Değerli arkadaşlar, bugün hep beraber çok keyifli ve bol makaralı bir gün geçirdik. Buluşma noktamız 10:30'da Alaybey Tersane Kafeydi. 10:15 gibi ben geldiğimde Nc 750 X'iyle
@Lombardo , Dominarıyla
@Supangle ve de Pulsarıyla Mert (Supangle'nin misafiri) çoktan gelmişlerdi. Tanıştık, çay eşliğinde sohbet ederken kornalar eşliğinde ağzına kadar tıka basa eşya dolu ve üzerinde 2 iri adamla Hero Dash ve
@mertowski geldi. mertowski'nin misafiri Mehmet de bugün bizimleydi. Gevrek ve peynir bombası yemenin ardından motorlara atlayıp Karagöl'e doğru yola çıktık.
Full virajlı ama bozuk yollu Karagöl yolu biraz yorucuydu. Yollar hem dar, hem virajlı hem de asfalt ortalarında çukur ya da sızmış yağ vardı. Ben hatta son anda fark ettiğim derin bir çukurdan kaçarken yol kenarındaki oluğa uçtum, Allah'tan düşmedim ve de motoru devirmedim. Karagöl'e vardığımızda girişte bizi Dominarıyla
@arndiol karşıladı. Yıllardır forum ortamında yazıp çizip konuşup makara yaptığımız arndiol'u görmek ve onu tanımak güzeldi. Ardından göl kenarında mangal yapacağımız alana doğru sürdük, park ettiğimizde de
@alp_tunay Abi yanımıza geldi ve onunla da tanıştık. Göl kenarında yan yana 2 masa bularak eşya ve yiyeceklerimizi serdik. Biz makaraya devam ederken mertowski bir yandan mangalı yakarken bir yandan da sucukları doğramaya başlamıştı.
Bugün menümüzde sucuk ve olmazsa olmazımız köfte vardı. Gerek ekmek içi, gerek lavaş arası, gerek de pide içinde bol bol yedik. Sonrasında Lombardo'nun getirdiği piknik için mini ocakta su kaynatıp çay içtik ve çekirdek (çiğdem) yedik. Güzel eğlendiğimiz, güzel sohbet ettiğimiz, güzel yediğimiz ve de güzel sürdüğümüz bir gün oldu. Emekleri için mertowski'ye, ta Manisa'dan kalkıp gelen Lombardo'ya, güzel sohbetleri için alp_tunay'a, arndiol'a, Supangle'ye ve misafir arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Akşam üstü geç olmadan piknik alanımızı temizleyerek dönüşe geçtik ve evlere dağıldık. Güzergah haritasının görselini aşağıda paylaşıyorum.