- Motosikleti
- cbf 150
v strom 1050 900 bin lira lan Muzo 900 binliraya Afrikamı var bu ülkede?
V strom 1050 ayrıca afrikayı donunda sallar.
sallar sallamasına da tipten kaybediyor..V strom 1050 ayrıca afrikayı donunda sallar..
v strom 1050 900 bin lira lan Muzo 900 binliraya Afrikamı var bu ülkede?
sen alırsın. ama biri daha vardı F900 F900 diye dolaşıyodu.insallah o alır yaaa insallahh allahım.
gerci en son, yaaa ben vstrom 1000 alacam sanırım demeye başlamıştı puahahah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
biliyorum..
bütün kılan tiger a yurudu. ama ona rağmen ,siklet farkına rağmen(alp sevinsin), olması gerekenden daha yuksek fiyatına rağmen başabaş bir mucadele oldu.
insanlar uyanıyor, insanlar ölümsüz makina istiyor !! kol gibi servis ücreti istemiyor!!!
Bu arada şu an potansiyel bir africa alıcısıydım. Onu söylemeyi unuttum. Benim yaşı henüz çok genç olan Forklift arızalandı. (33 yaşında) Bir tamir ücreti çıkardılar 2020-2022 model gün yüzü görmemiş 3 tonluk Forklift alınıyor o paraya. Bendeki Forklift büyük bu arada 10 Ton kaldırma kapasiteli. Zamanında almış babam. Yerine 7 tonluk bir tane baktım bakmaz olaydım. Dünya para. E bu işin motorla ne alakası var demeyin, şu an ya leasing yapıcam, (Ama piyasa hiç olmadığı kadar kötü geleceğe borçlanmak istemiyorum ayrıca leasing'te direk vergiden düşülmüyor.) Ya da her sene amortisman için motor almak yerine yaptığım gibi motoru verip yerine sıfır ufak bi Forklift alıcam. Büyük olanada parça bekleyeceğim. Havalar düzelince alırım bi tane motor. Ayrıca Africanın yürütme maliyeti Bmw'nin yürütme maliyetinin yanında çok farklı değil.
O değilde düzgün bir şey bulabilirsem gideyim bi softail alayım bari motursuz kalmayayım.
O değilde düzgün bir şey bulabilirsem gideyim bi softail alayım bari motursuz kalmayayım.
Saati sattın mı? IBAN göndereceğim.v strom 1050 900 bin lira lan Muzo 900 binliraya Afrikamı var bu ülkede?
Ben de Nemrutta gün doğumu izledim . 92 veya 93 yılıydı. O zamandan bu zamana hiç gitmedim. Anlatımınız o zamanki anılarımı canlandırdı. Biz de aynı mesafeyi yürümüştük. Ve o zamanlarda asfalt yoktu. Herkes yürüyordu.Karadeniz turunu devam ettirdiğimiz için Sivas , Malatya üzerinden Nemrut'a yöneldik oysa Adıyaman'dan oraya çıkan güzel bir yol varmış , turist kafileleri o yolu kullanıyor , bizde girmiş bulunduk ama gittikçe yol kötüleşti geri dönmektede kararsız kaldık , keşke dönseydik dedik
çünkü heykellerin olduğu tümülüs denilen zirveye kadar motorla çıkamadık zira artık yol kalmadı kros motorla falan tırmanılabilirdi herhalde ,
motoru bir noktada bırakıp iki kilometre kadar yürüdük zirveye ulaşmak için..
400 kg ulaşan 650 cc Vstrom güç olarak arazide gayet yeterliydi 3. vitesden yukarı çıkamadığım için ama asfaltta hafif rampalarda 140-150 den sonra 650 cc nin yeterli gelmediğini hissediyordum böyle iki kişi ful yüklü iken , gitmesine yine gidiyordu da akselerasyon zayıflıyordu..
Vstrom'un süspansiyonu araziden çok asfalta yönelik ama bizi o yolda pert etmedi ki inip iki kilometrede yürüyebildik..
Tepeye vardığımızda oranın güvenliği geldiğimiz güzergahı öğrenince şaşırdı hatta bizi salmadılar inene kadar hava kararacak diye , gece ciddi soğuk oluyormuş çadırda kalamazsınız dediler , içinde yaşam alanı bulunan elektrikli sobaya sahip 20 metrekarelik bir kontenyırı bize verdiler sağolsunlar , hakkatten yaz mevsiminde olmamıza rağmen gece 5-6 derecelere düşmüştür , dışarıda normal kıyafetimizle 10 dk duramadık..
Birde orada heykellerin baktığı tarafda gün doğumunu izlemek şahane imiş zaten turist kafileleri saat 5 gibi gelip güneşin doğuşunu izliyorlar , özellikle Japonlar çok meraklı buraya , bizde izledik güzeldi![]()
Muzo sen bana inanmıyorsun ama ben zengin değil, sorumsuz bir insanım. Keyfi isteklerimi yerine getirecek kadar çalışıyorum. Ailemin hali vakti yerinde sayılabilir. Ama ben ailemden bir şey almadan yapıyorum her şeyi. İş dışı yatırım yapacaksam destek alıyorum sadece. Ulan öz babamın dükkanına kira ödüyorum ben.ya ne karışık işler leasing falan.. muhasebe işleri en nefret ettiğim şeyler.. yok mu guveneceğim bir adam yaaa ?
sen deri patron koltuğunda donerken o bütün işleri halletsin ?
zor işler... şükürler olsun hiç boyle dertlerim yok..tuzsuz aşım dertsiz başımmmmm
![]()
ACT dönüştürsene o forklifti bataryaya benim zebille tanıdıgım var bataryaları satıyorum onlara adamlar dizelleri alıp kazanın içine bataryları ve motorları koyuyor çok da verimli oluyorMuzo sen bana inanmıyorsun ama ben zengin değil, sorumsuz bir insanım. Keyfi isteklerimi yerine getirecek kadar çalışıyorum. Ailemin hali vakti yerinde sayılabilir. Ama ben ailemden bir şey almadan yapıyorum her şeyi. İş dışı yatırım yapacaksam destek alıyorum sadece. Ulan öz babamın dükkanına kira ödüyorum ben.
Muzo sen bana inanmıyorsun ama ben zengin değil, sorumsuz bir insanım. Keyfi isteklerimi yerine getirecek kadar çalışıyorum. Ailemin hali vakti yerinde sayılabilir. Ama ben ailemden bir şey almadan yapıyorum her şeyi. İş dışı yatırım yapacaksam destek alıyorum sadece. Ulan öz babamın dükkanına kira ödüyorum ben.
ACT dönüştürsene o forklifti bataryaya benim zebille tanıdıgım var bataryaları satıyorum onlara adamlar dizelleri alıp kazanın içine bataryları ve motorları koyuyor çok da verimli oluyor
Sanada Bilocan, sanada.ACT dönüştürsene o forklifti bataryaya benim zebille tanıdıgım var bataryaları satıyorum onlara adamlar dizelleri alıp kazanın içine bataryları ve motorları koyuyor çok da verimli oluyor
Sanada Bilocan, sanada.Muzo sen bana inanmıyorsun ama ben zengin değil, sorumsuz bir insanım. Keyfi isteklerimi yerine getirecek kadar çalışıyorum. Ailemin hali vakti yerinde sayılabilir. Ama ben ailemden bir şey almadan yapıyorum her şeyi. İş dışı yatırım yapacaksam destek alıyorum sadece. Ulan öz babamın dükkanına kira ödüyorum ben.
Abi bizim kullanım sahada ve demir kaldırdığımız için büyük. Tabi öyle olunca Forklift elimiz ayağımız oluyor ama kullanım saati az. Sürekli istifleme yapmıyoruz. Ayda 1 depo mazot yakmıyor. Pilliye gerek görmedim hiç o yüzden. O yüzden bu güne kadar değiştirme ihtiyacıda hissetmemiştim eski olmasına rağmen. Ama bu sefer şanzıman dağıldı ve sökülmüşken asansörüde bakıma alalım diyince 300k+ malzeme listesi geldi.ACT dönüştürsene o forklifti bataryaya benim zebille tanıdıgım var bataryaları satıyorum onlara adamlar dizelleri alıp kazanın içine bataryları ve motorları koyuyor çok da verimli oluyor
https://prnt.sc/wWLL4W7mYMJB. (Upload olamamış nedense)atlı foton var ve kolundaki saat benim motordan pahalı.
daha once de konustuk muhtemelen, zenginlik kıstası kişiden kişiye değişiyor. kendini zengin görmeyebilirsin ama bizim için oylesin :d
ekmeğinin peşindesin yine kamyoncu sfsdfdsd
O hondaya oy veren son 2 kişi kimse ortaya çıksınlar.
ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİNvay be 9 kişiyle macı yine almak üzereyiz.forum kendine geldi yeminle.
bitir hoca bitirrrrr.
V2S 970k şu an. Pazarlıkla iyi fiyata alınabilir. Fiyat iyi gerçekten. Desmosuda yok artık. Ama bir kaç ay daha lazım almak için.bu listede neden Ducati yok ya? pahalı mı kalıyor? gerçi listede Tracer olsa ben ona oy verirdim nihehe. bananeolum.
valla çok bildiğimden değil de Ducati olsa ona oy verirdim ben ya fiyatı falan da diğerlerinden 200-300 ucuz. olmayınca Triumph'a verdik maksat kurye motorcusu kazanmasın..V2S 970k şu an. Pazarlıkla iyi fiyata alınabilir. Fiyat iyi gerçekten. Desmosuda yok artık. Ama bir kaç ay daha lazım almak için.
Ona da süper yükseliyorum aslında. Kafam çok karışık.V2S 970k şu an. Pazarlıkla iyi fiyata alınabilir. Fiyat iyi gerçekten. Desmosuda yok artık. Ama bir kaç ay daha lazım almak için.
Çok mantıklı....Ona da süper yükseliyorum aslında. Kafam çok karışık.
Ama F900GSA kadar dolacaksa aynı fiyata gelir. İkisi de harika ama biri Borusan diğeri Korlas. İşte bu kafa karıştırıyor...Çok mantıklı....