İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
D400
Güzel bir gündü, hepinizle tanıştıgima ayri ayri memnun oldum.
mert mangal başı olarak bizi öyle bir sucuk köfteye boğdu ki hepimiz iri adamlar olmamıza rağmen tıkandık.
Bi Ara kemerleri gevşettik resmen bitirelim diye ;)

Lokasyona gidiş yorucu ama dönüş rahatti, sanki çukurlar dönüşte kaybolmuş gibiydi anlamadım ya da karnım tok olunca öyle hissettim 🤣

Motosikleti
Hero Dash 125
Katılan herkese teşekkürler. 👍

Az yedik beyler daha iyi performans bekliyordum sizlerden, çabuk kesildiniz. 😂

Ben bol bir şey yapmadım, siz bol bol alıp gelmişsiniz. 😅

Dönüşte sanırım çukura girince bir arabadan düşen korna buldum. 🤪 hani millet kafasında canlandırsın yoldaki çukurları. 😂

Hero Dash yine taş gibi bir performans sergiledi. 🤣 Honda ölümsüzlüğü bence Hero’dan öğrenmiş. 🤩

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Karagölün deniz seviyesinden 850 mt yüksekte olması sıcaklığın çok düşmesine sebep olduğunu söyleyelim... Dönüşte karşıyaka da 17 derece iken Gölün kenarında 6 derece idi. Hem de öğle ve güneşli havada...
Kamp atmak isteyenler haala aynı fikirde mi ? :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam aynı şeyi düşünüyordum.
Yol boyunca kazılıp öylece bırakılmış, çökmüş asfalt haricinde Küçük kuyucuklar vardı... Çukur değil kuyu... :)

Motosikleti
D400

Dönüşte sanırım çukura girince bir arabadan düşen korna buldum. 🤪 hani millet kafasında canlandırsın yoldaki çukurları. 😂

Hero Dash yine taş gibi bir performans sergiledi. 🤣 Honda ölümsüzlüğü bence Hero’dan öğrenmiş. 🤩

Ayakta olduğumuz icin dürüme sucuğu koyup ağzımıza komple sokmaya çalıştık 🤣 ondan şiştik.

Bi dahakine kamp sandalyesi getirip oturup sakın sakın yersek bi tayfa x2 yer bence 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama iyi yedik gerçekten.
Ben de hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
Kamp atması zor olabilir ama 6 derece gibi de hissetmiyordu.

Güneş kaynakli. Aksam orada durulmaz 🤣
Oraya yazın kamp atılır serin serin ama ana baba günü oluyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ama iyi yedik gerçekten.
Ben de hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
Kamp atması zor olabilir ama 6 derece gibi de hissetmiyordu.
Gölün karşısına geçip 10 dakika durman yeter di hissetmen için :)
Ağustosta bile çadırla gidiyorsanız uyku tulumsuz gece geçiremezsiniz.. Ateş yakmak da yasak :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Harika
Değerli arkadaşlar, bugün hep beraber çok keyifli ve bol makaralı bir gün geçirdik. Buluşma noktamız 10:30'da Alaybey Tersane Kafeydi. 10:15 gibi ben geldiğimde Nc 750 X'iyle @Lombardo , Dominarıyla @Supangle ve de Pulsarıyla Mert (Supangle'nin misafiri) çoktan gelmişlerdi. Tanıştık, çay eşliğinde sohbet ederken kornalar eşliğinde ağzına kadar tıka basa eşya dolu ve üzerinde 2 iri adamla Hero Dash ve @mertowski geldi. mertowski'nin misafiri Mehmet de bugün bizimleydi. Gevrek ve peynir bombası yemenin ardından motorlara atlayıp Karagöl'e doğru yola çıktık.

Full virajlı ama bozuk yollu Karagöl yolu biraz yorucuydu. Yollar hem dar, hem virajlı hem de asfalt ortalarında çukur ya da sızmış yağ vardı. Ben hatta son anda fark ettiğim derin bir çukurdan kaçarken yol kenarındaki oluğa uçtum, Allah'tan düşmedim ve de motoru devirmedim. Karagöl'e vardığımızda girişte bizi Dominarıyla @arndiol karşıladı. Yıllardır forum ortamında yazıp çizip konuşup makara yaptığımız arndiol'u görmek ve onu tanımak güzeldi. Ardından göl kenarında mangal yapacağımız alana doğru sürdük, park ettiğimizde de @alp_tunay Abi yanımıza geldi ve onunla da tanıştık. Göl kenarında yan yana 2 masa bularak eşya ve yiyeceklerimizi serdik. Biz makaraya devam ederken mertowski bir yandan mangalı yakarken bir yandan da sucukları doğramaya başlamıştı.

Bugün menümüzde sucuk ve olmazsa olmazımız köfte vardı. Gerek ekmek içi, gerek lavaş arası, gerek de pide içinde bol bol yedik. Sonrasında Lombardo'nun getirdiği piknik için mini ocakta su kaynatıp çay içtik ve çekirdek (çiğdem) yedik. Güzel eğlendiğimiz, güzel sohbet ettiğimiz, güzel yediğimiz ve de güzel sürdüğümüz bir gün oldu. Emekleri için mertowski'ye, ta Manisa'dan kalkıp gelen Lombardo'ya, güzel sohbetleri için alp_tunay'a, arndiol'a, Supangle'ye ve misafir arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Akşam üstü geç olmadan piknik alanımızı temizleyerek dönüşe geçtik ve evlere dağıldık. Güzergah haritasının görselini aşağıda paylaşıyorum.

Harika, çok keyifli bir etkinlik olmuş, gülen yüzlerden belli. Tekerinize daş değmesin agalar.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Bunu dasha taksana😂

Motosikleti
Hero Dash 125
Bu dashler eski olmeyen activalarin (hani mavi mor karisimi renkte olan) torunu degil mi?

1984 yılından 2010'a kadar Hero ve Honda markalarının bir ortaklığı bulunuyormuş. Yıllar süren bu ortaklıkta mutlaka iki şirket de birbirinden bir şeyleri kopyalamıştır. Hero Honda olarak üretilen sukuterlerin devamı gibi bir şey bu Dash 125'ler. Yani sorunun cevabına gelecek olursak, evet 7. göbekten torunu gibi diyebiliriz. Günümüze uyarlanmış led far vs gibi değişiklikleri var. :)

Parasına göre güzel motür. Hero Nazilli fabrikasına ulaşarak muhattap bulabiliyoruz. Servisler idare eder. Yedek parça konusunda bir sorunu yok.

İki kişi ve eşyalarla dün bizi yokuşlarda 25-30 km/s hızlara düşsek de götürdü getirdi. :p Lüleburgaz işini zaten biliyorsunuz, oraya da sorunsuz gittim geldim.

Motosikleti
D400
Aynı mesajda birden fazla honda kelimesini kullanınca "bloody marry" misali karşımıza gelecek gibi hissediyorum :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yok abi gelmesin artık. Sıktı gel, git. Hep faso fiso konu. Ne öğrendik açtığı konulardan? Başkalarının da başını yakıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar