- Konu Yazar
Usta davet ve ikramlara her zaman kuşkuyla yaklaşırım. Şu devirde kimse kimseye bedavadan bir şey ikram etmez. Gürcüler sıkıntılı tipler zaten. Açıkçası biz cadirlarimizla kamp yapa yapa gezmeyi düşünüyorduk. Aktaş sınır kapısındaki Ermenilerle şu zamana kadar bir problem yaşamadım. Fakat bundan sonra bir şey yaşar mıyım bilemem tabiyurtdışında özellikle TÜRK^lerden ve yabancılardan uzak duracaksın her davete ikrama atlamayacaksın ıssız sapsız yerlerde kalmayacaksın bunlar gezi maliyetini biraz yükseltir ama güvende olursun
biz gürcistanı gezerken yol çalışması yapanlar piknik yapanlar aileler ve köylülerden ikramlar aldık fakat hiçbiri at hırsızı modeller değildi
sadece aktaş sınır kapısında girdik ilk köyler ermeni köyü oralarda sıkıntı yaşayacak gibi olduk fakat aklı başında olan köylüler olayı yatıştırdı bizde cız'ladık olay yerinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta Avrupa sıkıntılı ya. Sadece vize için 1 ton evrak istiyorlar. Bir de 4 kere vize reddi yemiş adamım. Avrupa bana vereceği vizeyi şu saatten sonra (afedersiniz ama) dürüp büküp kendi götüne soksun.Yaa ne işiniz var, ben silivri'den daha doğuya gitmeye çekiniyorum İstanbul dahil, gezecekeseniz Avrupa'yı falan gezin.
Son düzenleme: