Dönüp dolaşıp beni dinleyeceksin yeni 108 bg lik Tiger alacaksınAma F900GSA kadar dolacaksa aynı fiyata gelir. İkisi de harika ama biri Borusan diğeri Korlas. İşte bu kafa karıştırıyor...
Dönüp dolaşıp beni dinleyeceksin yeni 108 bg lik Tiger alacaksınAma F900GSA kadar dolacaksa aynı fiyata gelir. İkisi de harika ama biri Borusan diğeri Korlas. İşte bu kafa karıştırıyor...
Sıfır motosiklette o kadar dert edeceğin bir durum olacağını zannetmiyorum.... Yıllardır satılan bir model ayrıca çok dik oturmalı değil... çok keyif alırsın...Ama F900GSA kadar dolacaksa aynı fiyata gelir. İkisi de harika ama biri Borusan diğeri Korlas. İşte bu kafa karıştırıyor...
Abi bir kaç ay zaman varsa bekle arkas bi stokları doldursun. İzmirden çözeriz sana.Ama F900GSA kadar dolacaksa aynı fiyata gelir. İkisi de harika ama biri Borusan diğeri Korlas. İşte bu kafa karıştırıyor...
valla çok bildiğimden değil de Ducati olsa ona oy verirdim ben ya fiyatı falan da diğerlerinden 200-300 ucuz. olmayınca Triumph'a verdik maksat kurye motorcusu kazanmasın..
Valla Cyan hocam hazır yarısı vade farksız 7 taksit kampanyası da varken ben gittim hakkımı MS'dan yana kullandım.Ona da süper yükseliyorum aslında. Kafam çok karışık.
Saat satıldı mı?Tiger alan azsr bülbül gibi titremeyede hazır olsun. Abi bmw varlen ne bilim ya
1000k fiyat skalasında Tiger almam. V2S alırım. Skyhook güzel bir şey.Dönüp dolaşıp beni dinleyeceksin yeni 108 bg lik Tiger alacaksın![]()
Yok yahu 3 silindir makinada ne titreşimi..Tiger alan azsr bülbül gibi titremeyede hazır olsun. Abi bmw varlen ne bilim ya
Uuu beybi diyorum. Vakit var.Abi bir kaç ay zaman varsa bekle arkas bi stokları doldursun. İzmirden çözeriz sana.
Bu arada hala en “user friendly” marka bmw aralarında.
Yüreklendirici mesaj için teşekkürler. Ducati'ye bir sempatim var açıkçası, tanıyanlar sebebini tahmin eder...Valla Cyan hocam hazır yarısı vade farksız 7 taksit kampanyası da varken ben gittim hakkımı MS'dan yana kullandım.
Testini yaptığım ve çok keyif aldığım bir motordu sonuçta. Önceki kasasına sahiptim o yüzden bayağı iyileştirdiklerini söyleyebilirim.
Africa Twin baktım, elektronik süspansiyon vs. aynı donanımlar 1.360
F900GS de test ettim MS'ye kıyasla keyfi ve konforu daha az geldi.
Suzuki'ye de niyetlendim bir ara ama yakın zamanda Ankara'daki Doğan Trend bayiyi kapattı çekti gitti.
Quickshifter ve elektronik süspansiyon zaten standart geliyor. Liste fiyatını güncellemişler, bu da 1 milyon üstüne çıkmış. Hazır eski fiyattan stok varken fiyat ve taksit kampanyası da cezbedici olunca MSV2S'de karar kıldım. MS serisi Ducati'nin çok rağbet gören modellerinden, her ne kadar Korlas'ı sevmesem de aradığım sürüş keyfi ve konforunu bu motorda buldum. Belki diğer Ducati'lere göre tutulan bir model olduğu için biraz daha üzerine düşerler, nasıl olsa garanti var 2 sene içinde ciddi bir şey çıkmazsa devam ederim diyerekten son bir şans verdim. Eğer yine distribütör golü yersem Ducati defterini tamamen kapatmayı düşünüyorum.
Şimdilik rodaj vs. devam. Havalar çok soğuduğu için biraz zaman alacaktır ama biraz daha alışayım ve rodajı tamamlayayım, ilerleyen zamanlarda fotolarla birlikte kullanıcı deneyimlerimi de paylaşacağım.
800 dü Tiger 1milyon mu oldu1000k fiyat skalasında Tiger almam. V2S alırım. Skyhook güzel bir şey.
V2S ile karşılaştırıyorsak Pro modele bakmak lazım. Onda da sadece arkada elektronik amortisör var. Oradan golü yiyor.800 dü Tiger 1milyon mu oldu![]()
Saat satıldı mı?![]()
...Ducati'ye bir sempatim var açıkçası, tanıyanlar sebebini tahmin eder...![]()
Bu meşazı gördükten sonra tarafsızlığımı terk edip Zafer Kaplan'a oy veriyorum.Şu alttaki resim Türk halkının pandemi döneminde stokçuluk yapan, en çok satılan motorlarını aksesuar ayağına fahiş fiyattan iteleyen, liste fiyatı üzerinden satmaya yanaşmayan, Japon köylüsü, sevimsiz Honda'ya Türk halkının tokadıdır. Honda bu oylamada fark bile açsa Triumph bu kadar çok oy alarak Honda'ya küsküyü vermiş ve gönülleri fethetmiştir.
Kral Charles Japonya'yı sömürgesi yapmış, doğal kaynaklarını Britanya adasına götürmüştür.
Osman Aga sen zaten Ktm'ci adamsın, prolateryanın sesi, mazlumların tokadı, Kastamonu'nun haykırışısın, sana da bu yakışır.Bu meşazı gördükten sonra tarafsızlığımı terk edip Zafer Kaplan'a oy veriyorum.
(Üstelik dövlet tarafından 12 yıl boyunca HONDACI diye etiketlendiğim halde.)
![]()
O iş KTM'nin hafifliğinden, benim de züğürtlüğümden. FANATİK değilim FotoMaç'cıyım.Osman Aga sen zaten Ktm'ci adamsın,
Ama F900GSA kadar dolacaksa aynı fiyata gelir. İkisi de harika ama biri Borusan diğeri Korlas. İşte bu kafa karıştırıyor...