Çeneye Kamera Yapıştırma Sorunsalı

Motosikleti
Motorsuz
mount chainin sadece kaska temas eden kısmını 3m ile bantlayıp yapıştırınca düşüyor, aynı şekilde yapıştırıp etrafını da çerçeve gibi 3m bant ile kaplayınca sağlam oluyor.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Ben de bağlantıdan muzdariptim kaan elektronikteki kocaman bişey kaskın duruşunu bozuyor. Ben de internetten baktım 3d printerla yazılmış ürüne 1200 yazmıştı o zaman lavuğun biri. Ben de internetten kaskıma uyumlu chinmount plt dosyasını bulup 3d baskıcıda yaptırdım. Çizim dosyasına 40tl 8 tane baskıya da 150 tl vermiştim. 3m bant aldım bide o da 25 falandı. 1200 e 1 tanesini alacağıma 215tl ye 8 tane chinmonut sahibi oldum mis gibi. Taş gibi sapasağlam kullanıyorum çok şükür atma düşme sallanma da olmuyor. Kaandaki plastik bükülüyor sürekli.

Motosikleti
Dominar D250
GT Air-3 kaska DJI Osmo Action 3'ü bir türlü sağlam yapıştıramadım.
Gittim 3M VHB 5925 aldım. En fazla 1 ay dayanıyor, sürekli bırakıyor kendini.
Uygulamadan önce alkolle yüzey temizliği, sıcak havayla ısıtma vs ne varsa yapıyorum ama tutmuyor.
bende de gt air 3 var, nette satılan 3d baskı aparata 1750 tl vermek istemedim. (şimdi 1050'ye düşmüş)
dün yeğenime gösterdim durumu, bir tasarımı indirdik basıp deneyeceğiz, temas kısmı bizim kaskın tasarımı gibi değildi daha yuvarlak yapmışlar iç yüzeyi ama çizimi geliştirebilir belki deneyip göreceğiz.

boyuna asılan aparat var bi de yakana denk geliyor kamera
mıknatısla tutuyor, güçlü epey

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
bende de gt air 3 var, nette satılan 3d baskı aparata 1750 tl vermek istemedim. (şimdi 1050'ye düşmüş)
dün yeğenime gösterdim durumu, bir tasarımı indirdik basıp deneyeceğiz, temas kısmı bizim kaskın tasarımı gibi değildi daha yuvarlak yapmışlar iç yüzeyi ama çizimi geliştirebilir belki deneyip göreceğiz.

Böyle bir link buldum yaralı olacaktır ama 6€ gibi bir fiyatı var.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
nxr 2 için yeggiden bi blueprint bulmuştum 3d yazıcıcılardan birine yolladım dosyayı absden yaptı 20 tl tuttu 3m bantla da yapıştırdım öyle yanlarını falan bantlamadım 1 senedir yağmur karda kışta da çamurda da kullandım en ufak yerinden oynamadı gerçek bi 3m bantla ve yazana göre bantlarsanız hiçbir şey olmaz

Bizim çizimde buna benzerdi, deneyeceğiz bakalım teşekkürler
3M VHB 7991 almanız gerekli şuan ben onu kullanıyorum 5litrelik damacana ve elimle baya çekiştirmeme rağmen neredeyse hiç oynamadı diyebilirim 3M bantta da yapıştırma talimatları sağlamlığını çok etkiliyor ön ısıtması , tinerle silinmesi , bantın ısıtılması vs.

Motosikleti
Dominar D250
3M VHB 7991 almanız gerekli şuan ben onu kullanıyorum 5litrelik damacana ve elimle baya çekiştirmeme rağmen neredeyse hiç oynamadı diyebilirim 3M bantta da yapıştırma talimatları sağlamlığını çok etkiliyor ön ısıtması , tinerle silinmesi , bantın ısıtılması vs.
bu şeffaf silikon olan bant mı yoksa gri süngerimsi olan mı?

şeffaf olanla arabanın plakasını yapıştırıyorduk bir daha sökülemiyordu, 3m üstüne tanımam

bu şeffaf silikon olan bant mı yoksa gri süngerimsi olan mı?

şeffaf olanla arabanın plakasını yapıştırıyorduk bir daha sökülemiyordu, 3m üstüne tanımam
Gri süngerimsi olan 7991 yerine 4991 de olabilir tam hatırlamıyorum bakmak lazım üstüne de Primer diye yapıştırıcı güçlendiricisini de kullanırsan çiçek gibi olur

Motosikleti
Dominar D250
adamlar ne güzel aparat yapmış (videoda en sonraki ürün) ama malum nedenlerden dolayı amazonda satışta olan ürünü alamıyoruz..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
1 güvenlik bağlama parçası + 1 uzatma kolu +3 yapıştırma parçası %60 yoğunluk abs malzemeden 500 tl ye bastırdım.

Motosikleti
Dominar D250
1 güvenlik bağlama parçası + 1 uzatma kolu +3 yapıştırma parçası %60 yoğunluk abs malzemeden 500 tl ye bastırdım.
bugün videoları izlerken 3d baskıyla ilgili olarak bantın kask yüzeyini tutsa da baskı yapılan parçadan zamanla ayrıldığından şikayet edenler gördüm.
bant yapıştırılan yüzeyin pürüzünden tutunmuyormuş, mümkün olduğunca pürüzsüz yapılmıştır umarım.
ayrıca yabancılar bile bu 3d baskı ürünün pahalı olmasından şikayetçi, ingilterede 30 poundmuş.

Motosikleti
Yamaha XSR700
bende bu var 250 lira bişi, ahtapot gibi sardı baya sağlam.

110000626231750.jpg
Şunu yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum. Kaskı yerden kaldıracağım zaman bundan tutup kaldırıyorum 2 senedir, herhangi bir salma söz konusu değil. Hala kaskı bundan tutup kaldırabiliyorum. Kamera taktığımdan çok taşıma kulbu görevi gördü meret

Motosikleti
D400
Şunu yaklaşık 2 buçuk senedir kullanıyorum. Kaskı yerden kaldıracağım zaman bundan tutup kaldırıyorum 2 senedir, herhangi bir salma söz konusu değil. Hala kaskı bundan tutup kaldırabiliyorum. Kamera taktığımdan çok taşıma kulbu görevi gördü meret

bende memnunum valla tek problem kask değiştireceğin zaman sıkıntı olacak :D

Herkese merhaba. Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım :) Şimdi bir sorunum var. SjCam kameramı yaklaşık 3 sene önce aldım lakin kaskın çenesinden kullanamıyorum. Şu samfix falan ile uğraşmak istemedim keza zararda verebilirim kaskıma. Kask Shoei Nxr . Buna uygun bir tane aparat yok mudur yahu ?
Temuda üzel bir parça vardı bunun için bantları sağlam hey gidi :) knmasterda var sanırım benzeri .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar