Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

@espresso'nun dediği gibi işi başından aşkın kapasitesini düz bakımla oldukça kârlı bir şekilde doldurmuş saçma bir servistir büyük ihtimalle. Premium değil inşallah?
Değil, ama Premium'da yapılan başka bişeyi de anlatabilirim =)
Özetle servislerin alayı bok yani.

Hatta Avrupa motorlarda "bunlara hiçbişey olmaz" miti olmadığı için, servislerle distribütörle bir konuda anlaşmak daha kolay oluyor nispeten. Debriyaj recall'u yayınlanana kadar kaç Tenere sahibine neler dediler :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Killingroad , kazasız belasız keyifle sür , denk gelirsek 660 cc de bi şansımız vardı ama bununla peşinden bile gelemeyiz artık 😊

asfaltta sansım yoktur ama toprakta herkesi tokat manyağı yaparım. oyle dusunuyorum.
ön arka tekerlek kayıyor yine toparlıyorum.

ama kimseyle yarısmam. bir kere yarısayım dedim gs li bir arkadas beni gececek diye nerdeyse patlıyodu.

üstün Unicam® teknolojili motorum gs mi dinler.

neyse, o gun bugundur yarışmaları bıraktım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
niki için iyi surucu diyolar., doğrudur.
Bir kere Uçmakdere'de bir kere de hep beraber Subaşı-Lüleburgaz sürdük, güzel sürüyor. Ben otorite değilim ama çok keyif aldım adamla sürmekten. Subaşı sonrası yeni havalimanı yolunu bilemem, ben yoktum :)

İstanbul'a bir gelebilsem kamyoncumemo dahil değişik insanlarla bir köfte turu ayarlayacağım. Hatta İzmir'den de bir iki kişi getirebilirim.

Son düzenleme:
Motosikleti
STRS 765
Bir kere Uçmakdere'de bir kere de hep beraber Subaşı-Lüleburgaz sürdük, güzel sürüyor. Ben otorite değilim ama çok keyif aldım adamla sürmekten. Subaşı sonrası yeni havalimanı yolunu bilemem, ben yoktum :)

İstanbul'a bir gelebilsem kamyoncumemo dahil değişik insanlarla bir köfte turu ayarlayacağım. Hatta İzmir'den de bir iki kişi getirebilirim.
Tommygun bu taraflara da bir program yap, 15 temmuz da sende geleceksin diye umudumuz vardı, üzüldüm valla gelmeyince bizde cyan ile güzel bir tur yaptık ben de bu vesile ile strs ile ikinci alışma turumu yapmış oldum sen de olsaydın keşke.

Motosikleti
Motoru satıldı...

Hocam bir gün o istediğim aklımdaki motoru alırsam lüleburgaz dan Espresso hocam sizle birlikte tecrübeli abilerin yanında gazlamak isterim :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam bir gün o istediğim aklımdaki motoru alırsam lüleburgaz dan Espresso hocam sizle birlikte tecrübeli abilerin yanında gazlamak isterim :)
Aklındaki motora gerek yok herhangi bir motorla köfteciye gidelim de bir haftasonu çalışmıyorsam gideriz. Ben köfteci yollarında yavaş sürüyorum zaten, nk250'li gençler yolda suzuki gördük geçtik diye konuşuyorlardır hiç aldırmıyorum.
Ama bu günlerin sıcak havalarında olmaz, salı günü çarşı içine xmax ile gittim işleri halledeyim diye, yürüsem daha az sıcaklardım, bu ne sıcak böyle.

Aklındaki motora gerek yok herhangi bir motorla köfteciye gidelim de bir haftasonu çalışmıyorsam gideriz. Ben köfteci yollarında yavaş sürüyorum zaten, nk250'li gençler yolda suzuki gördük geçtik diye konuşuyorlardır hiç aldırmıyorum.
Ama bu günlerin sıcak havalarında olmaz, salı günü çarşı içine xmax ile gittim işleri halledeyim diye, yürüsem daha az sıcaklardım, bu ne sıcak böyle.
Dün günübirlik Kıbrıs'a gittim Espresso 51 dereceyi gördüm 🥵
bugün İstanbul bana oh be dedirtti yeminle 😅

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Dün günübirlik Kıbrıs'a gittim Espresso 51 dereceyi gördüm 🥵
bugün İstanbul bana oh be dedirtti yeminle 😅
Yarın arabayı bakıma istanbula gidicem. neyse ki arabada klima var ama sanayide arabanın bakımları yapılırken klimasız ortamda yanıcam.
Evde bir haftadır klimayı kapatmadım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommygun bu taraflara da bir program yap, 15 temmuz da sende geleceksin diye umudumuz vardı, üzüldüm valla gelmeyince bizde cyan ile güzel bir tur yaptık ben de bu vesile ile strs ile ikinci alışma turumu yapmış oldum sen de olsaydın keşke.
Şu motorumun durumu bir belli olsun, bir de sıcaklar biraz geçsin yapalım elbet program.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Motosikleti araştırırken konuyu gördüm geçte olsa hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. @killingroad Tuono V4 ile ilgili deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? ST765RS bakarken aynı fiyatlara Tuono V4'lerin olduğunu farkettim ve ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti araştırırken konuyu gördüm geçte olsa hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. @killingroad Tuono V4 ile ilgili deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? ST765RS bakarken aynı fiyatlara Tuono V4'lerin olduğunu farkettim ve ciddi ciddi düşünmeye başladım.

bu da soru mu yaa. tuono v4 kimin beklentisini karsılamaz ki ?

asıl soru şu olmalı;

korlasta satılan henuz 10k da 2023 model 2024 cıkışlı motoru mu 570.000 e almalı yoksa elde kalan son 2023 modelleri 690.000 a mı almalı.

işte tüm mesele bu. Killing e bunu sor.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
bu da soru mu yaa. tuono v4 kimin beklentisini karsılamaz ki ?

asıl soru şu olmalı;

korlasta satılan henuz 10k da 2023 model 2024 cıkışlı motoru mu 570.000 e almalı yoksa elde kalan son 2023 modelleri 690.000 a mı almalı.

işte tüm mesele bu. Killing e bunu sor.
Korlas'taki motosikletin daha önceden yatması var diye biliyorum. Yine de öyle bi motosiklet için bedava...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar