- Motosikleti
- 2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Hipo bu mevsimde kapalıdır.
Hipo bu mevsimde kapalıdır.
Ben Emralem'e MTB ile inerken sümüğümün donduğunu bilirim
Hardcore seviyoz bizzzzzBen Emralem'e MTB ile inerken sümüğümün donduğunu bilirimGerek yok yıpranmaya.
Yahu gidona asılan torba ve malzeme 2 tekerciliğin şanındandırYok yahu ben mantıklı ve de makul bir adamım, mertowski ise arızaadam kamyonete yükler gibi Dash'i yüklemiş eşyalarla, bir de sağ ve sol elciklere torba asmış , öyle geldi yanımıza. Allah'tan elciklerdeki torbaları aldık da Lombardo'nun Nc'ye aktardık.
![]()
Bizim de tekel dönüşü sol elciğe 6-7 bira asmışlığımız var da bu huyu alışkanlık haline gelmeden bıraktık. Gerçi motor sola doğru ne güzel yatıyordu heeYahu gidona asılan torba ve malzeme 2 tekerciliğin şanındandırFotoğraflarda 2 kişi görünce Dash'in üstünde; motorun da sınavı buymuş hayatta dedim.
Yahu gidona asılan torba ve malzeme 2 tekerciliğin şanındandırFotoğraflarda 2 kişi görünce Dash'in üstünde; motorun da sınavı buymuş hayatta dedim.
Yok yahu ben mantıklı ve de makul bir adamım, mertowski ise arızaadam kamyonete yükler gibi Dash'i yüklemiş eşyalarla, bir de sağ ve sol elciklere torba asmış , öyle geldi yanımıza. Allah'tan elciklerdeki torbaları aldık da Lombardo'nun Nc'ye aktardık.
![]()
Bizim bu tekel bayisi + gidon başlığında komik hikayemiz var anlatırım buluşuncaBizim de tekel dönüşü sol elciğe 6-7 bira asmışlığımız var da bu huyu alışkanlık haline gelmeden bıraktık. Gerçi motor sola doğru ne güzel yatıyordu hee![]()
Benim mobiletin gidonunun üstünde poşet asmak için hilal şeklince bir parça vardı. Buraya çuvallın içinde 2 adet Diyarbakır karpuzu asmıştım. Her bir tanesi minimum 10 kg gelirdi. Gidonu döndüremediğim için düşmüştüm.Bizim de tekel dönüşü sol elciğe 6-7 bira asmışlığımız var da bu huyu alışkanlık haline gelmeden bıraktık. Gerçi motor sola doğru ne güzel yatıyordu hee![]()
Ben maalesef 20'sinde iş amaçlı Efeler'de olacağım ama 21'i Pazar müsaitim. Ödemiş yaparsak Hurşit'te Ödemiş köftesi patlatalım derim.Bizim bu tekel bayisi + gidon başlığında komik hikayemiz var anlatırım buluşunca
20 Aralık Cumartesi hava güneşli - hanım yok; sizi virajlı köy yollarından Ödemiş'e doğru götüreyim mi?
21i yağmur geliyor. Bir de akrabalar geliyor, onları alacağım 18:30 gibi.Ben maalesef 20'sinde iş amaçlı Efeler'de olacağım ama 21'i Pazar müsaitim. Ödemiş yaparsak Hurşit'te Ödemiş köftesi patlatalım derim.
Yine de konuşalım hafta sonuna doğru, belki bir şeyler değişir.21i yağmur geliyor. Bir de akrabalar geliyor, onları alacağım 18:30 gibi.![]()
Mümkün değil.İtaat et,
Rahat et![]()