Motosikleti araştırırken konuyu gördüm geçte olsa hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. @killingroad Tuono V4 ile ilgili deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? ST765RS bakarken aynı fiyatlara Tuono V4'lerin olduğunu farkettim ve ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Çok teşekkürler.
Spesifik merak ettiğin bir şey varsa onu yanıtlayayım.
Sadece sürüş odaklı aldım bu motoru, o açıdan da çok memnunum. 5300km gibi bir şey oldu.
Ben uzun yol da yaptım ama yani herkese öneremem. Elektronik amortisörler bayağı gece gündüz farkı yaratıyor ama oturuş pozisyonu, yüksek pegler zorlayıcı oluyor. Şehir içinde sürülmeyi sevmiyor, eğer böyle bir beklenti olacaksa STRS daha doğru olabilir. Ha gidiliyor yani kalkıp bağdat caddesine de girdim ama, yaz vakti akşam bir kere girdim bir daha asla girmem. Bu mevsimde olur. =)
Gidon turu bayağı dar, şaşırtıyor lan bu kadar mı diye, hatta manevra yaparken beklemediğim anda kilide gelip düşecek gibi oluyorum ara sıra =)
Çok yakıyor malum. İlk 1500-2000km ne yaktığı da belli değildi. Yol bilgisayarı 7,5 diyor 12 litre yakmış falan salak bi durum vardı. Düzeldi sonra kendi kendine. Şimdi daha sakin dolanmalarda 7l veya biraz altına da indiği oluyor. Daha tempolu sürerken 8-10 arası geziyor.