motorumu başka bir şehre göndermek istiyorum otobüsle nasıl gönderiliyor

üniversite öğrencisiyim yeni yeni motor sürmeye başladım okuduğum şehre motoru tır otobüs vb. bişeyle göndermek istiyorum ailem uzun yola çıkmama karşı deneyimi olan varsa nasıl gönderebilirim hangi firmalar taşıyor bilgi verebilirmisiniz ? motorum honda cb 125 f

Motosikleti
Arora kasırga
Otobüsle gideceksen bagaja valiz niyetine koyduruyorsun,200₺ bahşiş atarsan host motor etrafına "girilmez" şeridi bile çeker
Özel araçla gideceksen de yine aynı plan geçerli

Kurumsal firmalar yapmaz. Onlar sadece organizasyon yapıyor, bilet kesip, sefer saatlerini düzenlerler.
Sen otogara direkt git şoförü gör, ona göre bilet alırsın.

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Metronun her şeyi yapıp bunu yapmıyoruz demesi absürd olmuş
Başka firmayla görüş,yükleme öncesi yakıt deposu boş olsun
sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kurumsal firmalar yapmaz. Onlar sadece organizasyon yapıyor, bilet kesip, sefer saatlerini düzenlerler.
Sen otogara direkt git şoförü gör, ona göre bilet alırsın.
tamamdır teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Otobüsle gideceksen bagaja valiz niyetine koyduruyorsun,200₺ bahşiş atarsan host motor etrafına "girilmez" şeridi bile çeker
Özel araçla gideceksen de yine aynı plan geçerli
200? Tl değil mi ? ;)

Ama 200 e hayatta almazlar.. Eskiden bir koltuk parası idi... Bir bilet alır 2 bilet öderdik... Parayı da şöförle muavin kırışırdı...
Ama şimdi almıyorlar.. Çok yakın tanıdık yoksa imkansız.: Alanlarda acaip fiyat istiyorlar..

Motosikleti
Arora kasırga
200? Tl değil mi ? ;)

Ama 200 e hayatta almazlar.. Eskiden bir koltuk parası idi... Bir bilet alır 2 bilet öderdik... Parayı da şöförle muavin kırışırdı...
Ama şimdi almıyorlar.. Çok yakın tanıdık yoksa imkansız.: Alanlarda acaip fiyat istiyorlar..
TR'de sistem verdiğin imajla ilgili.
Ne kadar elit görünürsen o kadar yolmaya çalışırlar,çingen olursan hem işini yaptırır hem üste para alırsın.

Şu an halen alıyorlar,uyuz bı firmaya denk gelmezsen eğer.

muavine tembihle yanına oturtsun, varınca alacaklar de, bi de cebine 200lük sıkıştır halleder o işini

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
motosiklet nereden nereye gidecek?

Motosikleti
D400
motosiklet nereden nereye gidecek?

images

Motosikleti
Ktm 1290 sas
İstanbula geliş ve eve geri dönüş biletimi alırsan ben götürürüm İstanbul'dan düzceye benzin parasına 😄

Motosikleti
Honda Forza 250
Dostum şöyle oluyor, motoru otogara götürüyorsun peronların oraya çekip tek tek soruyorsun, iki bilet parası isteyen olacaktır tek bilet parası veririm de geç, senden aldığı para şoförün ve kendisinin cebine bedavadan gireceği için muavinler seni kapmak için yarışacaklardır. Hepsinde gönülsüz tavırlar olacaktır sakın aldırma, başkasına gittiğini görünce zaten kimse seni bırakmak istemez sen bedavadan parasın onlar için.

Anadolu yakasında isen Ataşehir de Alptekin caddesi ile burhan sokağın kesiştiği köşede otogar var bütün dandik firmalar orada.

Yazıhaneye girme direkt otogara giren otobüse git, kesin ilk beş otobüs içinde biri alır.

Yazıhane bu işe karışmaz çünkü otobüsle alakası yok, o sadece biletini keser, otogar giriş parasını alır, otobüs kimdir, kimindir bilmez..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Düzce benim memleket, vay be, kardeşim düzce çok yakın, 3 saat falan... sen sırf bu motoru gönderme konusunu sormak için mi üye oldun foruma?

bu arada aynı dert bizde de var, İstanbul'dan Ağrı'ya motosiklet gitmesi gerekiyor, gidecek motor Triumph street triple 765... Motorun sahibi arkadaş istanbula senelik izin tatiline geliyor ve binerek Ağrı'ya götürse sağlık durumunda sıkıntı olur mu acaba?

bu triumph 765 kazık gibi motor, konfor diye bir şey yok, çok hafif olduğu için adamın altında hem oyuncak gibi kalıyor hemde çok fazla sekiyor hopluyor.. yani binerek götürse orada bir hafta hastanede yatması gerekebilir mi? bu zibidi motorlarının neyini seviyorlarsa artık, mt09 muş ktm 890 duke falanmış zibidi motoru bunlar.

bu arada 200 tl ile motor götürtmek komiğime gitti, abi 200 tl ye kimse kimseye selam vermez komik olmayın, yani ben böyle bir teklif yapacak olsam en az 1000 tl şoför için ve 1000 tl de muavin için teklif eder söylerim en azından... yani 2000 tl ye artık istanbul şehir içinde motoru taşıyacak çekici bile zor bulursunuz kaldı ki bu paradan daha altı bir paraya memlekete motosiklet götürtmek ters tepebilir bence.

yani şoför belki götürme niyetinde bile olsa 200 tl gibi bir rakamı duyunca kızgınlıktan dolayı inadına götürmeyebilir, sonradan edilen 1000 tl teklifinde anlamı kalmaz... biz bir esnaf olarak daha önce bu şekilde müşteri kovduğumuz oldu. Bir mercedes sahibini kovduk, hemde arabayı önde oturan şoförü kullanıyordu, oldukça zengin biri ve 10 tl oto yıkama parasını 6 tl ye pazarlık etmişti ve kovmuştuk o müşteriyi, kibarca tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar