İlk defa böyle tasarıma sahip scooter gördüm

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Neyse yaw, zontes kadar çinli olmasa da ucundan çinlilere dahil olmus olacaksin. Bi de bakmissin frenleri gsten daha iyi😈
Benim Thinkpad'lerim de Çin malı, bir tanesini 2012'den beri diğerini de 2021'den beri kullanıyorum, tank tank. Parayı verir ve iyi denetlersen gayet de güzel üretim yaparlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F serisindeki süspansiyon kalitesi Vstrom dan daha pahalı olsada arada muazzam bir fark yoktur , Vstromu satıp üstüne 500 falan ekleyip F i sürmek öf be ne motormuş dedirtmez diye düşünüyorum , bütçeyi biraz daha zorlayıp 2019 1250 alınır daha keyifli binilir..
%34 daha güçlü hissettirecek sadece - yeterli. Güç harici premium hissiyatı / teknolojiyi merak ediyorum asıl. Bir test randevusu alayım...

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kırklarelinde tanıştığınız adaşım Haluk 4 yıl önce bir 1200 GS aldı en son üretilenlerden.

1 yıl kadar son onu sattı işyerini büyütürken.

2 yıl önce de en son üretilenlerden 1250 GS aldı bir tane.

Her iki motoruna da müthiş bir aşkla tutuldu. :ROFLMAO:

Her iki motoruna da yeterince fikir edinecek kadar bindim turlarımızda.

İlk başlarda rahmetli Barkın'ın bu konudaki sözlerinden de etkilenmiş olabilirim ama her iki motora da yeterince bindikten sonra iyice anladım ki boxer motorlu BMW'ler çalışma karakterleriyle olsun, telelever-paralever süspansiyon sistemleriyle olsun kabini hava yastıkları üstüne kondurulmuş Renault Magnum kamyon bana göre.

Bizim Ankara ekibimizde 2016 1000'lik ve 2021 1100'lük Africa Twin de var. Turlarımızda hem Africaya ve hem de GS'e peşisıra bindim ve her seferinde şunu diyorum: "100 kez (kalıp ve motor hacmi olarak) büyük motosiklet alsam, sırf kamyon sesi ve yolu ütüleyip giden, yol koşullarını suni bir şekilde hissetmemize sebebiyet veren(=ben öyle hissettim) süspansiyonundan dolayı her seferinde GS yerine Africa tercih ederdim."

Beğeneni çok ama bana asla hitap etmiyor işte.

Kaliteli ama geleneksel bir süspansiyonu olmasını yeğlerim.

BMW alacak olsam, 798 cc'lik (BMW dizaynı ama sadece BMW için Avusturyada üretilen) Rotax motorlu, eski kasa F650-700-800 serilerini tercih ederdim herhalde
işte ben de BMW 1250GS alacak param olana kadar 5 sene geçer, 5 yıl sonra 60 yaşımda olucam, artık anca o konfor beni paklar, kamyon sesi sorun değil, yol koşullarında rahat gideyim yeter derim.

%34 daha güçlü hissettirecek sadece - yeterli. Güç harici premium hissiyatı / teknolojiyi merak ediyorum asıl. Bir test randevusu alayım...
Samandıra Borusan ı ara uzak kalmaz dersen , Istinye ye göre daha çok model test sürüşüne açık ve serbest , hatta direk git Umut'u bul yardımcı olur , kesin 1300 Adv ile çıkarsın ordan adamda çene maşallah 😂

Sarışın bomba ecnebi gacısının şekline şemaline aldanma tez soluyorlar.
Ne varsa japonda var. Yıllar geçse de süt gibi, pamuk gibi.
Biraderin 2014 model 77.000 km de pcx i köprü altı şarapçıları gibi yağ içiyordu 😂
Allahdan motorun ikinci eli canlı o şekil 55 liraya sattı..

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Dostum şimdiden hayırlı olsun.
...
Valla inceleyip baktıkça tam benlik ürün olduğunu görüyorum. Yüksek sele, alçak pegler, makul bir güç/ağırlık oranı, düzgün amortisörler, bolca elektronik (kendini ispatlamış senelerdir güncelleme alan bir elektronik paketi var - Moto Guzzi daha bu işlere yeni başladı, çük kadar ekran koymuşlar bir de, ona uyuz oldum...) Arkasında da Borusan var. İnsan daha ne ister? (Yalan yok vergiler olmasa Africa Twin Adventure Sports da radarda olurdu ama bu fiyatlarıyla Honda almak enayilik olur. Satış sonrası hizmetler ve yaklaşım tarafında Borusan Honda'yı donunda sallar üstelik...)

Motosikleti
Valla inceleyip baktıkça tam benlik ürün olduğunu görüyorum. Yüksek sele, alçak pegler, makul bir güç/ağırlık oranı, düzgün amortisörler, bolca elektronik (kendini ispatlamış senelerdir güncelleme alan bir elektronik paketi var - Moto Guzzi daha bu işlere yeni başladı, çük kadar ekran koymuşlar bir de, ona uyuz oldum...) Arkasında da Borusan var. İnsan daha ne ister? (Yalan yok vergiler olmasa Africa Twin Adventure Sports da radarda olurdu ama bu fiyatlarıyla Honda almak enayilik olur. Satış sonrası hizmetler ve yaklaşım tarafında Borusan Honda'yı donunda sallar üstelik...)
Bu yazdıklarına göre forumdam DL650 almaya niyetli arkadaşlar nakitlerini hazırlasınlar piyasada çok temiz bir mavi vstrom satışa çıkacak yakında diye anladım. ;)

Motosikleti
Bu yazdıklarına göre forumdam DL650 almaya niyetli arkadaşlar nakitlerini hazırlasınlar piyasada çok temiz bir mavi vstrom satışa çıkacak yakında diye anladım. ;)
Pek yakında değil :D

Şımarıklık param şu anda direkt yükseltme yapmam için yeterli değil. 2027'den önce zor değiştiririm...

• Beğen
Motosikleti
Pek yakında değil :D

Şımarıklık param şu anda direkt yükseltme yapmam için yeterli değil. 2027'den önce zor değiştiririm...
Olsun, şimdiden hazırlansınlar, kolay değil nakit ayarlamak, anca yetişir.

• Beğen
Motosikleti
Ns200 15"
Biraderin 2014 model 77.000 km de pcx i köprü altı şarapçıları gibi yağ içiyordu 😂
Allahdan motorun ikinci eli canlı o şekil 55 liraya sattı..
Benim Spontini'de 38.000 e geldi yağ yakma yok ama sanırsam kartere kompresyon veriyor ve havalandırmadan yağ eksiltiyor (hiç açıp bakmadım, önümüzdeki ay işi bırakacağım için sallamıyorum). 38.000 kilometre boyunca tapa gaz kullandım sayılır gayet iyi dayandı bence. Şuan arada bir yağına bakıyorum birde hafif eksiltme olduğu için yağa para vermek yerine arabadan kalan Magnatec'i kullanıyorum, gerçi Honda'nın silindir seti uyuyor ve 2000-2500 TL civarı ama uğraşmak istemiyorum. :)

Motosikleti
Sena 60S'e de para ayırıyoruz dostum.

Unutmadım, unutturmam. :LOL:
ilk avrupa seyahatinde almak için onun parası kenarda duruyor zaten. :) Ama Sena mı olur Cardo mu olur henüz net değil, büyük ihtimalle Cardo olacak gibi.

• Beğen
Motosikleti
Sena 60S'e de para ayırıyoruz dostum.

Unutmadım, unutturmam. :LOL:
Aralık'ta kendisine Cardo Packtalk Edge getireceğim Alamanyadan. :D

Sena 60S'in form faktörünü çok büyük bulduk, resmen kafayı sola çektirir rüzgarda. :(

Avucum kadar şey + manyetik montaj değil. Ürün güzel, şurada inceleme ve görselleri var:

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Aralık'ta kendisine Cardo Packtalk Edge getireceğim Alamanyadan. :D

Sena 60S'in form faktörünü çok büyük bulduk, resmen kafayı sola çektirir rüzgarda. :(

Avucum kadar şey + manyetik montaj değil. Ürün güzel, şurada inceleme ve görselleri var:

Bizim grupta arkadaşımız 60s aldı zaten. 4 aydır kullanıyor. Beraber tura da çıktık günübirlik. Eşleştirmek çok kolay ve ses kalitesi de çok iyi.

Manyetik montaj mevcut:

İnterkomlarla ilgili açtığım diğer konuyu güncelledim.

https://www.motosiklet.net/forum/ko...rekliligi-ve-marka-model-secimi.222365/page-2

Oradan devam edelim pls. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar