Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

Hiç piyasaya bakmadan yazıyorum; ben olsam Iron 883 alacağıma (piyasada temiz ve makul fiyatlara bulunabiliyorsa!!!) Yamaha XV950 bakardım. Iron 883 sanki Mondial Drift'e BMW sticker'ı yapıştırılmış gibi bir his bırakıyor nedense, o yüzden hiç bulaşmayın...) (XV950 ekranı iğrençtir ama yan sanayi güzel bir şeylerle değiştirilebiliyor...) Scooter'dan vitesliye geçme aşamam sırasında XV950'yi çok araştırmıştım (tam takım taklavatıyla orijinal ve yan sanayi pek çok aksesuar / parça listesi / bütçesi bile yapmıştım), sonra sipariş geçme aşamasındayken Yamaha'daki satışçıların saçma sapan tavırları yüzünden vazgeçmiştim. (Çok da iyi olmuş bence...)
usta o motorda cok kaliteli biliyorum ama banada cakma harley gibi geliyor, ayrica harley sesi cidden bambaska hicbirseye benzemiyor.
Bu arada drifte bmw sticeri yapistirilmis hissine cok katilmiyorum gorunusu ve kalitesi olsun ayi gibi motorlar bence, hatta xv950 daha cok drifte harley logosu takilmis gibi bence, he xv950 cok kaliteli motor lafim yok :D

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
royal enfield için yola girdik bmw ile çıktık R12 s ile kapanışı yaptık turuncu.
Turuncu R12 TS.
em0b1s0.jpg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
usta o motorda cok kaliteli biliyorum ama banada cakma harley gibi geliyor, ayrica harley sesi cidden bambaska hicbirseye benzemiyor.
Bu arada drifte bmw sticeri yapistirilmis hissine cok katilmiyorum gorunusu ve kalitesi olsun ayi gibi motorlar bence, hatta xv950 daha cok drifte harley logosu takilmis gibi bence, he xv950 cok kaliteli motor lafim yok :D
Harley'den daha sorunsuz ve ucuz olacağı kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar