- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Topaç gibi kerata, videoyu izlerken bile dönüşü alamayıp sandalyeden aşağı düştüm
Topaç gibi kerata, videoyu izlerken bile dönüşü alamayıp sandalyeden aşağı düştüm
Yan ayaktan kurtulunca benim motor yatıyor ama kalkışı aynı serilikte olmuyor.Benim motoru miksen böyle yatmaz. Yatsa da kalkmaz.
dönbabadönelim.comTopaç gibi kerata, videoyu izlerken bile dönüşü alamayıp sandalyeden aşağı düştüm
her motor yatırılabiliyor bi ara ben de benim motorum bu kadar yatmaz diyordum ondan sonra o motorla da yatırabilenleri gördüm gittikçe bi tık arttıra arttıra deniyorum bi gün o limite ulaşıp patlayana kadarBenim motoru miksen böyle yatmaz. Yatsa da kalkmaz.
önerilen her zaman hafiftir ama senin süreceğin motor ağır bi motorsa ağır bi motorla çalışmak lazım ne bileyim gidonu yüksek aks aralığı daha geniş motor sürüyorsan supersportla çalışmak tabi ki bir şey katar ama öğrendiklerini adventureda uygulayamazsın bi adventure motoru yatırmakla bi supersportu yatırmak çok farklı mekaniklerPeki bir şey soracağım. Eğitim yaparken ağır motosiklet veya hafif motosiklet arasında mutlaka fark vardır. Hangisini tercih etmeliyiz?
bi adventure motoru yatırmakla bi supersportu yatırmak çok farklı mekanikler
valla hiç sikimde değilsin ya artık dediğim şey de doğru o yüzden hayır aslında şöyle demek yerine polemik arıyorsun büyü biraz sana ayıracak vaktim yok bir hobi bul kendine![]()
Sikli soklu konuşacağına, "burası forum; paylaşıyoruz aklımıza geleni" yazmak çok mu zor? Ben Okan Hocaya desem ki "sen ağırlık merkezi yukarıda motor az kullanmış olabilirsin, böyle midir durum?"Aptal aptal bir teori ortaya atip , sonrada yaptigini benim temizlememi mi bekliyorsun !!!
Sikli soklu konuşacağına, "burası forum; paylaşıyoruz aklımıza geleni" yazmak çok mu zor? Ben Okan Hocaya desem ki "sen ağırlık merkezi yukarıda motor az kullanmış olabilirsin, böyle midir durum?"
Sayfa sayfa yazmaz mı - yazar...
Toplum önünde sikli soklu hitaplar olmuyor...
Bak işte budur = model + rakam.Aprilia Pegaso 655
Triumph Tiger 1200 Explorer
Honda VFR1200X Crosstourer
BMW S1000XR
Sadece bu 4 motorla 200.000 km den fazla kullandim
Yeter mi![]()
![]()
![]()
![]()
Sikli soklu konuşacağına, "burası forum; paylaşıyoruz aklımıza geleni" yazmak çok mu zor? Ben Okan Hocaya desem ki "sen ağırlık merkezi yukarıda motor az kullanmış olabilirsin, böyle midir durum?"
Sayfa sayfa yazmaz mı - yazar...
Toplum önünde sikli soklu hitaplar olmuyor...
şunu yazan birine en kibar şekilde cevap verdim artık türkiyede olmamasına mı güveniyor yoksa benim bunaklığına verip kibar konuşmama mı götü kalktı bilmem ama bunu başkasına yazsa sıkacak çok adam var türkiyede ben hala kibarlık ediyorumHa bir de size sorulmamis bir soruya atlayip cevap verme huyunuz genetik bir problemmidir. ?????
bak işte buna sonuna kadar katılıyorum yaşlılık çok sapıtıyor insanıbazı şeyler biyolojik engellerle sınırlı maalesef.
Türkiyede olsaydim ne yapacaktin cok merak ettim . Evvelallah henüz elden ayaktan düsmedik. Sizin gibi klavye basinda gecmedi cocuklugumuz gencligimiz , Ankaranin en nezih ve kibar semti Keciörende , Ufuktepeli , Ataparkli , Aktepeli bebeler ile felsefi sohbetler yaparak yetistik. Hala elimiz de dilimiz de calisir.şunu yazan birine en kibar şekilde cevap verdim artık türkiyede olmamasına mı güveniyor yoksa benim bunaklığına verip kibar konuşmama mı götü kalktı bilmem ama bunu başkasına yazsa sıkacak çok adam var türkiyede ben hala kibarlık ediyorum