Yok yok kaçmamıştır....Şaka maka forumun cengaverleri olarak bu dandik konuyu 10 sayfaya taşıyabildiğimiz için tebrikler, zoru başardığımız için bu 1 sene boyunca hepimizin Mtv'si ve trafik sigortası forum moderasyonundan.
Hanım kızımız bence kaçtı. Kendisini ganyan bayisine girip de adres soran bir hanım olarak hissetti.
Kaçmadım, gayet tabi takip ediyorum açtığım konuyu ve gelen ilginç yorumları. Belki aralarında hala bir şeyler öğrenebilirim umudu var işte naparsanız umut buŞaka maka forumun cengaverleri olarak bu dandik konuyu 10 sayfaya taşıyabildiğimiz için tebrikler, zoru başardığımız için bu 1 sene boyunca hepimizin Mtv'si ve trafik sigortası forum moderasyonundan.
Hanım kızımız bence kaçtı. Kendisini ganyan bayisine girip de adres soran bir hanım olarak hissetti.
Hmmmbence a ehliyet ve vitesli bir motosiklet ile geri gelecek, ne zaman konusuysa açık tarih..
CıksYok yok kaçmamıştır....
Kaçmışmıdır ?![]()
![]()
Sana bir kaç tane kurs önerisi verildi, ne yaptın? Temasa geçtin mi onlarla?Kaçmadım, gayet tabi takip ediyorum açtığım konuyu ve gelen ilginç yorumları. Belki aralarında hala bir şeyler öğrenebilirim umudu var işte naparsanız umut buAma güzel goygoy yapılıyor okuyup gülmeye karar verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hmmmdüşündürdü hadi bakalım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cıks![]()
Öncelik olarak ehliyet için kursa gitmeden deneyimlemem gerekiyor. Bunun için de hafta sonu da gidebileceğim yer olan https://www.yamaharidingacademy.com/deneyim gideceğim.Sana bir kaç tane kurs önerisi verildi, ne yaptın? Temasa geçtin mi onlarla?
Kışın eğitim görmek iyidir. Kimse gelmez bütün pist sana kalır. Yaza girmeden ehliyeti alır yaz gelince de fıtı fıtı gezersinÖncelik olarak ehliyet için kursa gitmeden deneyimlemem gerekiyor. Bunun için de hafta sonu da gidebileceğim yer olan https://www.yamaharidingacademy.com/deneyim gideceğim.
Kursa yazılmadan deneyimlememdeki sebep belki de sevmeyeceğim ya da yapamayacağım. Öncelikli olarak bunu test etmem gerekiyor.
Ben biraz garanticiyim ve bu mevsimde de deneyimlemek istemiyorum kararımı etkilememesi adına. Bu konu da bir acelem yok.![]()
Belki aralarında hala bir şeyler öğrenebilirim
Yamaha'nın eğitimi de iyidir, Tuzla Autodrome'da eğitim vermekteler. Bence de ehliyet öncesi eğitim sağlıklı olacaktır çünkü ehliyet kurslarındaki eğitim çok yetersiz.Öncelik olarak ehliyet için kursa gitmeden deneyimlemem gerekiyor. Bunun için de hafta sonu da gidebileceğim yer olan https://www.yamaharidingacademy.com/deneyim gideceğim.
Kursa yazılmadan deneyimlememdeki sebep belki de sevmeyeceğim ya da yapamayacağım. Öncelikli olarak bunu test etmem gerekiyor.
Ben biraz garanticiyim ve bu mevsimde de deneyimlemek istemiyorum kararımı etkilememesi adına. Bu konu da bir acelem yok.![]()
Haklı olabilirsiniz ama sebeplerimi de değerlendirmem gerekiyor dediğim gibi yaza yetişsin diye acelem yokKışın eğitim görmek iyidir. Kimse gelmez bütün pist sana kalır. Yaza girmeden ehliyeti alır yaz gelince de fıtı fıtı gezersin
Güzel teklif ama ben almim size iyi kaymalarkış geldi nasıl olsa, bunların size bir şey öğreteceği yok hamfendi.
gelin ben size snowboard yapmasını öğreteyim, hı!?
birlikte kayarız.
Yazdıklarınızdan kursların yetersiz olduğunu anladım aslında. Ne istediğimi ya da ne istemediğimi de gayet iyi biliyorum. Belirlediğim yol haritasında ilerleyeceğim.Yamaha'nın eğitimi de iyidir, Tuzla Autodrome'da eğitim vermekteler. Bence de ehliyet öncesi eğitim sağlıklı olacaktır çünkü ehliyet kurslarındaki eğitim çok yetersiz.
Aslında kurs değil de hocalardan birebir eğitim almanız daha mantıklı...
İstanbulu bilmem ama izmir bu konuda daha şanslı sanki..
birebire gel diyince 3 çekip gidesim geldi.Atma şu zehirli oku işte.
İstanbulda sürücü eğitmeni olmayıpta birebire gel öğreteyim diyecek çok "sürücü" çıkar![]()
Aslı hanım hoşgeldin tekrar kaçmamana hem sevindim hem utandımKaçmadım, gayet tabi takip ediyorum açtığım konuyu......Ama güzel goygoy
Hoca dedim hoca ...Atma şu zehirli oku işte.
İstanbulda sürücü eğitmeni olmayıpta birebire gel öğreteyim diyecek çok "sürücü" çıkar![]()