Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Aslı hanım hoşgeldin tekrar kaçmamana hem sevindim hem utandım 🙄 bi daha gelmez diye attık tuttuk kusura bakma , yazdığın gibi tamamen goy goy bizimki ,
Aslında şirinlerden şirin uslu efendi adamlarız 😔
Ben konuyu açtığımdan beri buralardayım aslında ama hoş bulduk :)Her işin şakası vardır sorun yok bu konuda :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiziksel olarak hareket kısıtlığı yoksa, bisiklet(denge) tecrübeniz varsa, aktif otomobil sürücüsüyseniz(trafiği okuma gelişmişliği), var olan b ehliyetinizle kullanabileceğiniz bir scooter alın, (ekipman dahil) trafiğe kapalı alanlarda motorunuza alıştıktan sonra, trafiğin sakin olduğu saatlerde genelde geç olur bu saatler, sürüşlerinize başlayın, sürdükçe motosikletle olan özgüveniniz artacaktır, tamam sevdim devam edeceğim derseniz gerisi size kalmış kurslar her yerde var.

bu yol en ekonomik olanı, daha ekonomik olanı bir arkadaşınızın scooter'ıdır. 🤙
Arkadaşlar genelde bir eğitmenle bu yola çıkmamı önerdiler ki bende öyle düşünüyorum açıkcası. Bu bir arkadaşın motorunu alıp denemek için bir iki tur atım değil istediğim, kaldı ki çevremde motoru olan ya da kullanan yok. Ekonomik açıdan bir sorunum yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

#20 sayfa olması için destek postudur.
Hadi bunu #30 yapalım bende destek vereyim ;)

Son düzenleme:
Yeterince soru sorup yorum yazmıyorsun, ama bugünkü gibi devam edersen en geç 2 güne 20'leriz...
Hmmm... Önceki fakelerden değilim ki fake değilim :) bilmediğim bir konuda biliyormuş gibi yapmam huyum değildir. Buraya dalga geçmeye ya da sosyal medyaya takipçi kasmaya da gelmedim. Motor konusunda hiç bilgim olmadığını baştan söylemiştim. Ama ille de sayfayı #20'ye taşımak gibi bir hedefiniz varsa desteklerim tabi :)

Motosikleti
D400
Twitter hesabı paylaşmıştın o hesaptan motosiklet.net reklamı yaparsan inanırız gerçek olduguna.

o zaman konu canlanır :D

biraz daha yağarsa inşallah kayacağız hamfendi :)))

j4Egqb.jpg

j4E3OI.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar