Viraj Öğrenmenin Altın Kuralları

Km çok önemli birşey ama Km yi nasıl yaptıgında önemli. Mesela benim hayatım şile yolalrında geçti :) anasını satim başka yer yokki yakın istanbul çocuguna.

biz viraj almayı biliyomuyuz biiyoruz ama bir Sakaryalı kardeşlerim gibi değil o herifler pistede çıkabiiyor araziyede girebiliyor zaten oradan çıkıyor yarışçılarda demekki asıl olan yolun sizi şekillendirmesi.

Şimdi şu adventure la spor motor hatta size eklim birde scooterı yatırmak temelde aynı ama spor motorlarda amartisörler ve şase daha rijit bu yüzden dinamikler fark etmeye başlıyor ve dha önemlisi lastik çapları farklı bir kere hoş yeni adventurelar 17 jantta geliyor ilginç şekilde.

Mesela ben scooterla acayip viraja yatıyorum başkaları yatamaz çünkü ben hep arkadan motorlu spor araçlara alışmışım denge noktası tamamen arkada olan.

ön tarafı vucudumla kontrol ediyorum. Şimdi Muzo gelicek ulan 40 ile nasıl bunları yapıyon diye :))) ona diyecek sözüm yok haha.

Birbirinizi yemeyin anasını satim zaten 3 kişiyiz hepi topu
Sakarya'ya taşınalı 4 ay gibi bir zaman geçti ben bile alıştım buranın tozuna toprağına . Sürekli bir kavşak viraj vs. gibi motosiklette kontrol isteyen yerlerden geçiyorsun Manisa'da otururken motorum çok rahat diyordum çünkü bozuk dediğim yollar bile buraya göre normal asfalt kalitesindeymiş kavşak viraj hiç bir şey yokmuş Manisa'da :D her yerde bir kasis var kasislerde benim düldül için normal değil motosiklette ayağa kalkarak geçiyorum ondan dolayı normal buradan yarışçı veya offroad'çu çıkması.

Türkiyede olsaydim ne yapacaktin cok merak ettim . Evvelallah henüz elden ayaktan düsmedik. Sizin gibi klavye basinda gecmedi cocuklugumuz gencligimiz , Ankaranin en nezih ve kibar semti Keciörende , Ufuktepeli , Ataparkli , Aktepeli bebeler ile felsefi sohbetler yaparak yetistik. Hala elimiz de dilimiz de calisir.

Sevgilerimle
Abi bence Ankara şivesine sahipsen korkabilir Doğantepe'de doğmuş ve azıcık büyümüş birisi olarak Ankara şivesi bize normal başkalarına korkunç geliyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ne delirtecegim seni sogan cücügü,

Yirtik dondan firlar gibi sana sorulmayan soruya atlayip sacmalayan sensin.

Git ötede oyna benim üzerimden trend olmaya calisma
ulan adam diğer posttaki gibi seni etiketleyip sorsa niye yazmakla uğraşayım hadi sana sordu da cevap verdim sen hala cevap veremedin çok merak ediyorum benim dediğimin farklı ne diyeceksin ya bi kere olsun sidik yarıştırmak yerine beni yanlışla hayır öyle değil böyle de her konuda bana yazan sensin ulan yok mu torunların ya da torunlarının torunları? onlarla uğraş beni sal bırak beni engelle beni yazma bana

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Türkiyede olsaydim ne yapacaktin cok merak ettim . Evvelallah henüz elden ayaktan düsmedik. Sizin gibi klavye basinda gecmedi cocuklugumuz gencligimiz , Ankaranin en nezih ve kibar semti Keciörende , Ufuktepeli , Ataparkli , Aktepeli bebeler ile felsefi sohbetler yaparak yetistik. Hala elimiz de dilimiz de calisir.

Sevgilerimle
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ulan adam diğer posttaki gibi seni etiketleyip sorsa niye yazmakla uğraşayım hadi sana sordu da cevap verdim sen hala cevap veremedin çok merak ediyorum benim dediğimin farklı ne diyeceksin ya bi kere olsun sidik yarıştırmak yerine beni yanlışla hayır öyle değil böyle de her konuda bana yazan sensin ulan yok mu torunların ya da torunlarının torunları? onlarla uğraş beni sal bırak beni engelle beni yazma bana

Len sogan cücügü

Konuyu acan benim , adam her seferinde etiketlesin mi beni.

Ortaliga pisledin bana temizletmeye calisiyorsun.

Seninle ugrasmak sadece benim icin degil forumun ortak sporu haline geldi. Al kendini git valla özlemeyecegiz seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar