Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yukarıda ne diyorum ben? Bi kaç mesaj önceye git. Ya da gitme dur;
Bırakın boş konuşup düşmanlık taslamayı. Gerçekten anlamıyorum şu mevzuyu. Ben gidip Africa'ya binerim işime gelirse. Düşman değilim ki? Sen niye benim kullandığım motora ya da kullanıyorum diye bana düşmansın? Gözlemeci diye lakap takıyorsun? Kendi satın aldığın en iyisi diye kabul ettirmeye çalışmak niye? Benim kullanım disiplinimi biliyor musun? Hayır. Yorum yapmak ne haddine o zaman?
Bak ne demişim burada. Bi daha söyle şimdi? Nc700'e sahip oldum hemde dct'li ilk boktan otomatik şanzımanlısına. Geçen haftasonu Adventure Sport Africa ile gazladım. Yine bu konu içinde yazıyor bunlar. Hayatımda hiç binmediğim motora bok atar gibi bi halim mi var?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Bak ne demişim burada. Bi daha söyle şimdi? Nc700'e sahip oldum hemde dct'li ilk boktan otomatik şanzımanlısına. Geçen haftasonu Adventure Sport Africa ile gazladım. Yine bu konu içinde yazıyor bunlar. Hayatımda hiç binmediğim motora bok atar gibi bi halim mi var?
yav ne alakası var africayla sadece africa değil ki rakibi bu motorun multistradası var 1290ı var super teneresi bile var hiçbirinin fiyatı hem 0 km hem 2. elde bmw kadar uçuk değil sorun bu hadi bmw daha iyi diye düşünebilirsin de vadettikleri bu fiyat farkına değiyor mu yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanmadım gs ama ben müşterisiyim motorlarım satılsaydı alacaktım aynı sınıftan bi şey

Motosikleti
K 1600 GTL

Gözlemeciden entelliğe terfi ettin 😄 duvara konuşuyorum farkındayım demişsin zaten... mevzu kedi ciğer hikayesi iki farklı sınıf, üretim amacı farklı modeli kıyaslayıp kendi kendilerini mutlu etmeye çalışıyorlar.... Ayrıca motorun hem sıfırı hem ikinci eli uçuksa dert ne?? pahalı alıp pahalı satıyorsun.....

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kendi bakımımı paylaştığımda kmden dolayı yazmışım, yıldan dolayı 35binde yapıldı yazacaktım.

100k km yapmış adam. Çöp muameleside görmüyor. Masraftan kaçmadım demek için abartı bir beyanda olabilir ama harcadıysa helal olsun.
Sahibinden yalancılarına mı prim vereceğiz? Tabi ki abartılı bir beyan.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
yav ne alakası var africayla sadece africa değil ki rakibi bu motorun multistradası var 1290ı var super teneresi bile var hiçbirinin fiyatı hem 0 km hem 2. elde bmw kadar uçuk değil sorun bu hadi bmw daha iyi diye düşünebilirsin de vadettikleri bu fiyat farkına değiyor mu yani
Ben KTM'i 12 taksitle 1290 verdikleri dönemde almaya çalıştım. Buradaki bayii kendi ortağımıza açtık son motoru kardeşim yaa diyip başkasına sattı diye kapısından içeri girmem artık. O firmanın sattığı hiç bir markayı almam. Almama sebebim bu. İyi ki almamışım. Ducati'ye binerim yarın, ama multistrada almam. Motor yatarsa parça beklesemde umurumda olmayacak bir modele binerim. 3. motor olarak alacağım dikkatimi çeken bir modeli olursa düşünürüm mesela.
Tiger ucuzda, Multi V4'te 2 milyona yakın. GS'ten ne farkı var? Bmw'de servis ucuz, parça bulunuyor en azından. Ducati, Triumph alıp yılın yarısında parça mı bekleyeyim? Ktm keza öyle? Ayrıca 3 silindir olmasından Triumph sürüş karakterime uygunda değil. Ducati v4 olmasıyla kurtarıyor. S1000XR'da almıyorum sıralı 4 silindir diye. Ama çokta beğeniyorum. Super tenere eski, T7 ile dünya turuna çıkarım. Himalayanla çıkarım. Ama ben zaten bunları yazınca himalayan için tek silindir motorla uzun yol olmaz diyen sen değil miydin? Sendin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
BMW enteli miii? Aşağılar gibi söylemişsin. Benim de hedefim bir gün onlardan biri olabilmek.
Bilgi yok fikir var. O yüzden.

Ben sizde binebilirsiniz başka markadan daha pahalı değil diyince ikna olmuyor adamlar. Hayır pahalı siz elitsiniz diyip enayi oluyorum. Sağdan soldan duyduğuyla bilen bilmeyen herkes uzman kesiliyor.

Şurada gelip Kamyoncu dese şu kötü bu iyi diye, inanırımda. Koltuğuna oturmamış adamda bir zahmet saçma sapan şeyler okutmasın buraya.
Burada bana harley kötülüyordu millet. Hatta direk sampsonte söylemişti bir keresinde, bırakta binen bizler gömelim gömeceksek demiştim. 5 Metreden fazla yaklaştın mı mesela?

Tüm sayfaları okumadım, lakin Çin malı motor alacaklar mutlaka servis fiyatları ve bakım aralıklarını araştırsınlar almadan önce.
bir kaç ay önce Zontes in Rks RZ 250S modelini almaya niyetlendim. Fiyat 200 bine yakın ama 12 taksit vade farksız veriyorlardı.
Fakat; bakım aralıkları şu şekilde; rodaj bakımı 500 km de ve 3 bin tl, sonraki bakım 2500 km de yine 3 bin tl, sonraki bakım 4500 km de ve yeni yıl zammına kalmazsa yine 3 bin tl, 6500 km ise ağır bakım diye geçiyor rakamı siz düşünün.
Ayrıca burada Çin malı motosikleti öven ismi lazım değil arkadaş yağ filtresini bile bulamadı bir süre. Servis fabrikayı arayın diyor, fabrika bayiyi arayın, bayi servisi diye birbirlerine atıyorlar.
Kağıt üzerinde bu fiyata bu özellikte makinalar cazip geliyor tabi, fakat işletim maliyetleri?
daha önce de olduğu gibi bir anda distribütör ün ortadan kaybolması?
modelin bir anda yok olması ?
Ürünün büyük ihtimalle son sahibi olma durumu vb sıkıntılar maalesef mevcut.
Ayrıca biraz genelleme olsa da Çinli araçlarda gördüğüm ortak bir sorun var; motor blokları genelde daha eski bir marka modelden devşirme olup eski teknoloji, vuruntulu, hırıltılı, sorun çıkarma potansiyeli yüksek gibi görünüyor. Bir kaç istisna hariç geneli bu şekilde gördüğüm.

Burada bana harley kötülüyordu millet. Hatta direk sampsonte söylemişti bir keresinde, bırakta binen bizler gömelim gömeceksek demiştim. 5 Metreden fazla yaklaştın mı mesela?

bu kadar sertleşmeye gerek var mı yaa 5 metre falan sfadfafd

yaaa biz bmw almıyoruzzzzzzzzzzzz. biz sınıfıımızı ve haddimizi biliyoruz.

bir kere haddimi aşarak korlas la işim oldu. satıp honda mıı aldığım gun nasıl mutluydum anlatamam.Evimdeydim yaaaaa yabancı topraklarda nasıl mutlu olabilir insan ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben KTM'i 12 taksitle 1290 verdikleri dönemde almaya çalıştım. Buradaki bayii kendi ortağımıza açtık son motoru kardeşim yaa diyip başkasına sattı diye kapısından içeri girmem artık. O firmanın sattığı hiç bir markayı almam. Almama sebebim bu. İyi ki almamışım. Ducati'ye binerim yarın, ama multistrada almam. Motor yatarsa parça beklesemde umurumda olmayacak bir modele binerim. 3. motor olarak alacağım dikkatimi çeken bir modeli olursa düşünürüm mesela.
Tiger ucuzda, Multi V4'te 2 milyona yakın. GS'ten ne farkı var? Bmw'de servis ucuz, parça bulunuyor en azından. Ducati, Triumph alıp yılın yarısında parça mı bekleyeyim? Ktm keza öyle? Ayrıca 3 silindir olmasından Triumph sürüş karakterime uygunda değil. Ducati v4 olmasıyla kurtarıyor. S1000XR'da almıyorum sıralı 4 silindir diye. Ama çokta beğeniyorum. Super tenere eski, T7 ile dünya turuna çıkarım. Himalayanla çıkarım. Ama ben zaten bunları yazınca himalayan için tek silindir motorla uzun yol olmaz diyen sen değil miydin? Sendin.
o kadar yazıp alıntıladığın mesaja cevap vermemeyi nasıl başardın ya diyorum ki daha iyi olabilir senin için en iyi motor olabilir ama karşılaştırılan markalar cfmoto vs bmw değil ktm triumphdan bahsediyoruz aynı model aynı km aynı kondisyondaki bi motordan niye 2 kat pahalı ben bunu diyorum

Motosikleti
K 1600 GTL
bu kadar sertleşmeye gerek var mı yaa 5 metre falan sfadfafd

yaaa biz bmw almıyoruzzzzzzzzzzzz. biz sınıfıımızı ve haddimizi biliyoruz.

bir kere haddimi aşarak korlas la işim oldu. satıp honda mıı aldığım gun nasıl mutluydum anlatamam.Evimdeydim yaaaaa yabancı topraklarda nasıl mutlu olabilir insan ?
nasdag da hisseleri olan altından voleyi vurmuş birisi mi söylüyor bunları...?????

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bilgi yok fikir var. O yüzden.

Ben sizde binebilirsiniz başka markadan daha pahalı değil diyince ikna olmuyor adamlar. Hayır pahalı siz elitsiniz diyip enayi oluyorum. Sağdan soldan duyduğuyla bilen bilmeyen herkes uzman kesiliyor.

Şurada gelip Kamyoncu dese şu kötü bu iyi diye, inanırımda. Koltuğuna oturmamış adamda bir zahmet saçma sapan şeyler okutmasın buraya.
harley kötülemiyorum ha hiç bi cruiserı beğenmiyorum çünkü bana göre pratik bi alet değil

tabiki geçilir bir diğer görüş harley sürmek istiyorsan harleyle motora başlamak 250den hayli hayli geçilir zaten geçebileceğin başka ara motor yok
bak burda da başka birine alınır demişim

ha evet tek silindir hiç bi aletle ben uzun yol yapamam onun da arkasındayım

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
o kadar yazıp alıntıladığın mesaja cevap vermemeyi nasıl başardın ya diyorum ki daha iyi olabilir senin için en iyi motor olabilir ama karşılaştırılan markalar cfmoto vs bmw değil ktm triumphdan bahsediyoruz aynı model aynı km aynı kondisyondaki bi motordan niye 2 kat pahalı ben bunu diyorum
Cevap vermişim aslında ama neyse,
Tiger ucuzda, Multi V4'te 2 milyona yakın. GS'ten ne farkı var? Bmw'de servis ucuz, parça bulunuyor en azından. Ducati, Triumph alıp yılın yarısında parça mı bekleyeyim? Ktm keza öyle? Ayrıca 3 silindir olmasından Triumph sürüş karakterime uygunda değil.

Benim için belirleyici sebepler bunlar, ayrıca bmw’yi görüyoruz ki ikinci elde güçlü. 110binde 2018 model 1200e 800 küsür istiyor adam. Düşmüyor değeri.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yalnız şu paylaştığın servis formu ve yukarıdaki yazı ile ben ciddi ciddi İstinye Borusan'a test sürüşü yapmak için uğramayı düşünmeye başladım ama bana uygun modeli yok gibi. F800GS olabilirdi ama o tarz bir motor alacaksam DL650 üzerinde anlamlı ölçüde daha güçlü bir şey olmalı (71 vs. 84hp tatmin edici bir yükseltme değil...), F900GS çok fazla arazi odaklı. R1300GS çok büyük ve pahalı ama bir yandan da şöyle bir algım var; eğer bir BMW alınacaksa R modellerinden almak gerekir... (K modelleri apayrı bir dünya, orası - fon derdi olmasa bile - bana çok uzak. Öyle bir motoru kullanabileceğim bir senaryo üretemiyorum...) Özet: İki ucu b.klu değnek.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Cevap vermişim aslında ama neyse,

Benim için belirleyici sebepler bunlar, ayrıca bmw’yi görüyoruz ki ikinci elde güçlü. 110binde 2018 model 1200e 800 küsür istiyor adam. Düşmüyor değeri.
işte ben ona ikince elde güçlü demek yerine tokat diyorum :)

Motosikleti
K 1600 GTL
Yalnız şu paylaştığın servis formu ve yukarıdaki yazı ile ben ciddi ciddi İstinye Borusan'a test sürüşü yapmak için uğramayı düşünmeye başladım ama bana uygun modeli yok gibi. F800GS olabilirdi ama o tarz bir motor alacaksam DL650 üzerinde anlamlı ölçüde daha güçlü bir şey olmalı (71 vs. 84hp tatmin edici bir yükseltme değil...), F900GS çok fazla arazi odaklı. R1300GS çok büyük ve pahalı ama bir yandan da şöyle bir algım var; eğer bir BMW alınacaksa R modellerinden almak gerekir... (K modelleri apayrı bir dünya, orası - fon derdi olmasa bile - bana çok uzak. Öyle bir motoru kullanabileceğim bir senaryo üretemiyorum...) Özet: İki ucu b.klu değnek.
Haklısın BMW alacaksan r serisi en mantıklı olanı. Ama k serisi alırsan emin ol o motoru kullanacak senaryoyu otomatik olarak üretirsin.;) Mantıksız olabilir ama müthiş keyifli....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar