- Motosikleti
- Garajda yatan bir Ninja 650
Hoca dedim hoca ...
Şööle sertifikası falan olan...
Herbokologlardan her yerde var..![]()
İşte o herbokologlar sırf bu yüzden sertifikfa bile alır :d
Hoca dedim hoca ...
Şööle sertifikası falan olan...
Herbokologlardan her yerde var..![]()
Ben konuyu açtığımdan beri buralardayım aslında ama hoş buldukAslı hanım hoşgeldin tekrar kaçmamana hem sevindim hem utandımbi daha gelmez diye attık tuttuk kusura bakma , yazdığın gibi tamamen goy goy bizimki ,
Aslında şirinlerden şirin uslu efendi adamlarız![]()
Arkadaşlar genelde bir eğitmenle bu yola çıkmamı önerdiler ki bende öyle düşünüyorum açıkcası. Bu bir arkadaşın motorunu alıp denemek için bir iki tur atım değil istediğim, kaldı ki çevremde motoru olan ya da kullanan yok. Ekonomik açıdan bir sorunum yok.fiziksel olarak hareket kısıtlığı yoksa, bisiklet(denge) tecrübeniz varsa, aktif otomobil sürücüsüyseniz(trafiği okuma gelişmişliği), var olan b ehliyetinizle kullanabileceğiniz bir scooter alın, (ekipman dahil) trafiğe kapalı alanlarda motorunuza alıştıktan sonra, trafiğin sakin olduğu saatlerde genelde geç olur bu saatler, sürüşlerinize başlayın, sürdükçe motosikletle olan özgüveniniz artacaktır, tamam sevdim devam edeceğim derseniz gerisi size kalmış kurslar her yerde var.
bu yol en ekonomik olanı, daha ekonomik olanı bir arkadaşınızın scooter'ıdır.![]()
Hadi bunu #30 yapalım bende destek vereyim#20 sayfa olması için destek postudur.
Zaten çoğu sertifikalı ne yazıkki...İşte o herbokologlar sırf bu yüzden sertifikfa bile alır :d
Neden #20 peki?yok abla önce #20
Zaten normale göre çok yavaş ilerliyoruz.
Neden #20 peki?![]()
Neden yavaş ilerlediği ile ilgili bir fikrin var mı peki?Önceki fake ablalarda 20ye cok hızlı ulaşmıştık. Önce ilk rekoru kıralım sonra yenilerine bakalım ama bu konu yavaş ilerliyor.
Yeterince soru sorup yorum yazmıyorsun, ama bugünkü gibi devam edersen en geç 2 güne 20'leriz...Neden yavaş ilerlediği ile ilgili bir fikrin var mı peki?
Hmmm... Önceki fakelerden değilim ki fake değilimYeterince soru sorup yorum yazmıyorsun, ama bugünkü gibi devam edersen en geç 2 güne 20'leriz...
bu güne kadar hep genç asabi arkadaşlar geldi de sansasyon yarattı siz biraz sıkıcısınızNeden yavaş ilerlediği ile ilgili bir fikrin var mı peki?
Hahaha buna güldüm iştebu güne kadar hep genç asabi arkadaşlar geldi de sansasyon yarattı siz biraz sıkıcısınız
böyle düşüyo mu askugasogsa kış olimpiyatları zamanı gitmiştim Erzurum'a atlama rampasını görüyodu otel, ne güzeldi he. küçüktüm ama o zamanlar snowboard yapmaya yemiyodu, Bursa'da gittim 3-5 kere..biraz daha yağarsa inşallah kayacağız hamfendi))
![]()
![]()
Onu ben de bilmiyorum abla.Neden #20 peki?![]()
biraz daha yağarsa inşallah kayacağız hamfendi))
![]()
![]()
Kartepeye yağdığın da gelmezsen seni vuracağım Adem..biraz daha yağarsa inşallah kayacağız hamfendi))
![]()
![]()