otobüsün altında motorsiklet taşıma

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
Merhaba motorsikletimi şehirlerarası otobüsün altında taşımayı düşünüyorum da , taşıtırken nelere dikkat edilmesi gerekir ? motoru viteste bırakmak ilk kural zaten , başka? Travego otobüs olması lazım diyen oldu başka nelere dikkat etmem gerek yrdımcı olur musunuz ? Bağlanması mı gerek direğe falan

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Metro turizm ile gönderirsen her ihtimale karşı muavine veya şoföre yakın olmasın. 🤫
1ioylv8.jpg

İyice sabitlenmesi lazım diyeyim kısaca, kenarlarında çarpabilecek yerlere de minder yastık vs. koymak şart. 1 kere otobüsle 1 kere de eşyaların arasında nakliye kamyonuyla bu şekilde motor taşıdım çok şükür sorunsuz taşıdım.

Motosikleti
CBR 500 R
Bir tane cırt kelepçe alıyorsun. Ön freni sıkıp cırt kelepçeyle sabitliyorsun. Motorun yan ayaklığa yattığı tarafını otobüsün altındaki direklere çevir. Şaseden direğe sağlam bir ip ile bağla. Nalburdan süngerler ola onları motorun bütün keskin köşelerine yapıştır . Genel olarak korumuş olursun

Motosikleti
D400
Açıkçası mesafe uzun değilse o uğraşa değmez. =)

Depo boş olcak, aküyü sökcen, kendın sabitlicen vs. vs.

sonra araç ani duruş yaptıgında ayşe teyzenin turşu bidonu senin motorun üstüne fırlıcak kırcak vs.

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
maalesef sadece 2 ip ile bağladım diğer bavullar falan derken motorun şimdiden plakası kırıldı . Bakalım 15 saatin sonunda ne olacak . Otobüsle taşımak çok sıkıntı iş . Bundan sonra taşıyacak arkadaşların dikkatine özellikle keskin yerleri falan süngerle kaplayın kırılıyor sonra

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gidilecek mesafe çok mu uzun? Motosikleti süre süre götüremez misiniz?

Motosikleti
bajaj pulsar rs200
Gidilecek mesafe çok mu uzun? Motosikleti süre süre götüremez misiniz?
1000+km maalesef . Motorda da yeniyim biraz o yüzden otobüsle götürüyorum mecbur , her otobüs sarsıldığında içim cız ediyo valla garanti şekilde paketlemek lazımmış deneyimsizliğe geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar