Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakın arkadaşlar gözden kaçırdığımız çok önemli bir nokta var. Başarı için tekrar ve deneyim gerekir. Yoksa insanları becerikli veya beceriksiz olarak ikiye ayırırdık. Bu tekrarların da uzman gözetiminde yapılması gerekir.
Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz. Bu toplumda bayanlar hep ikinci sınıf olmuş. Babalarından öğrenmek için araba istemişler. Alınmamış veya verilmemiş. Öğrenememişler. Erkekler bisiklet sürerken, kızlar bebekle oynamışlar.
Kızlara hep bozarsın oynama demişler. Erkekler arabayı almış kaçmışlar. Daha çok pratik yapmışlar. Kızlar camdan onları izlemişler.
Bayanlar yapı itibarı ile daha çekingenler. Cabbar değiller. Daha az pratik yapabiliyorlar. Trafikte mecburiyet dışında olmak istemiyorlar. Çünkü etraftaki herkes bayanları "mal" gibi görüyor. Ben, erkekler ile beyanların aynı şartlar altına eğitildiklerinde, erkeklerden daha başarılı olacaklarına, kurallara daha fazla uyacaklarına daha disiplinli olacaklarına inanıyorum. Hatta çalıştığım fabrikada bayan işçiyi erkek işçiye tercih ediyorum. İşlerine daha sadıklar. Daha düzenliler, disiplinliler. Sorumluluklarının farkındalar. Bakın, geri kalmış toplumların hepsinde bayanlara baskı var, iş gücünden uzaklar ve eğitime ulaşamıyorlar. Size en güzel örnek. Bakın arap ülkelerine. Bayanları ne kadar iiyi eğitirsek refah seviyemiz o kadar artar. Kazalarımız o kadar azalır.
Türk toplumunun temeli anaerkil yapıda olduğu için 4 karısı olan elin ar*bına bakana kadar kendi geçmişimize bakmamız gerektiğini düşünüyorum örnek verecekseniz de doğru yerden vermeyi tercih edebilirsiniz. 2026 yılında durum farklı olabilir ama büyüklerimizde her zaman kadınlar aile yapısında daha çok söz sahibi olmuşlardır.
Türk toplumunun temeli anaerkil yapıda olduğu için 4 karısı olan elin ar*bına bakana kadar kendi geçmişinize bakmamız gerektiğini düşünüyorum örnek verecekseniz de doğru yerden vermeyi tercih edebilirsiniz.
Okuduğunu anlamayan başka bir arkadaşımız daha. 100 sene öncesine kadar bizde de 4 eşe müsaade vardı bu bir.
Kendi ağzınızla söylediniz ya. Neden araplar 4 eş alıyorlar? Geri kaldıkları için. Bu da 2. Eğer bayanları eğitmezsek bizde onlar gibi olacağız bu da 3.
Bilmem anlatabildim mi?
bu işin bilimini zamanında açıkladık
mevzu: "frontal korteksin distal motor kontrol yetileri üzerine etkisi" halk dilinde
şimdiki araçlar, erkekler tarafından, erkeklerin kabiliyetlerine göre tasarlanıyor
sesli komut sistemine geçildiğinde bizden daha iyi olacaklar
Türk toplumunun temeli anaerkil yapıda olduğu için 4 karısı olan elin ar*bına bakana kadar kendi geçmişimize bakmamız gerektiğini düşünüyorum örnek verecekseniz de doğru yerden vermeyi tercih edebilirsiniz. 2026 yılında durum farklı olabilir ama büyüklerimizde her zaman kadınlar aile yapısında daha çok söz sahibi olmuşlardır.
Son padişahın 5. eşi. ( beşinci ) . Evlendikleri tarihe dikkat ediniz. Anadolu'da yunan birlikleri cirit atarken, İngiliz'ler İstanbul'u işgal etmişken oluyor. Analarımızın babalarımızın başları kesilirken, hamile bayanların karınları deşilirken, memeleri kesilip bebelerin ağzına tıkılırken, kızlarımıza tecavüz edilirken, 5 eşlerini alanlar varmış bu topraklarda.
Bana tarih anlatmayın. Ben ne dediğini bilen biriyim.
Yapilan kazalara bakarak ehliyet iptaline gidilirse Türkiyede ehliyetli sürücü kalmaz. Kadin sürücü konusu bence algidir . Istaistikler kadinlarin karistigi ölümcül kazalarin erkeklere oranla daha düsük oldugunu gösteriyor. Erkekler kaza yaptiginda haber olmuyor ayni kazayi kadin yaptiginda maalesef cinsiyetcilik öne cikip kadini linc ediyor.
Sevgilerimle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Devlet bu konuda istatistik tutuyor zaten . Eger kadinlarda sizlerin algisindaki kadar cok kaza oluyor olsaydi ilave önlemler mutlaka alinir di . Insan hayati herseyin üzerinde degerlidir.
Toplumdaki bu alginin kaynagi yine biz erkeklerin kural tanimazligidir. Kadinlar trafik kurallarini daha cok önemsiyor ve uymaya özen gösteriyorlar . Hiz siniri 50 km ise 50 ile gidiyorlar bu da biz erkeklerin isine gelmedigi icin kadinlari beceriksizlikle sucluyoruz.
İstatistikler yeterince detaylı değil, bu istatistik konularını çok yüzeysel ele alıyor herkes, cinsiyetçilik konusuna gelirsek bu duyarlı olma mevzusu kabak tadı vermeye başladı bence duyarlı olacağım diye daha fazla insanın canı yanıyor.
kadın ile erkeğin biyolojileri farklı, bunu ne kadar erken kabul edersek o kadar çabuk şekilde güzel bir düzen oturtma yoluna gireriz, hani kadınların üstün olduğu konular ile erkeklerin üstün olduğu konular farklı olduğu için daha sağlıklı bir görev dağılımı gerekiyor bence,
eğlence sektöründe de var bu başarı farkı mesela, futboldan örnek vereyim, 11 kadın futbolcuya karşısında 1 erkek futbolcu maç yaptılar ve erkek futbolcu tek başına 11 kadını maymuna çevirdi
kadınları küçümsemiyorum ama hayatta onların önemi çok farklı, kadınlar çok değerli, çok önemli ama futbol oynama yada araba sürme konusunda değil, onlar insan ilişkilerinde yada farklı yerlerde görev almalılar yada eğlence sektöründe yine futbol oynamalarında sakınca yok ama trafikte ciddi risk oluşturuyorlar.
Fatihçim tamam haklısın..Haklısın da Bu saydıklarının 10 katını erkek sürücüler de yapıyor...
Kadınların araba kullanma becerileri kısıtlı.. Kendilerini geliştirmekten yoksunlar.. Trafik okumaları zayıf...
Ben çok iyi hatırlıyorum 8-9 yaşlarında amcam teyzeme ehliyet aldırabilmek için 5-6 dosya harcamıştı.. Her dosya 4 sınavdı.. Hesap et... Eski sistemde ehliyet almak kolay değildi...
Ama teyzem yıllarca kullandı.. Ne bir olay ne bir kaza.. Bu arada araba motorundan da anlardı..
Şimdiki kadınlar şanslı.. Anahtar bile çevirmiyor ki.. İçine giriyor düğmeye basıyor gaza basıp gidiyor...
Bence teknoloji ve dünya devleri böyle olmasını istiyor anlayacağın.. Komplo bu
Stret gitsin uzak durmaya çalış... Gelir buluırsa da ne yapalım.. Kader deriz..
Ama burda asık önemli olan bir şey var.. Atlanmaması gereken...
Sendeki bu kadın karşıtlığı nedir yahu ?..
Ne çektin sen kadınlardan ? Niye bu öfke ?..
erkeklerin kazaları ile kadınların kazaları çok farklı, yani sosyal medyada benden daha çok gördüğünüzü düşünüyorum çünkü ben geçen yaza kadar instagram bile kullanmıyordum... kaşar bir kadına aşık oldum da onun bahanesiyle açtım instagram, şimdi kadın kazaları ile erkek kazalarına bakınca kadınlar gerçekten çok farklılar. çok kısa süredir instagramda paylaşımları izliyorum ve çok karşıma geliyor... hatta bir motosiklet sürücüsü kadın önündeki araca çarpmak üzereyken arkasında oturan erkek arkadaşı olan artçı hemen elini uzatıp frene basıyor ve kazadan kurtuluyorlar...
yani kadınlar ile erkeklerin biyolojileri farklı, kadınların çoğu 10 km hızla kaza yaptıktan sonra gazı bıraksalar araba duracak ama kazadan sonra daha fazla gaza basıp dümdüz ediyorlar ortalığı.
kadınlar şoka giriyor, erkekler şoka girmiyorlar. instada kaldırılmış video, ben tekrar paylaştım, birde bu çıktı, niye kaldırıyorlar böyle videoları?
İstatistikler yeterince detaylı değil, bu istatistik konularını çok yüzeysel ele alıyor herkes, cinsiyetçilik konusuna gelirsek bu duyarlı olma mevzusu kabak tadı vermeye başladı bence duyarlı olacağım diye daha fazla insanın canı yanıyor.
kadın ile erkeğin biyolojileri farklı, bunu ne kadar erken kabul edersek o kadar çabuk şekilde güzel bir düzen oturtma yoluna gireriz, hani kadınların üstün olduğu konular ile erkeklerin üstün olduğu konular farklı olduğu için daha sağlıklı bir görev dağılımı gerekiyor bence,
Dediklerinize aynen katılıyorum. Erkekler ile bayanlar fiziksel olarak farklı yapıdalar. Peki 190 ve 108 kg gelen Arnold Scwarzenergger ile siz aynı yapıda mısınız ya da ben?
Armoni Dil ve Konuşma Merkezi; kekemelik, izmir kekemelik, istanbul kekemelik, samsun kekemelik, konuşma bozukluğu..
www.armonikekemeliktedavisi.com
Bu durumda Arnold'a ayrı size ayrı trafik kuralları mı koyacağız?
Trafik kuralları 80 yaşındaki teyzenin bile uyup, araç kullanabileceği standartlara göre yapılır ve ayarlanır. Problem bayanların fiziksel veya zihinsel gücü değil, yeterince eğitim alamamış kişilerin ehliyet verilerek piyasaya salınması ile ilgilidir.
Dediklerinize aynen katılıyorum. Erkekler ile bayanlar fiziksel olarak farklı yapıdalar. Peki 190 ve 108 kg gelen Arnold Scwarzenergger ile siz aynı yapıda mısınız ya da ben?
Armoni Dil ve Konuşma Merkezi; kekemelik, izmir kekemelik, istanbul kekemelik, samsun kekemelik, konuşma bozukluğu..
Trafik kuralları 80 yaşındaki teyzenin bile uyup, araç kullanabileceği standartlara göre yapılır ve ayarlanır. Problem bayanların fiziksel veya zihinsel gücü değil, yeterince eğitim alamamış kişilerin ehliyet verilerek piyasaya salınması ile ilgilidir.
o terminatör ile ben aynıyım işte, araba sürerken aynı psikolojideyiz.
ben şoka giren riskli sürücüleri kastediyorum, muhtemelen ehliyeti merdiven altı uygulama ile alan tipler kameralarla tespit edilebilir... hani erkekler riskli kullanıyor ama bunu bilinçli yapıyorlar ve ceza yedikten sonra akıllanma durumları var, kadınlar ise bilinçli yapmıyorlar. kadınlar kaza sırasında kitleniyorlar, yerlere yatıyorlar.
yani kadınlar ile erkeklerin beyin yapısı farklı. erkeklerin kazaları ile kadınların kazaları dışarıdan belli oluyor, bir kazada sürücüyü görmeden kadın yada adam olduğunu tespit edebiliyorlar. bu beyinsel bir fark. gaz pedal fazla güç istemiyor, kaza anında kadın gaza daha sert basıp ezip geçebiliyor şoka girdiği için.
Arnold fatih'e kadın gözüyle bakar fiziki olarak.
Ki öyle yani fark.
Yani erkek olunca arnold gibi adam yanın da kadın fiziğin de kalıyor spor yapmayanlar.
Size bir şey söyleyeyim mi? Terminatör 2 filminde bir replik vardır. Çocuğun annesi terminör için söyler . Der ki " Bu dünyada ne yaptığını bilen bir tek o var.".
Bence biz onun kadar bile ne yaptığımızın farkında değiliz.
Size bir şey söyleyeyim mi? Terminatör 2 filminde bir replik vardır. Çocuğun annesi terminör için söyler . Der ki " Bu dünyada ne yaptığını bilen bir tek o var.".
Bence biz onun kadar bile ne yaptığımızın farkında değiliz.
ben annemin araba kullanmasını çok istiyorum hatta 2 senedir başının etini yedim ehliyete yazıl diye ama son 1 senedir sesimi kestim, hani başına bir şey gelir hatta daha kötüsü başkalarının da içinden geçer başımıza bela alırız diye vazgeçtim.
Arnold fatih'e kadın gözüyle bakar fiziki olarak.
Ki öyle yani fark.
Yani erkek olunca arnold gibi adam yanın da kadın fiziğin de kalıyor spor yapmayanlar.
beyinler farklı, gaz pedalı fren pedalı çok mu ağır? tek yapması gereken şey bir çarpışma anında gazı bırakıp frene basmak ama yapmıyorlar...
yani o pedalları kullanmak için o terminatör gibi kaslı mı olmak lazım? ben şoka giriyorlar diyorum sen halen vücutu konuşuyorsun. savaşçı olmak için kaslı ve büyük vücuttan ziyade beyin gerekli, sen her kalıplıyı erkek sanıyorsun. pek akıllı biri değilsin bence. savaş cephede yapılan türden değil, bulunduğun her koşulda hızlı düşünüp problemden kurtulmak. bu bir kaza olabilir yada iş yerinde acil bir sorunu çözmek için olabilir yada farklı bir şey... erkek mücadelecidir, savaşçıdır erkekler ve bunu için iri vücut gerekmez.
ben annemin araba kullanmasını çok istiyorum hatta 2 senedir başının etini yedim ehliyete yazıl diye ama son 1 senedir sesimi kestim, hani başına bir şey gelir hatta daha kötüsü başkalarının da içinden geçer başımıza bela alırız diye vazgeçtim.
beyinler farklı, gaz pedalı fren pedalı çok mu ağır? tek yapması gereken şey bir çarpışma anında gazı bırakıp frene basmak ama yapmıyorlar...
yani o pedalları kullanmak için o terminatör gibi kaslı mı olmak lazım? ben şoka giriyorlar diyorum sen halen vücutu konuşuyorsun.
Bence araba kullanmalı. Herkes kullanmalı. Sana bir şey olsa seni hastaneye kim götürecek? Bence anneniz öğrensin. Ama doğru öğrensin ve bol bol pratik yapsın.
Bence araba kullanmalı. Herkes kullanmalı. Sana bir şey olsa seni hastaneye kim götürecek? Bence anneniz öğrensin. Ama doğru öğrensin ve bol bol pratik yapsın.
gece yarısı babam kötüleşti ve komşunun arabasıyla yetiştirdik hastaneye, Türkiye bu konuda iyi, insanlık olarak ortadoğu ülkelerinin güzel yanı bu.. hani kalleşlik hıyarlık diz boyu ama hani insan canı olduğunda herkes düşünmeden yardım ediyor.
çok ilginç bir durum ama böyle... bence de annemin araba kullanmasını çok isterim, sonuçta kimseye mahkum olmadan rahat şekilde ulaşım yapacak, özgür olacak ve öyle olunca kafası rahat olacak ve benimde kafamı rahat bırakacak. yani her türlü benim yararıma olur.
fren yapabilecekken panikleyip gaza basması kadın erkek farkı da burada 100 erkekten 99u orada fren yapardı ama 100 kadından 10u orada panikleyip gaza basardı aynı videodaki gibi
bahsettiğim şey bu ama hani bazılarının bunu fark etmiyor olması beni şaşırtıyor, bu fark edilmesi kolay bir şey ama bazıları konuyu farklı yere çekiyor.
Fatih yine keskin zekası, entelektüel hassasiyeti, engin sosyolojik birikimiyle Türk toplumunun kanayan yarası "kadın sürücü" (bayan da olabilir tabii) problemine derinlemesine felsefik yaklaşımı ile hepimizin ufkunu açmış, başta forum üyeleri bizleri ve daha geniş katılımıyla Türkçe okuma yazma bilen tüm vatandaşları kucaklayan, enfes bir retorik geliştirmiş...tüm devlet yetkililerini bu güzide vatandaşımızın parlak fikirlerini yaşama geçirmeleri için canla başla çalışmaya davet ediyoruz...
Tebrik eder, yeni beyin fırtınalarında başarılar dilerim
allah aşkına sal beni artık beni rahat bırak. benden zeka olarak geridesin ama ben bunu kanıtlama gibi bir isteğim yok... sen de tam tersini düşünüyorsun, sen benden daha zekisin senin düşüncene göre ama sen niye kendini kanıtlamaya çalışıyorsun? sen kendinden emin isen başkalarının sözleri çok önemli mi? ben bu konuda bir şikayetimi ve korkumu dile getiriyorum... erkek sürücülerin hataları ön görülebilir benim gözümde ama kadınlarınki farklı.
ben taksicilerin yada diğer araçların dibine girmiyorum ve kafam rahat gidiyorum ama bir gün bir şekilde tekerim kayar ve yere düşersem arkamdan gelen kadın sürücü beni ezip öldürür... ama erkekler bunu pek yapmıyor, şimdiye kadar 3 kaza yaptım ve hepsinde frene bastılar ve beni ezmediler... kadın olsa üstümden geçip öldürme riski çok.
geçen gün erkek olarak her konuda kadınlardan üstün zeki ve becerikli olduğumu söylediğimde insanlar beni geri kafalı sandı.
buyur bunu gerçek hayatta hayatın her an'ında yaşamayan bir canlı yok
ama haklarını yemeyeyim erkelerden üstün oldukları 2 konu var kaos yaratma ve manipülasyon 1 tane daha var oda zaten tartışmaya kapalı
kadınlar hiç olmasın ölsün demiyorum ama lütfen her işe atlamasınlar BECEREMİYORLAR
benim anlamadığım şey ise millet anlamadan savunmaya geçiyor, ben bir kadınla yaşıyorum, annemle yaşıyorum ben, yengelerim beni sever, gerçi çevremde beni sevmeyen insan pek yok o ayrı bir durum ama hani burada anlamadan savunmaya geçmiş bir çok kişi.
kadınlar oran olarak araba sürme konusunda kötüler, kaza videolarına baksanıza benimle tartışana kadar... kadınların kaza şekli ile erkeklerin kaza şekline baksanıza, bana inanmıyorsunuz kendi gözleriniz de mi yok bakmıyor musunuz bu kazalara? anlayın diye paylaşıyorum bu kaza videolarını... kadın sürücü az olduğu halde ünlü oldular, birde erkekler kadar yaygın olsa bu kadın sürücüler o zaman daha fazla gündem olur.
Konuşmaları okudumda, kadın düşmanlığına doğru gidiyor muhabbet ucunda yani.
Kadınlara araç sürüşü yasaklandı diyelim, eee bu kadın ulaşımını neyle sağlıcak? otobüsle, metroyla, metrobüsle, vs vs.
Peki ananın, bacının, karının bu ulaşım araçlarına binmesini ister misin? Ben şahsen istemem, orda da tacizcisi, yankesicisi, osu busu var. Ne yapacak bu insanlar yürüyerek mi gidecek bir yerlere? Yürüyerek gidincede, tecavüzcüsü, gaspçısı, katili, sapığı var. Var oğlu var, her yerde bir bok var.
eee ne olacak şimdi?
Yukarıda da arkadaşların dediği gibi, asıl kurallara uymayan erkeklerdir (kadınlar da var tabi), özellikle bu sürme konusunda kendini çok üstün gören cinsiyette erkektir. O yüzden bırakın bu kadın trafiğe çıkmasın muhabbetini.
Hatayı karşıda aramaktansa kendimizde arayalım biraz. Elin pedalını görmeyen kendininkini kromdan zanneder.
Bir önceki yorumda da dediğim gibi, haftada 1-2 kez trafiğe çıkmama rağmen ona buna söve söve sürüyorum. Bu sövdüğüm kişilerin %90'ı erkek. Biri çıkacak "ee sende erkeksin" diyecek, evet ben de erkeğim ve kurallara elimden geldiğince uyarım. Kurala uymadığım zamanlar oldu mu? oldu, o zaman kimseyi etiketlemeye hakkım yok.
Kimse yanlış anlamasın bir azarlama söz konusu değil, bu da bir fikir
gece yarısı babam kötüleşti ve komşunun arabasıyla yetiştirdik hastaneye, Türkiye bu konuda iyi, insanlık olarak ortadoğu ülkelerinin güzel yanı bu.. hani kalleşlik hıyarlık diz boyu ama hani insan canı olduğunda herkes düşünmeden yardım ediyor.
çok ilginç bir durum ama böyle... bence de annemin araba kullanmasını çok isterim, sonuçta kimseye mahkum olmadan rahat şekilde ulaşım yapacak, özgür olacak ve öyle olunca kafası rahat olacak ve benimde kafamı rahat bırakacak. yani her türlü benim yararıma olur.
bahsettiğim şey bu ama hani bazılarının bunu fark etmiyor olması beni şaşırtıyor, bu fark edilmesi kolay bir şey ama bazıları konuyu farklı yere çekiyor.
allah aşkına sal beni artık beni rahat bırak. benden zeka olarak geridesin ama ben bunu kanıtlama gibi bir isteğim yok... sen de tam tersini düşünüyorsun, sen benden daha zekisin senin düşüncene göre ama sen niye kendini kanıtlamaya çalışıyorsun? sen kendinden emin isen başkalarının sözleri çok önemli mi? ben bu konuda bir şikayetimi ve korkumu dile getiriyorum... erkek sürücülerin hataları ön görülebilir benim gözümde ama kadınlarınki farklı.
ben taksicilerin yada diğer araçların dibine girmiyorum ve kafam rahat gidiyorum ama bir gün bir şekilde tekerim kayar ve yere düşersem arkamdan gelen kadın sürücü beni ezip öldürür... ama erkekler bunu pek yapmıyor, şimdiye kadar 3 kaza yaptım ve hepsinde frene bastılar ve beni ezmediler... kadın olsa üstümden geçip öldürme riski çok.
benim anlamadığım şey ise millet anlamadan savunmaya geçiyor, ben bir kadınla yaşıyorum, annemle yaşıyorum ben, yengelerim beni sever, gerçi çevremde beni sevmeyen insan pek yok o ayrı bir durum ama hani burada anlamadan savunmaya geçmiş bir çok kişi.
kadınlar oran olarak araba sürme konusunda kötüler, kaza videolarına baksanıza benimle tartışana kadar... kadınların kaza şekli ile erkeklerin kaza şekline baksanıza, bana inanmıyorsunuz kendi gözleriniz de mi yok bakmıyor musunuz bu kazalara? anlayın diye paylaşıyorum bu kaza videolarını... kadın sürücü az olduğu halde ünlü oldular, birde erkekler kadar yaygın olsa bu kadın sürücüler o zaman daha fazla gündem olur.
Bir konuya cevap vermek savunmak olmuyor.
Kimse gelip kadınlar harika araba kullanıyor demedi ki.
Onlara gelene kadar hemcinslerimize bir bakalım önce.
3 kere kaza yaptım diyorsun hepsin de kadın mı suçlu mesela?
Kendimiz de düşüyoruz hatamızdan.
Dalgınlık oluyor.
Yani İstanbul da kurallara uymayan binlerce motosikletli binek araba kullanan var.
Kimse kadınlar mükemmel demiyor.
Belli isimler var biri ölsün demiyorum ama şunu yapmasınlar der.
Sen gelip bura da kaç yaşın da adamsın bir kaşar yüzünden instagram açtım dersin.
Bak o kadın sana açtırmış kadın gücü gördün mü küçümseme hava da takla da attırır.
Kardeşim adamsınız söz de gelip forum da aşık olduğun kadın hakkın da kaşar deyip çevrem beni severe gerek yok .
Kadınlar iyi kullanamıyor evet bu konu üzerinden cinsiyetçiliğe gerek yok.
Hepimiz mükemmel değiliz en başta bizi doğuran anaya saygımız olup öyle kadınlara yorum yapalım..
Konuşmaları okudumda, kadın düşmanlığına doğru gidiyor muhabbet ucunda yani.
Kadınlara araç sürüşü yasaklandı diyelim, eee bu kadın ulaşımını neyle sağlıcak? otobüsle, metroyla, metrobüsle, vs vs.
Peki ananın, bacının, karının bu ulaşım araçlarına binmesini ister misin? Ben şahsen istemem, orda da tacizcisi, yankesicisi, osu busu var. Ne yapacak bu insanlar yürüyerek mi gidecek bir yerlere? Yürüyerek gidincede, tecavüzcüsü, gaspçısı, katili, sapığı var. Var oğlu var, her yerde bir bok var.
eee ne olacak şimdi?
Yukarıda da arkadaşların dediği gibi, asıl kurallara uymayan erkeklerdir (kadınlar da var tabi), özellikle bu sürme konusunda kendini çok üstün gören cinsiyette erkektir. O yüzden bırakın bu kadın trafiğe çıkmasın muhabbetini.
Hatayı karşıda aramaktansa kendimizde arayalım biraz. Elin pedalını görmeyen kendininkini kromdan zanneder.
Bir önceki yorumda da dediğim gibi, haftada 1-2 kez trafiğe çıkmama rağmen ona buna söve söve sürüyorum. Bu sövdüğüm kişilerin %90'ı erkek. Biri çıkacak "ee sende erkeksin" diyecek, evet ben de erkeğim ve kurallara elimden geldiğince uyarım. Kurala uymadığım zamanlar oldu mu? oldu, o zaman kimseyi etiketlemeye hakkım yok.
Kimse yanlış anlamasın bir azarlama söz konusu değil, bu da bir fikir
kadın düşmanlığı yapıldığını sanmıyorum, niye yapalım ki? ben şu an saygılı ve aklı başında bir kadınla yaşamak isterdim, ömrümü uzatır benim ve bende onun ömrünü uzatırım, kadın düşmanlığı niye yapayım?
araç sürmeleri sıkıntı, bugün arkadaşın motorunu servise götürdük, ben ona eşlik ettim.. 19 yaşında genç arkadaş, ailesi ikna olmuş ama ben olmadım, ben söz sahibi olsaydım onun baya bir eğitim almasını isterdim aksi halde bu şekilde ona motor kullandırmazdım ama işte öyle bir söz hakkım ve yetkim yok..
ben şimdi bu arkadaşa düşman mıyım sizin gözünüzde? hem onu hemde çarpacağı kişileri düşünüyor olmak beni kötü mü yapıyor?
edit: aslında oyun platformlarının yasaklanma durumuyla ilgili forumda konu açan var mı diye bakmaya geldim ama şimdi vazgeçtim, orada da bir şekilde haksız çıkartırlar, ben gidiyorum oyun oynamaya, steam falan yasaklanmadan şu oyunları biraz daha oynayayım.