9 Kasim CONK BAYIRI

CONK BAYIRINA SURUS NE ZAMAN YAPILMALI

• Kullanılan toplam oy
    16
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
İlla Çanakkale'ye gidilecekse gece yola çıkmak gerekir ki 09:05'e yetişmek zor.
Çanakkale'de 09:05 yalan olur ama yine de bir şeyler görebilmek adına erken çıkmak faydalı olur. Burada saha geniş. Sadece 57. alay, conk bayırı ve abide bile yapsanız, yemek ile beraber ciddi zaman alır. Üzerine gidiş veya dönüşte uçmakdere, çay kahve vs eklenirse gidiş dönüş için oldukça uzun bir program olacak. Tavsiyem bütçe müsaitse konaklamalı olur, ama siz (ve tabii ki cüzdanınız) bilirsiniz. Ben hatırlatmış olayım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arkadaşlar benim planımı 10 kasım pazartesi direk çanakkaleye günü birlik planladım. Gelen olursa sabahında bi kahvaltı organize ederiz. 3 arkadaş ile günübirliğe karar verdik.

Beyler konaklamalı plan iptal, günübirlik sürüş olacak gibi görünüyor, gelmek isteyenler ona göre ayarlasın kendini.

İlk mesajda belirtildiği gibi 10 Kasım resmi tatil değil. Bu yüzden katılım daha az olacaktır diye tahmin ediyorum. Ben yine katılım sağlayacağım. Gelecek olanlar Çanakkale'ye saat kaç gibi gelecekler?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
İlk mesajda belirtildiği gibi 10 Kasım resmi tatil değil. Bu yüzden katılım daha az olacaktır diye tahmin ediyorum. Ben yine katılım sağlayacağım. Gelecek olanlar Çanakkale'ye saat kaç gibi gelecekler?
Hava durumu yagis olmayacak diyor. Ben gelirsem pazar gunu gelirim diye dusunuyorum. Son durum cuma belli olur hava durumu nedeniyle. Ozelden yazip bir iki konuda fikrini soracagim🙂

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Biz sabah 7 gibi kahvaltı yapıp çıkacağız ama daha erkende gidilebilir. Etkinlik için aradım şehitliği bişey yok şuan. Yarın belediyeyi ve valiliği arayacağım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hava durumu yagis olmayacak diyor. Ben gelirsem pazar gunu gelirim diye dusunuyorum. Son durum cuma belli olur hava durumu nedeniyle. Ozelden yazip bir iki konuda fikrini soracagim🙂
Pazar günü de müsaitim. Pazar gelirseniz de eşlik ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda pazar yağmursuz, pazartesi gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Pazartesi gününe 8 oy kullanan arkadaşlar geliyormu acaba? Biz şuan 3 motorcuyuz pazartesi sabah bakırköyde kahvaltı yapıp saat 6 gibi çıkacağız.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Pazartesi gününe 8 oy kullanan arkadaşlar geliyormu acaba? Biz şuan 3 motorcuyuz pazartesi sabah bakırköyde kahvaltı yapıp saat 6 gibi çıkacağız.
Ben pazartesi gününe oy kullanmadım ama pazartesi de %90 müsait olacağım için geleceğim. Kendimi Pazar günü için ayarlamıştım ama pazartesiyi de ayarlarım diye düşünüyorum. Çok büyük bir sorun olmazsa katılıyorum.

Ged

Motosikleti
Ben pazar aksami Çanakkalede olacagim. Pazartesi gorusuruz

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Ben büyük ihtimal gelirim. İzmirden gelen olursa kahve molası için haberleşiriz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben pazar günü de, pazartesi de çanakkaledeyim. Tanışmak, görüşmek isteyen olursa özelden yazarsa telefon numaramı verebilirim.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bireysel Pazar akşamı gelenlerin haricinde toplu gelenlerin tamamı Pazartesi geliyor herhalde. Pazar günü gelecek grup var mı?

Motosikleti
Selam herkese. Biz yarın 6-7 gibi bakırköyden hareket edeceğiz. Direk anıtlığa geçeceğiz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bugün başka yola çıkacak var mı acaba?

Motosikleti
Biz tekirdağa yaklaştık. 2 saate ineriz heralde. Orada olanlar konum söylerse buluşuruz orada

Ged

Motosikleti
Biz saat 10 gifi canakkale iskelede @Psyduck ile bulusacagiz. Karsiya gecmek istemezseniz kilitbahir ya da eceabatta da bulusabiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar