İlk defa böyle tasarıma sahip scooter gördüm

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Aprilia RS 660 incelerken birden Aprilia SR GT 200 modelini gördüm tasarımına bayıldım sonra lan dedim bunun fiyatı kesin 350-400k bandındadır bir de baktım ki fiyatı da gayet ucuz. Bilmediğimden soruyorum bu model neden abartılmıyor ne forumda ne Reddit vs hiçbir yerde görmedim. Honda logosu koy 350-400k bandında satılırdı. İtalyanlar tasarımda bir numara da uzun zamandır kurye scooteruna benzemeyen bir tasarım gördüm. Kronik vs fazla yoksa sırf şu tasarım için 1 tane alacam gibi

aprilia-sr-gt-200-2.jpg

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
sr gt 200 'ün ciddi hararet problemi var bizim burada bir kaç arkadaş aldı ne yaptılarsa düzeltemediler maceraya gerek yok ...

Aprilia RS 660 incelerken birden Aprilia SR GT 200 modelini gördüm tasarımına bayıldım sonra lan dedim bunun fiyatı kesin 350-400k bandındadır bir de baktım ki fiyatı da gayet ucuz. Bilmediğimden soruyorum bu model neden abartılmıyor ne forumda ne Reddit vs hiçbir yerde görmedim. Honda logosu koy 350-400k bandında satılırdı. İtalyanlar tasarımda bir numara da uzun zamandır kurye scooteruna benzemeyen bir tasarım gördüm. Kronik vs fazla yoksa sırf şu tasarım için 1 tane alacam gibi

aprilia-sr-gt-200-2.jpg
Tasarım güzelde arkada abs yok 😬

bak ya,

yine rawsheed yine honda ya sataşma..

kardesim bak, john gotti bile beverly 400 almak yerine nerdeyse aynı fiyata forza 250 aldı.

iyi guzel tasarım olsa ne olur.italyan sonucta.

ama almanı cok isterim, inssaaalh alırsın bunu.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Başı dışarı bi para gelirse Moto guzziye binerim. Sarı retro bi kaskım var. Harleyle iyi gidiyodu. Takamıyorum tarzına uygun motorum yok. V7 alınabilir bence. Ya da Vespa falan alıcaz mecbur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200 SR Gt'yi çok beğenmiyorlar bu arada, Ama muhtemelen 400'lük Piaggio Beverly motorlu versiyonu alınabilir bir seçenek olacak. İtaljet'i de hayatta almam. Motosikletlerini genelde kendisi yıkayan birisiyim. O motoru yıkamayı gözüm kesmez.

düşünün bak, act bile guzzi almak için hesapta olmayan bir para olması lazım diyor.

act yi anlatmama gerek yok sanırım. kafa dağıtmak için rallii izlemeye finlandiya ya gidiyor. siz hesap edin.

bizim amatorler de guzzi ovuyor, aslında alınırmış falan sfdggjhgsd

düşünün bak, act bile guzzi almak için hesapta olmayan bir para olması lazım diyor.

act yi anlatmama gerek yok sanırım. kafa dağıtmak için rallii izlemeye finlandiya ya gidiyor. siz hesap edin.

hayal et Stelvioyu almışsın bir ortama girdin , heryerde Kızılay çadırı gibi Africa , aralarında geçmişten gelen bir efsane of of of

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Kafa dağıtmaya adalara geçiyorum ben, Finlandiya'ya Wrc'de araç yarıştıran bir ralli takımının davetiyle gittim :) Japonya'ya da davet ettilerde, yüzümüz kalsın belki seneye gideriz diye o kadar yüklenmeyeyim dedim :)

Bunu da harju'da çekmiştim:)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Moto Guzzi Stelvio ne motor be adı bile cool , Africa gibi avam değil 😁
Şu anda 2024 modellere acayip bir damping var. Bayiden sıfır 760k fiyata veriyorlar. Cumartesi DL650'yi okutmaya çıkayım sonra da şu 760'lıklardan bir tanesini opsiyonlarım diye niyetlendim, son anda titreyip kendime geldim. Sonuç olarak aksesuarsız 246kg motor yerine dopdolu aksesuarlı haliyle 246kg olan başka bir motor almaya karar verdim. Yalnız Stelvio ile aralarında 410k fiyat farkı var. Stelvio için şımarıklık param var ama yeni hedefim için yok. Ek şımarıklık param olunca BMW F900GSA alacağım. Anormal gelişme olmazsa son ve net kararımdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar