GS ve gözleme ikilisi

Gslilerin selam vermemesi olayi yurtdisindaki instagram youtube hesaplarinda da dalga gecilen bir olay. Demek ki var bisiler.
Tabi bunlar hep genelleme oldugu icin bu genellemeye uymayanlar da olacaktir. Mesela ben 5 6 tane gsli taniyorum, gayet de iyi insanlar, got kalkikligi yok🤷🏻‍♂️ ama trafikte 2 3 tane gsli beni daracik emniyet seridinde sıkıstırıp gecmisti.
Forzaya oklava mi alsam, boyle yapanlarin (sadece gslere degil) tekerine sokarim😂 ya da kaskina vururum, simdi tekere sokunca duser geberirler, sonra insan yerine konur bunlar. Evet kaska vurmak iyi fikir. Oklavanin ucuna bir de plastik el oldu mu😂
Şiddeti savunmuyoruz. Şiddet uygulamıyoruz. Sonuçta onlarda insan. Selam vermek zorunda değiller.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Arkalarında daha tempolu birini gördüklerinde sol elleriyle gidonu bırakıp bacaklarının üzerine koyarlar. "Sana nasıl sürülür gösteririm de uğraşmak istemiyorum" edasıyla rollenirler. Bir de geçmenize izin vermeyip sürekli sola doğru açılarak ego savaşına girmeye çalışanları vardır ki, offfff tadından yenmez. Didişip geçip gitmek yerine arkasında kalıp gözlemecisine kadar darlamanızı tavsiye ediyorum. 😁 Çaresizce uzayıp gitmeye çalışırken dikiz aynasından sürekli size bakmalarının verdiği zevki emin olun geçip giderseniz yaşayamayacaksınız.

Not: Böyle konuşunca yanlış anlaşılmamak adına; trafikte veya tempolu sürerken 50cc'de olsa kimseyi darlamam, ürkütmekten kaçınırım, takip mesafesi bırakarak müsaitlik beklerim sollama yapmak için. Emniyet şeridinde küçük hacimli motosikletlere kamikaze atar gibi silme geçip onları bariyerlere doğru itmem. (Bunu yapan çok GS'ciye denk geldim. Görünce bende onların başına bela oluyorum. 3'lü çantadan dolayı elbet bir yerde kısılıp kalıyorlar işte o zaman başlasın eğlence. 😁) Ancak sırf altındaki motosikletinden dolayı başkasını veya beni zorbalamaya çalışan GS'ci görünce dayanamıyorum. 🤣

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Şiddeti savunmuyoruz. Şiddet uygulamıyoruz. Sonuçta onlarda insan. Selam vermek zorunda değiller.
Selam vermediler diye mi oklava ile kafalarina vuracagimi sandin?? Ikincisi espiri oldugu cok bariz bir mesaja siddeti ovuyor muamelesi de enteresan.

Ged

Motosikleti
Arkalarında daha tempolu birini gördüklerinde sol elleriyle gidonu bırakıp bacaklarının üzerine koyarlar. "Sana nasıl sürülür gösteririm de uğraşmak istemiyorum" edasıyla rollenirler. Bir de geçmenize izin vermeyip sürekli sola doğru açılarak ego savaşına girmeye çalışanları vardır ki, offfff tadından yenmez. Didişip geçip gitmek yerine arkasında kalıp gözlemecisine kadar darlamanızı tavsiye ediyorum. 😁 Çaresizce uzayıp gitmeye çalışırken dikiz aynasından sürekli size bakmalarının verdiği zevki emin olun geçip giderseniz yaşayamayacaksınız.

Not: Böyle konuşunca yanlış anlaşılmamak adına; trafikte veya tempolu sürerken 50cc'de olsa kimseyi darlamam, ürkütmekten kaçınırım, takip mesafesi bırakarak müsaitlik beklerim sollama yapmak için. Emniyet şeridinde küçük hacimli motosikletlere kamikaze atar gibi silme geçip onları bariyerlere doğru itmem. (Bunu yapan çok GS'ciye denk geldim. Görünce bende onların başına bela oluyorum. 3'lü çantadan dolayı elbet bir yerde kısılıp kalıyorlar işte o zaman başlasın eğlence. 😁) Ancak sırf altındaki motosikletinden dolayı başkasını veya beni zorbalamaya çalışan GS'ci görünce dayanamıyorum. 🤣
Heh iste demek bi bana denk gelmemis o gsciler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de espri yapmıştım ama anlaşılmadı galiba :D
Hayir

Motosikleti
Ns200 15"
ben de ilk moturum çin güzeli 125likle mahallede turlarken dukatili, gsli ağabeyler denk gelmişti, selam vermiştim, bi de yavaş geçiyordum yanlarından o sıra, almadılar selamımı o...pu çocukları.
Farı olmayan CG ile kargo bırakmaya gitmiştim ve GS sürücüsü bana selam vermişti, çok garipsemiştim. Yıldızlar falan dizildi herhalde.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
O zamanlar küçüktüm, şimdi aynı motor olsaydı altımda selam vermedi diye motorunu dızlardım.
Bahele nasıl dizlaycan? Gerçi sen temiz bir çocuğa benziyorsun :)
oar2.jpg

Farı olmayan CG ile kargo bırakmaya gitmiştim ve GS sürücüsü bana selam vermişti, çok garipsemiştim. Yıldızlar falan dizildi herhalde.
ya hadi bak bunları geçtim, ara sıra insan olanlar çıkıyor da ben mesela kornayla kafayla selam verdiğim 10 motorcudan 4-5'inden dönüş alamıyorum. cfmotocular, artçılı tvs raider ve drift l tayfa sallamıyo, g*t oğlanları ya.

Ged

Motosikleti
ya hadi bak bunları geçtim, ara sıra insan olanlar çıkıyor da ben mesela kornayla kafayla selam verdiğim 10 motorcudan 4-5'inden dönüş alamıyorum. cfmotocular, artçılı tvs raider ve drift l tayfa sallamıyo, g*t oğlanları ya.
Sen de tam kitlesine selam veriyormussun. Yaridan fazlasi apaci, torbaci, vs😂
Selam konusunu cok da sallamiyom ben, tanimadigim etmedigim birine selam vermek, selam alamamak cok da muhim degil.

Aynısını bende yaşamıştım CBR125R'la KTM ve Triumph kullanan 8 10 kişinin hepsi yanımdan geçerken selam vermişlerdi garipseyip bende selam verdim ileride durduklarında sohbet muhabbet için durdum adamlar aşırı cana yakındı mutlu olmuştum :D

Sen de tam kitlesine selam veriyormussun. Yaridan fazlasi apaci, torbaci, vs😂
Selam konusunu cok da sallamiyom ben, tanimadigim etmedigim birine selam vermek, selam alamamak cok da muhim degil.
haklısın aslında ağabey, ben de dert etmiyom da anlık bi sinirimi bozuyor..
ulan bunlar bizi yuvarlak farlı avrupalı makineye biniyoz diye süt helvası sandı heralde?!?!! bi daha selam vermeyen olursa takip edip 2 tokat asılıcam i*neye.

Ged

Motosikleti
haklısın aslında ağabey, ben de dert etmiyom da anlık bi sinirimi bozuyor..
ulan bunlar bizi yuvarlak farlı avrupalı makineye biniyoz diye süt helvası sandı heralde?!?!! bi daha selam vermeyen olursa takip edip 2 tokat asılıcam i*neye.
Kaskini cikarttir oyle at tokat😂

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Alamadığımız için kıskandığımız, alacak paraya kavuşunca da (kavuşabilirsen) zaten bizden geçmiş olan sürücü tipi. Geçen benzinlikte geldik muhabbet falan ettik. Onun göbeği benimkinden 2 numara büyüktü. Ama guttan ayağına bot değil spor ayakkabı giymişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar