- Motosikleti
- Husqvarna Svartpilen 250
Ozzy'di hocamKonser sırasında sahnede civciv eziyor diye söylentisi çıkan Ozzy miydi Alice Cooper mı?
Ozzy'di hocamKonser sırasında sahnede civciv eziyor diye söylentisi çıkan Ozzy miydi Alice Cooper mı?
Puahah, Slayer'ın Raining Blood dışında tek bir şarkısını bilmem, metal deyince aklına sadece Slayer mı geliyor senin? Tool desem, Dream Theatre desem? (LaBrie hebele hübele falan diye gelme bak bana müzik konuşuyorsak eğer...) Metal dediğin Trash Metal'den ibaret değil. (Ki orada da gayet güzel başka gruplar var; ben halen Metallica, Megadeth, Anthrax ve Testament dinlemekten zevk alıyorum yani. Ergen foverer! o halde...) Ayrıca Black Sabbath şarkıları da güzeldir ya, çarpılırsın bak...tepki cekeceğim belki ama,
muzikten anlamayanların dinledikleri muzik türüdür metal , =)
haaa bu demek değildir ki muzikten anlayan adam metal dinlemez, dikkatt.
metal bitti zaten. ergen işi kabul edelim.
slayer dinlediğim gunlere lanet olsun tam bir amatormusum.
samimi bişey diyim mi ?
ozzy nin hiçbir olayı yoktu, adam olsa zaten oyle kız yetiştirmez.
yaa bırakınnn metali.
tuono v4 konusalım. ne motor be.
175 hp lik makinaya binmek nasıl bir duygu acaba ?
neyse, niki dostum bana gsx s1000 ayarlayacak bir tık altı olsa da deneyecem insaalh
Puahah, Slayer'ın Raining Blood dışında tek bir şarkısını bilmem, metal deyince aklına sadece Slayer mı geliyor senin? Tool desem Dream Theatre desem? Metal dediğin Trash Metal'den ibaret değil. (Ki orada da gayet güzel başka gruplar var; ben halen Metallica, Megadeth, Anthrax ve Testament dinlemekten zevk alıyorum yani. Ergen foverer! o halde...) Ayrıca Black Sabbath şarkıları da güzeldir ya, çarpılırsın bak...
Sana acil bir Rust in Peace'ten Holy Wars ve Hangar 18 yazdım. Silkin ve kendine gel
testament in orjinal albumleri var bende.
20 yıldır galiba acıp bir sarkısını dinlemişliğim yok.
ergen işi.
metallica hala zevk veriyor cok buyuk adamlar.
black sabbath ayrıııı ozzy ayrı. onun ekmeğini yedi işte.
yoksa bok gibi sesi var. ne ses tanrıları var ozzy kim ? beste de yapamaz zaten.
abartılmış balon =)
not: tool u zevkle dinliyorum ama metal denmez herhalde
metal dinlenir ama hart hurt böğürmeli olanlar değil tabi.. şöyle şunu bırakayım, sabah sabah ilk dozumuzu alalım, bu şarkıdaki solo da efsane müthiş ya... en sevdiğim sololar top 5
Çok daha kötüsünü dedin; "müzikten anlamayanların dinlediği müzik türü" diye nitelendirdin....
çok onemli not: ilk cumlemi yanlış anlıyosunuz bak, metal muzik kotu demedim, lutfen yaa
Çok daha kötüsünü dedin; "müzikten anlamayanların dinlediği müzik türü" diye nitelendirdin.
Bu durumda Africa Twin de kötü motor değil sadece motosikletten anlamayanların tercih ettiği bir motosiklet diyorum o halde.![]()
![]()
Kimse sana düşman değil dostum ama senin de onu bunu amatör ergen vs diye değerlendirmeyi azaltman lazım sankiahagags
killing gs için "motortdan anlamayanların motoru, yanlış anlasılmasın bmw i ovuyorum" dediğinde hiç sesin cıkmıyordu cyan efendiii
bırakacam forumu artık, herkes bana dusmaan
Kimse sana düşman değil dostum ama senin de onu bunu amatör ergen vs diye değerlendirmeyi azaltman lazım sanki![]()
Gelsin de birlikte köfte turu yapalım diyeceğim ama köfte turuna tuareg daha uygun, onunla gelir.
Ozzy.Konser sırasında sahnede civciv eziyor diye söylentisi çıkan Ozzy miydi Alice Cooper mı?
Trakya köfteleri özlemişsindir.olm nerenin manyağısın lan sen?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herkese çok teşekkürler.
Valla bu aralar köfte işlerine Tuono ile çıkmayı tercih ediyorum, cicim ayları.
Trakya köfteleri özlemişsindir.![]()
Evet, hava çok sıcak.Karnım aç abi dur, hava çok sıcak
fbömer, iskampavya çok teşekkürler sağolun.