask sığmaz gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar