Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araba yola çıkana kadar eskidi. Ama sesi güzel.

Muzo GTR çok iyi bir otomobil değil. Sadece hızlı. Şanzımanı falan tak tuk. Ayrıca göründüğünden çok büyük

biliyosun biz halk adamıyız

gtr nin avrupalıların aşırı pahalı super arabalarını tokatlaması hep sempatik geldi.

haaaa halk adamı olarak gtr ye yine sahip değiliz ama olsunnnnnnn

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ayrıca @Nikkfurie 2002 Turbo diye bir şey yoktur.
obruT'tur o =))))
Değerli dostum "obruT" tespitinin iyi anlaşılmadığını fark ettiğim için üzüldüm. Şöyle kendimce bir ekleme yapayım; bu eski Bmw 2002 Turbo'nun ön tampon altı spoilerinde "2002 Turbo" yazısı ters yazılırmış ki öndeki sürücü dikiz aynasından baktığında boru gibi "2002 Turbo" yazısını okuyabilsin ve sağa, kenara çeksin hiç uğraşmasın.

"Ambulans" yazısının ambulans önlerinde ters yazılmasıyla aynı mantık.

Motosikleti
Hero Dash 125
k-tec-modified-renault-5-gt-turbo-from-the-2001-ali-g-movie-v0-kofrk1aqy6k81.jpg
k-tec-modified-renault-5-gt-turbo-from-the-2001-ali-g-movie-v0-mvx0u0aqy6k81.jpg

k-tec-modified-renault-5-gt-turbo-from-the-2001-ali-g-movie-v0-padv71aqy6k81.jpg

images

Renault 5 derseniz aklıma direkt Ali G. geliyor.

Booyakashaaaa!!! Respect ❤️

images

Motosikleti
Ns200 15"
Bence yeni M'lerde de BMW hissi yok. :)

Mercedes benim için eşin dostun seyahat arabasıydı işte =)) W210 Komp ile çok uzun hasbihalim oldu, ölüp gidecektim bir gün. Bir kere yaşayınca ders almak da yok, gençlik gerizekalılıkları.. "Bak bak nasıl da tutmuyor" diye eğleniyorduk :D

Otomotivdeki yerini yadsıyacak halim yok tabii Mercedes'in, ama para vereceğim bir arabası olduğunu sanmıyorum. Büyük GS gibi. :)
Abi W124 almadan önce Grand Cherokee baktıydım beğenmeyince E34 buldum onunda kliması çalışmıyordu ve muaynesi yoktu klima için Askar Veysel Ustayı aradım ve durumu izah ettim ve parçasının bulunmadığını söyleyince vazgeçtim birde E34 ve E36 serisi W124 ve W201 kadar güvenli araçlar değillerdi tabi BMW ve Jeep'e bakarken İstanbul'dan daha dönmemiştim, dönüş yolunda abim şimdiki W124 ü attı bana gidip bakıp aldım.

O zaman o arabayı ucuza aldım ve bütçemde ona yetiyordu, o zamanlar E46 almaya yetmiyordu ama şimdi biraz kozmetik yapıp satsam temiz E46 320D rahatlıkla alabiliyorum. E46 alsaydım bende 200-250 hp arası dolaşırdı ama W124 benim için daha hayırlısı oldu. :)

Araba yola çıkana kadar eskidi. Ama sesi güzel.

Muzo GTR çok iyi bir otomobil değil. Sadece hızlı. Şanzımanı falan tak tuk. Ayrıca göründüğünden çok büyük
Sesi yeter zaten agabey ya. Harley almak gibi iste ses sadece 🤪 Saka saka binmeden yorum yapmam Harley'i olan bi tur versin pls. Kuba Superlight da olur.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Acikcasi hisleri yaratiyor mu bilmiyorum ancak benim icin gorunurde burun delikleri gittikce buyumus suslu rukus kadinlar gibi gorunuyor. Oncekiler daha bir ozgundu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak o :)
arabanın ön tarafını keyifle viraj dönerken görmezsin hocam 😁
ben sürüş hissiyatını kasdetmiştim..
devirli motorları , kısa vites oranları , hafif şaseleriyle yıllar içinde sportif sürüş konusunda rakiplerinden hep önde olmuştur..

Abi W124 almadan önce Grand Cherokee baktıydım beğenmeyince E34 buldum onunda kliması çalışmıyordu ve muaynesi yoktu klima için Askar Veysel Ustayı aradım ve durumu izah ettim ve parçasının bulunmadığını söyleyince vazgeçtim birde E34 ve E36 serisi W124 ve W201 kadar güvenli araçlar değillerdi tabi BMW ve Jeep'e bakarken İstanbul'dan daha dönmemiştim, dönüş yolunda abim şimdiki W124 ü attı bana gidip bakıp aldım.

O zaman o arabayı ucuza aldım ve bütçemde ona yetiyordu, o zamanlar E46 almaya yetmiyordu ama şimdi biraz kozmetik yapıp satsam temiz E46 320D rahatlıkla alabiliyorum. E46 alsaydım bende 200-250 hp arası dolaşırdı ama W124 benim için daha hayırlısı oldu. :)
Abi zaten sen Mercedes seviyorsun, bana ne bakıyorsun o benim :D
Kendime kızdığım bir konudur, eski bir E36-46 alıp bakmaya yemedi. Gerçi nyietlendiğimde abuk subuk paralar başlamıştı.
Bir de, RS'i aldıktan sonra biraz.. iyice iplemez oldum araba işini =))

Motosikleti
Ns200 15"
Abi zaten sen Mercedes seviyorsun, bana ne bakıyorsun o benim :D
Kendime kızdığım bir konudur, eski bir E36-46 alıp bakmaya yemedi. Gerçi nyietlendiğimde abuk subuk paralar başlamıştı.
Bir de, RS'i aldıktan sonra biraz.. iyice iplemez oldum araba işini =))
Abi BMW'yi Mercedes'ten daha çok severim, öyle denk geldi öyle aldım. :)

Şimdi aramda bağ oluştu nasip olursa alırsam 2. araç BMW alırım.

Şöyle bir gerçek var ama hiç bir araba motosiklet kadar yüz güldürmüyor, yıldızlar dizilip Ducati falan alırsam 2. araç falan asla niyetleneceğimi bile düşünmüyorum.

Japonya'dan araba bile söylenemedi asjdhasdahsdas
Supra desek, ilki kırılmayan bir motordan başka hiç bir şeyi olmayan bir cihaz(?), ikincisi desek BMW'nin otomobil dünyasına son armağanı..
Kabul LFA çok güzel. Ama bari satmayıp 3 tane üretseydiniz de ürettiğinizde üretseydiniz. Araba tasarlanırken ilk mühendisler emekli oldu ya..

neyin kapağı yaaa.

benim motor 150.000 km de olduğu halde 350.000 eder. minimumummmm.

goruldugu uzere bmw gs değerini maalesf koruyamıyor..

ama bmw cilere sorsan motorları en az değer kaybediyor...

yalannnn!
akşam saati moralini bozmak gibi olmasında 350.000 verdiler mi senin motora , bak benim Africa alma niyetim olsa kilometresine bakmam senin motoru alırım tertemiz makina canlı gördüm ama malum TR piyasası 🤔

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar