Teşekkürler. Oldukça uzun bir mesafe vardı, bu yüzden gazı biraz fazla açtım. Ancak arka fren yetersiz kaldı ve kaçış noktası olmadığı için, araçla mesafe olmasına rağmen panikleyip ön frene bastım. Sonuç ise ortada…
Değerli Arkadaşım geçmiş olsun.
Ön frene fazla bastım ya da panikleyip ön frene bastım diyorsun. Zaten motosikleti durduran ön frendir. Panik anında fazla basmak değil doğru basmak vardır.
Motosikletini bilmiyorum fakat abs olmadığını düşünüyorum. ABS siz motosikletlerle de eğitim yaptığımızda doğru teknikle sadece arka, sadece ön ve kombin şekilde panki fren çalışması yaparak beynimizdeki -panik anında karar verdiren- amigdala bölgesine " bak dostum panik anında bu şekilde frenleme yapacaksın, bu mesafelerde durabiliyorsun ona göre" bilgisini işliyoruz. Kaslarımıza öğretiyoruz. ABS siz motosikletlerle de sadece ön freni kullanarak panik fren yapılabiliyor. Bulunduğunuz il de bir eğitmenden eğitim almanız bu sorunu çözecektir.
Yukarıda ki cümlende de " Oldukça uzun mesafe vardı gazı fazla açtım." diyorsun tamam diyelim. Arka fren yetersiz kaldığını zaten kendin söylüyorsun. Yapacağın kaçınılmaz olan, doğru olan ve seni durduracak olan şey ön frendir. Ön frene bastığın için değil yanlış bastığın için düştün.
Eğitime katılanlar sadece ön fren çalışacağız dediğimde geneli " hocam düşmez miyiz? diyorlar. Düşük hızlarda özellikle jiroskopik etki olmadığında, ön fren, gidonun çevrili olduğu yöne motosikleti düşürür. Bundan dolayı ön fren düşürür yanılgısı ortaya çıkıyor.
Düşük hızlarda -yavaş sürüş, Zigzak yaparken arka fren kullanılır. Fakat takribi 20 km den sonra ön fren olmadan güvenli mesafede durman zordur.
Örneğin 50 km hızda sadece arka frenle 25-26mt lerde dururken, ön freni kullandığın kombin frenlemede bu mesafe 10-12 mt lere kadar düşer.
Eğitimdeki dur kalk çalışmasında, arka fren dışında sadece ön frenle de (hızın yavaş bile olsa) güvenli durma çalışması yaparsın ki doğru ön fren kullanımına alışman, basıyı öğrenmen için.
Kaçış noktası olmadığı için diyorsun, başta o kadar mesafen varken kaçış noktası olmayacak pozisyona gelmen trafiği okuyamadığını gösteriyor. Bunu da gözlemli yol sürüşünde trafik içerisinde sürüş yaparak trafiği okuma yeteneğin oldukça geliştireceksin.
Kazasız sürüşler dilerim.