Bursa'ya geliyorum elimde şaft bulucam olm seniEğer olurda bir gün ekiple köfte yemeye gidersem @Nikkfurie abim GS'in şaftını söküp beni kovalayacak.
Şaft balansı iyi olan kazansın.Bursa'ya geliyorum elimde şaft bulucam olm seni![]()
Pis fakirler, goz zevkini bozuyorlarMevzu; motora sonradan başlamış orta yaşlı abilerden bazılarının ilk motor olarak en dolu Gs.i almaları, dünyayı dolaşacakmış gibi yan çantaları takıp Pazar günleri gide gide Şile'deki gözlemecilere gidip tüm gün lak lak ederlerken her söze "efenim tabi Gs bir başka" diye girmelerini GS almaya maddi imkanı olmayan fukaraların ti'ye almalarıdır.
Aynı tayfa "halk plajlara akın etti, ahali denize girecek yer bulamıyor" diyen tayfa.Pis fakirler, goz zevkini bozuyorlar![]()
Daha bu gün yaşadım Bursa'dan Sakarya'ya dönerken bir GS'ciyle karşılaştım motorun grenajları çantadan görünmüyordu kafa kısmından GS olduğunu anladımBaya görüyorum bu muhabbeti gscilerin gözleme yemesi esprisi nerden geliyor olay ne tam olarak
Bence gsciler bu dediklerinin bi tik ustu siniftaAynı tayfa "halk plajlara akın etti, ahali denize girecek yer bulamıyor" diyen tayfa.
Sınıfsal yani mevzu.
Daha bu gün yaşadım Bursa'dan Sakarya'ya dönerken bir GS'ciyle karşılaştım motorun grenajları çantadan görünmüyordu kafa kısmından GS olduğunu anladım140 150 arka arkaya biraz gazladıktan sonra hızlanıp geçiyim dedim yanından geçerkende elimle güzelmiş gibi bir işaret yaptım adam yüzüme bakıp 'fakire bak' dermiş gibi bir şekilde bakıp hızını düşürdü bir daha da görmedim.
Bence gsciler bu dediklerinin bi tik ustu sinifta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu hareketi yaptiysan yanlis anlamasi normal
![]()
Selamını almadı diye dert etme, o adam da selam vermek istemiştir ama gidondan elini çekemediği için ortaya böyle bir manzara çıkmıştır.Daha bu gün yaşadım Bursa'dan Sakarya'ya dönerken bir GS'ciyle karşılaştım motorun grenajları çantadan görünmüyordu kafa kısmından GS olduğunu anladım140 150 arka arkaya biraz gazladıktan sonra hızlanıp geçiyim dedim yanından geçerkende elimle güzelmiş gibi bir işaret yaptım adam yüzüme bakıp 'fakire bak' dermiş gibi bir şekilde bakıp hızını düşürdü bir daha da görmedim.
Yok sen de üzerine alınma. GS tayfası ve Harley tayfası içinde pırlanta gibi insanlar olsa da ekseriyetinin osurukları cinli. Bu nedenle farklı tarz, marka ve model motosiklet kullananların selamını almazlar. Mola yerlerinde eğer dibimde motosikletler varsa hemen hemen hepsinin sahibiyle makara kukara yaparım. Bir tek Harley tayfasıyla GS tayfasını es geçerim, sanki ortamda yoklarmış gibi davranırım. Ne selam veririm, ne soru sorarım.Selam vermeme olayının Gs ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Geçenlerde Foça otobanı çıkışı harleyci gruba denk geldim. Selam verdim onlar da almadılar.
Üst sınıf pahalı motorlara binenler, ucuz motorlara binenlere selam vermiyorlar. Bunun sebebi ise Nasreddin hocanın dediği gibi "Ye kürküm ye" dünyasına inanmaları.
Eğer maddi durumun yeterli değilse; iyi motorcu olamazsın, eğitimin kötüdür, okumazsın, dünya görüşün dardır, Genel kültürün kötüdür vs...
Bu da yine garip önyargılardan kaynaklanıyor. BU önyargı bizde de var. Gs sürüyorsan, burnun havadadır, gözleme yersin, selam vermezsin gibi.
İki önyargıda doğru olduğu kadar yanlış da. İnsanları bindikleri motosiklete göre yargılamamak lazım. Özellikle de motosiklet ve dünya hakkındaki görüşlerini yargılamamak lazım.
Gslilerin selam vermemesi olayi yurtdisindaki instagram youtube hesaplarinda da dalga gecilen bir olay. Demek ki var bisiler.Selam vermeme olayının Gs ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Geçenlerde Foça otobanı çıkışı harleyci gruba denk geldim. Selam verdim onlar da almadılar.
Üst sınıf pahalı motorlara binenler, ucuz motorlara binenlere selam vermiyorlar. Bunun sebebi ise Nasreddin hocanın dediği gibi "Ye kürküm ye" dünyasına inanmaları.
Eğer maddi durumun yeterli değilse; iyi motorcu olamazsın, eğitimin kötüdür, okumazsın, dünya görüşün dardır, Genel kültürün kötüdür vs...
Bu da yine garip önyargılardan kaynaklanıyor. BU önyargı bizde de var. Gs sürüyorsan, burnun havadadır, gözleme yersin, selam vermezsin gibi.
İki önyargıda doğru olduğu kadar yanlış da. İnsanları bindikleri motosiklete göre yargılamamak lazım. Özellikle de motosiklet ve dünya hakkındaki görüşlerini yargılamamak lazım.