O motorcu sen de olabilirsin, kardeşinde çocuğunda...O adam gelse sizin cocugunuza karınıza ananıza çarpsa "bunlar böyle sokakta ne işi var polis neden işini yapmıyor" dersiniz.
Ama başınıza gelmediği için Burada polise laf ediyorsunuz.
Sadece yapılan yöntem riskli, başını bi yere vurup ölseydi al başına belayı.
Abi nasıl empati bu ?O motorcu sen de olabilirsin, kardeşinde çocuğunda...
Kulaklığı takmış gidiyorsun..Duymadın anonsu.. Ya da kafan bulanık farketmedin...
Empatiyse al sana bu yönden empati...
Yüzde yüz polis haksız..
Bir mesleği eleştirirken genelleme yapmamak lazım.yüce polisimiz 10 kişi bi bıçaklı keşi halledemez ama arabayla motor düşürebilir bizim polisimiz büyük ezik 09la kaçmak isteyen adam kaçar bu hareketi yapamazdı
Arkadaş , seyrettiğimiz video da kaçıyor gibi bir görüntü var mı ?..Kusura bakmayın burada adama birşey olsa ben polise üzülürüm.
Benim gözümde her ne sebeple olursa olsun polisten kaçan bir insanın değeri yoktur.
Ha adamın sosyal medyada dediği gibi dur ihtarı olmadı direk geldi vurdu kısmı doğru ise polis suçlu (sanmıyorum adamın sabıkaya bakarak mümkün gelmedi)
İyi yapmışlar demiyorsun ama yanlış yapmışlar da demiyorsun.Abi nasıl empati bu ?
Adam egzozla makas atarak basarak gidiyor kulaklıkla müzikle akalası yok.
Normal kullanmıyor ki .
Aynasına bile bakmıyor ekip aracı arkasın da patlata patlata gidiyor.
O ilde mimli olduğuna daha önce kaçtığına eminim ama ispat edemem.
Yoksa emekliliğine yakın kimse şu hareketi yapmaz.
Arkadaş , seyrettiğimiz video da kaçıyor gibi bir görüntü var mı ?..
Adamın canı tehlikeye girmiş .. Belki hiç yoktan sebepten ölecekti...
Her şey 10 saniyede olmuş bitmiş...
Biz gördüklerimizi yorumluyoruz..
Görmediklerimizi nereden bileceğiz ?...
Motorcudur yapmıştır mutlaka mı diyelim...
Hareket yanlış bunu savunmuyorum.İyi yapmışlar demiyorsun ama yanlış yapmışlar da demiyorsun.Polisin ceza vermek gibi bir yetkisi yok burada yapılanın savunulacak bir tarafı da yok. Normal şartlarda hiçbir polis böyle bir şey yapıp başını ağrıtmak istemez burada biraz duygularına yenik düşmüş polis arkadaş. Eminim kendisi de olaydan sonra naptım la ben demiştir....
Konumuz polisten kaçmak ya...Kusura bakmayın burada adama birşey olsa ben polise üzülürüm.
Benim gözümde her ne sebeple olursa olsun polisten kaçan bir insanın değeri yoktur.
Ha adamın sosyal medyada dediği gibi dur ihtarı olmadı direk geldi vurdu kısmı doğru ise polis suçlu (sanmıyorum adamın sabıkaya bakarak mümkün gelmedi)
Bu adam belki müzik dinlemiyordu belki...Abi nasıl empati bu ?
Adam egzozla makas atarak basarak gidiyor kulaklıkla müzikle akalası yok.
Normal kullanmıyor ki .
Aynasına bile bakmıyor ekip aracı arkasın da patlata patlata gidiyor.
O ilde mimli olduğuna daha önce kaçtığına eminim ama ispat edemem.
Yoksa emekliliğine yakın kimse şu hareketi yapmaz.
İyi yapmışlar demiyorum hareketi doğru bulmuyorum trafikçiler aksiyon sevmez bin tane şikayet varsa şu duruma düşerler.
Konumuz polisten kaçmak ya...
Buraya yazdığın cümleyi konuyla bağdaştırdım...
Şunu da ekleyim... Adama bir şey olursa polise üzülürüm cümlen konu hakkındaki görüşünü netleştiriyor..
Abi arkadaş mimli değil aslında motor mimli. Polis abiler de motoru görünce direkt harekete geçmiş yukarıda da dediğim gibi cezaları yiyen ve uygunsuz davranan kişi o an motoru süren kişi değil de arkadaşı olsa veya motorunu satmış olsa?Hareket yanlış bunu savunmuyorum.
İyi yapmışlar mevzusu değil.
Daha önce yediği ceza vs de değil.
Mimli bir arkadaş belli.
Kaçsa kaçar kendimizden pay biçelim kaç kişi bu şekilde müdahale gördü ?
Meraktan soruyorum.
Abi adamın düşmesine iyi olmuş falan demiyorum da bir daha izle bu adam normal mi kullanıyor ?Konumuz polisten kaçmak ya...
Buraya yazdığın cümleyi konuyla bağdaştırdım...
Şunu da ekleyim... Adama bir şey olursa polise üzülürüm cümlen konu hakkındaki görüşünü netleştiriyor..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu adam belki müzik dinlemiyordu belki...
Ama ileride müzük dinlediği için aynı muammeleye uğrayacak olan vatandaşta olabilir , bir tanıdığımızda..
Neler gördük biz...
Abi arkadaş mimli değil aslında motor mimli. Polis abiler de motoru görünce direkt harekete geçmiş yukarıda da dediğim gibi cezaları yiyen ve uygunsuz davranan kişi o an motoru süren kişi değil de arkadaşı olsa veya motorunu satmış olsa?
Kardeşim hareketi savunmuyorum anlatamadığım konu o.Abi arkadaş mimli değil aslında motor mimli. Polis abiler de motoru görünce direkt harekete geçmiş yukarıda da dediğim gibi cezaları yiyen ve uygunsuz davranan kişi o an motoru süren kişi değil de arkadaşı olsa veya motorunu satmış olsa?
Yani ben polisin peşinde olduğunun bile farkında olmadığını düşünüyorum.Bu yanlış, başkası da kullanıyor olabilir. Üstelik mimli de olsa ihtar etmeden bunu yapması dogru değil.
Fakat habere göre 3 km kaçmış
Kardeşim hareketi savunmuyorum anlatamadığım konu o.
Bak haber merkezine 3 anons gelse o aracı almak zorundasın.
Şikayet olmadan sıkıntı olmadan kimse seni vurarak durdurmaz.
Daha önce kaçtığına da eminim.
Olayı düşürmeyi savunmuyorum.
Videoda sadece gördüğümüzü yorumluyoruz.
Arka plan yok!