Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şaka maka forumun cengaverleri olarak bu dandik konuyu 10 sayfaya taşıyabildiğimiz için tebrikler, zoru başardığımız için bu 1 sene boyunca hepimizin Mtv'si ve trafik sigortası forum moderasyonundan. :)

Hanım kızımız bence kaçtı. Kendisini ganyan bayisine girip de adres soran bir hanım olarak hissetti.
Yok yok kaçmamıştır....
Kaçmışmıdır ? 🤭 😅

kadın üye:
jsKQXq.jpg

o sırada yardımsever forum ahalisi:
jsKVy7.jpg

Şaka maka forumun cengaverleri olarak bu dandik konuyu 10 sayfaya taşıyabildiğimiz için tebrikler, zoru başardığımız için bu 1 sene boyunca hepimizin Mtv'si ve trafik sigortası forum moderasyonundan. :)

Hanım kızımız bence kaçtı. Kendisini ganyan bayisine girip de adres soran bir hanım olarak hissetti.
Kaçmadım, gayet tabi takip ediyorum açtığım konuyu ve gelen ilginç yorumları. Belki aralarında hala bir şeyler öğrenebilirim umudu var işte naparsanız umut bu :rolleyes::D Ama güzel goygoy yapılıyor okuyup gülmeye karar verdim :);)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence a ehliyet ve vitesli bir motosiklet ile geri gelecek, ne zaman konusuysa açık tarih..
Hmmm :unsure:düşündürdü hadi bakalım... ;)

Yok yok kaçmamıştır....
Kaçmışmıdır ? 🤭 😅
Cıks 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaçmadım, gayet tabi takip ediyorum açtığım konuyu ve gelen ilginç yorumları. Belki aralarında hala bir şeyler öğrenebilirim umudu var işte naparsanız umut bu :rolleyes::D Ama güzel goygoy yapılıyor okuyup gülmeye karar verdim :);)

Hmmm :unsure:düşündürdü hadi bakalım... ;)

Cıks 😁
Sana bir kaç tane kurs önerisi verildi, ne yaptın? Temasa geçtin mi onlarla?

Sana bir kaç tane kurs önerisi verildi, ne yaptın? Temasa geçtin mi onlarla?
Öncelik olarak ehliyet için kursa gitmeden deneyimlemem gerekiyor. Bunun için de hafta sonu da gidebileceğim yer olan https://www.yamaharidingacademy.com/deneyim gideceğim.

Kursa yazılmadan deneyimlememdeki sebep belki de sevmeyeceğim ya da yapamayacağım. Öncelikli olarak bunu test etmem gerekiyor.

Ben biraz garanticiyim ve bu mevsimde de deneyimlemek istemiyorum kararımı etkilememesi adına. Bu konu da bir acelem yok. :)

Öncelik olarak ehliyet için kursa gitmeden deneyimlemem gerekiyor. Bunun için de hafta sonu da gidebileceğim yer olan https://www.yamaharidingacademy.com/deneyim gideceğim.

Kursa yazılmadan deneyimlememdeki sebep belki de sevmeyeceğim ya da yapamayacağım. Öncelikli olarak bunu test etmem gerekiyor.

Ben biraz garanticiyim ve bu mevsimde de deneyimlemek istemiyorum kararımı etkilememesi adına. Bu konu da bir acelem yok. :)
Kışın eğitim görmek iyidir. Kimse gelmez bütün pist sana kalır. Yaza girmeden ehliyeti alır yaz gelince de fıtı fıtı gezersin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Yamaha'nın eğitimi de iyidir, Tuzla Autodrome'da eğitim vermekteler. Bence de ehliyet öncesi eğitim sağlıklı olacaktır çünkü ehliyet kurslarındaki eğitim çok yetersiz.

Kışın eğitim görmek iyidir. Kimse gelmez bütün pist sana kalır. Yaza girmeden ehliyeti alır yaz gelince de fıtı fıtı gezersin
Haklı olabilirsiniz ama sebeplerimi de değerlendirmem gerekiyor dediğim gibi yaza yetişsin diye acelem yok ;)

kış geldi nasıl olsa, bunların size bir şey öğreteceği yok hamfendi.
gelin ben size snowboard yapmasını öğreteyim, hı!?
birlikte kayarız.
Güzel teklif ama ben almim size iyi kaymalar ;)

Yamaha'nın eğitimi de iyidir, Tuzla Autodrome'da eğitim vermekteler. Bence de ehliyet öncesi eğitim sağlıklı olacaktır çünkü ehliyet kurslarındaki eğitim çok yetersiz.
Yazdıklarınızdan kursların yetersiz olduğunu anladım aslında. Ne istediğimi ya da ne istemediğimi de gayet iyi biliyorum. Belirlediğim yol haritasında ilerleyeceğim. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aslında kurs değil de hocalardan birebir eğitim almanız daha mantıklı...
İstanbulu bilmem ama izmir bu konuda daha şanslı sanki..

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Aslında kurs değil de hocalardan birebir eğitim almanız daha mantıklı...
İstanbulu bilmem ama izmir bu konuda daha şanslı sanki..

Atma şu zehirli oku işte.
İstanbulda sürücü eğitmeni olmayıpta birebire gel öğreteyim diyecek çok "sürücü" çıkar 😅

fiziksel olarak hareket kısıtlığı yoksa, bisiklet(denge) tecrübeniz varsa, aktif otomobil sürücüsüyseniz(trafiği okuma gelişmişliği), var olan b ehliyetinizle kullanabileceğiniz bir scooter alın, (ekipman dahil) trafiğe kapalı alanlarda motorunuza alıştıktan sonra, trafiğin sakin olduğu saatlerde genelde geç olur bu saatler, sürüşlerinize başlayın, sürdükçe motosikletle olan özgüveniniz artacaktır, tamam sevdim devam edeceğim derseniz gerisi size kalmış kurslar her yerde var.

bu yol en ekonomik olanı, daha ekonomik olanı bir arkadaşınızın scooter'ıdır. 🤙

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar