Otobüsle Motosiklet Taşımak!

Otobüsün altında gönderiyapançyoruz dedi bir firma. Nasıl oluyor o iş? Bagajda mı geliyor? Var mı daha önce böyle bir şey yaptıran. Sıkıntı yaşayan oldu mu?

Otobüsün altında gönderiyapançyoruz dedi bir firma. Nasıl oluyor o iş? Bagajda mı geliyor? Var mı daha önce böyle bir şey yaptıran. Sıkıntı yaşayan oldu mu?

Bende motorumu otobüsün altında getirmiştim. Bagajda dik olarak geliyor motor sıkıca bağlamak ve bagaja gelen kısımlarına sürtünme olmaması için sünger koymak gerekiyor çizilmemesi için. Firma hallederiz diyorsa sizin yapacağınız işlem firmadan hangi tur saat kaç seferi ve otobüsün plakasını alarak otobüs şehrinize geldiğinde motorunuzu almanız.

Getirtenler var fakat motoru düzgün bi şekilde koruma altına almanız gerekebilir aynası kırılır grenajı çizilir bunları otobüs firması kabullenmezse sıkıntı yaşarsınız aynaları sökün ezilip çizilebilcek yerleride süngerler sarın bi sorun olmaz diye düşünüyorum

Abartmaya gerek yok google a yaz otobusle motosiklet tasima diye gorsellerde var ordaki gibi bagla ama otobus cikmadan en az 1 saat once orda ol herseyi ayarla otobus gelince hemen bagla

motorumu başka bir ilden aldım, istanbula kendi araçlarıyla getirip teslim ettiler. ancak açılışını, servise girişini vs görmediğim için çok huzursuzum.. "ya bir şeyini atladılarsa?" sorusu hiç kafamdan çıkmıyor.

Artık yeni.otobüsler de on tarafta bir bagaj.bolmesini diğer bagaj kısımlarına.nazaran daha yüksek yapıyorlar ve o kısımda bagaj direkleri buluyor biz şehir dışından R6 getirecektik sahibi otobüsle getirmek istedi gittik 5-10 tane yastık aldık ucuzundan motorun sağını solunu kapladık yastıkla kendir aldık sağlamından direklere iyice sabitledik her molada da açtık kontrol ettik sapsağlam getirdik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar