Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yüce polisimiz 10 kişi bi bıçaklı keşi halledemez ama arabayla motor düşürebilir bizim polisimiz büyük ezik 09la kaçmak isteyen adam kaçar bu hareketi yapamazdı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O adam gelse sizin cocugunuza karınıza ananıza çarpsa "bunlar böyle sokakta ne işi var polis neden işini yapmıyor" dersiniz.

Ama başınıza gelmediği için Burada polise laf ediyorsunuz.

Sadece yapılan yöntem riskli, başını bi yere vurup ölseydi al başına belayı.
O motorcu sen de olabilirsin, kardeşinde çocuğunda...
Kulaklığı takmış gidiyorsun..Duymadın anonsu.. Ya da kafan bulanık farketmedin...
Empatiyse al sana bu yönden empati...
Yüzde yüz polis haksız..

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Durdurulma şekli çok yanlış.

İnterkomdan müzik dinlediğini varsayarsak dur ihtarını duyduğunu düşünmüyorum keza polisin tepe lambalarının yandığını da görmüyorum. Kaçacak olsa o motorla polis stoplarını izlerdi (onu da görebilirse).

Arkadaşın yaptıkları (plaka kapatmak, abartı egzoz, makas atmak) bunlar doğru şeyler değil.

Benim anlamadığım şey şu adamın daha önceki suçlarından dolayı böyle durdurulmasını haklı bulan arkadaşlara soracağım soru

Ya süren mimli olan motorun sahibi değil de bir arkadaşı olsaydı?

Hiç bir suçu olmayan arkadaşının motoruna heves etmiş ve biraz turlamak istemiş birisi olamaz mıydı?

Öyle veya böyle polisin yaptığı öldürmeye teşebbüs bu şekilde sıkıştırıp adamı düşürerek durdurulur mu?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla polis makul şüpheli diyebilir, başka yerde elinden kaçırmış olabilir. Burada polis kaçımızı sıkıştırdı, kovaladı, vurdu? Kaçınızın dosyası kabarık? Kaç kişiyi böyle vurarak düşürmeye cesaret edebilir? Hele ki böyle bir ortamda?

Motosikleti
D400
Kusura bakmayın burada adama birşey olsa ben polise üzülürüm.

Benim gözümde her ne sebeple olursa olsun polisten kaçan bir insanın değeri yoktur.

Ha adamın sosyal medyada dediği gibi dur ihtarı olmadı direk geldi vurdu kısmı doğru ise polis suçlu (sanmıyorum adamın sabıkaya bakarak mümkün gelmedi)

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Polise iyi yapmış diyenlere anlam vermek zor. Ben de yanlış bulsam da bu adamı bu kadar kabarık suç dosyasıyla dışarda gezdiren de devlet. Devlet müsaade etmişse polis böyle bir cana kast etme girişiminde bulunamaz. Ya bir limitten sonra hapis cezasına çevirecek ya da gidip evinden alacak.

Ayrıca burada asıl sıkıntı ben yarın bir gün dümdüz giderken anons siren olmadan gelip polis beni de böyle düşürdüğünde ne yapacağım? O zaman troller yine "Motorcuysa hak etmiştir.", "Yiyosa 3 gün önceki kaydı da göstersin." diye yazarlar.

Bilinçli bir şekilde motosikletlere karşı nefret topluyorlar ve polisler de insan olduğu için bu akıma dahil oluyorlar. Çok şükür daha radar cezam bile yok ama ne zaman çevirmeye girsem serseri muamelesi görüyorum. Kolay gelsin memur bey hayırlı görevler diyorum adam bana tamam ehliyetini çıkar diyor, yüzüme bile bakmıyor.

Böyle suçların önünü tiktokta 3-5 tane bot hesaba hee iyi olmuş yazdırarak aldıramazsın. Fahrettin sana diyorum.

O motorcu sen de olabilirsin, kardeşinde çocuğunda...
Kulaklığı takmış gidiyorsun..Duymadın anonsu.. Ya da kafan bulanık farketmedin...
Empatiyse al sana bu yönden empati...
Yüzde yüz polis haksız..
Abi nasıl empati bu ?
Adam egzozla makas atarak basarak gidiyor kulaklıkla müzikle akalası yok.
Normal kullanmıyor ki .
Aynasına bile bakmıyor ekip aracı arkasın da patlata patlata gidiyor.
O ilde mimli olduğuna daha önce kaçtığına eminim ama ispat edemem.
Yoksa emekliliğine yakın kimse şu hareketi yapmaz.
İyi yapmışlar demiyorum hareketi doğru bulmuyorum trafikçiler aksiyon sevmez bin tane şikayet varsa şu duruma düşerler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yüce polisimiz 10 kişi bi bıçaklı keşi halledemez ama arabayla motor düşürebilir bizim polisimiz büyük ezik 09la kaçmak isteyen adam kaçar bu hareketi yapamazdı
Bir mesleği eleştirirken genelleme yapmamak lazım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Benim gözümde her ne sebeple olursa olsun polisten kaçan bir insanın değeri yoktur.

Ha adamın sosyal medyada dediği gibi dur ihtarı olmadı direk geldi vurdu kısmı doğru ise polis suçlu (sanmıyorum adamın sabıkaya bakarak mümkün gelmedi)
Arkadaş , seyrettiğimiz video da kaçıyor gibi bir görüntü var mı ?..
Adamın canı tehlikeye girmiş .. Belki hiç yoktan sebepten ölecekti...
Her şey 10 saniyede olmuş bitmiş...
Biz gördüklerimizi yorumluyoruz..
Görmediklerimizi nereden bileceğiz ?...
Motorcudur yapmıştır mutlaka mı diyelim...

Motosikleti
K 1600 GTL
Abi nasıl empati bu ?
Normal kullanmıyor ki .
İyi yapmışlar demiyorsun ama yanlış yapmışlar da demiyorsun. :) Polisin ceza vermek gibi bir yetkisi yok burada yapılanın savunulacak bir tarafı da yok. Normal şartlarda hiçbir polis böyle bir şey yapıp başını ağrıtmak istemez burada biraz duygularına yenik düşmüş polis arkadaş. Eminim kendisi de olaydan sonra naptım la ben demiştir....

Motosikleti
D400
Arkadaş , seyrettiğimiz video da kaçıyor gibi bir görüntü var mı ?..
Adamın canı tehlikeye girmiş .. Belki hiç yoktan sebepten ölecekti...
Her şey 10 saniyede olmuş bitmiş...
Biz gördüklerimizi yorumluyoruz..
Görmediklerimizi nereden bileceğiz ?...
Motorcudur yapmıştır mutlaka mı diyelim...

Ben kaçıyor mu dedim? Kaçanın değeri yoktur dedim, sonraki cümlemde de dur ihtarı falan yoksa gelip direk vurduysa polis suçlu dedim.

İyi yapmışlar demiyorsun ama yanlış yapmışlar da demiyorsun. :) Polisin ceza vermek gibi bir yetkisi yok burada yapılanın savunulacak bir tarafı da yok. Normal şartlarda hiçbir polis böyle bir şey yapıp başını ağrıtmak istemez burada biraz duygularına yenik düşmüş polis arkadaş. Eminim kendisi de olaydan sonra naptım la ben demiştir....
Hareket yanlış bunu savunmuyorum.
İyi yapmışlar mevzusu değil.
Daha önce yediği ceza vs de değil.
Mimli bir arkadaş belli.
Kaçsa kaçar kendimizden pay biçelim kaç kişi bu şekilde müdahale gördü ?
Meraktan soruyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Konumuz polisten kaçmak ya...
Buraya yazdığın cümleyi konuyla bağdaştırdım...

Şunu da ekleyim... Adama bir şey olursa polise üzülürüm cümlen konu hakkındaki görüşünü netleştiriyor..

Abi nasıl empati bu ?
Normal kullanmıyor ki .
İyi yapmışlar demiyorum hareketi doğru bulmuyorum trafikçiler aksiyon sevmez bin tane şikayet varsa şu duruma düşerler.
Bu adam belki müzik dinlemiyordu belki...
Ama ileride müzük dinlediği için aynı muammeleye uğrayacak olan vatandaşta olabilir , bir tanıdığımızda..
Neler gördük biz...

Motosikleti
D400

Şunu da ekleyim... Adama bir şey olursa polise üzülürüm cümlen konu hakkındaki görüşünü netleştiriyor..

neden kalanını okumuyorsun? "HA ADAMIN SOSYAL MEDYAD DEDİĞİ GİBİ" diye bir cümle var anlaşılyor ki bu cümlenin devamı olarak yazılmış.
Konumuz polisten kaçmak değil sadece, ben net olarak hem kaçmışsa hem de kaçmamışsa 2si için de yourum yaptım. Yandaş basın gibi kırpıp algı yapmayın lütfen.

Evet görüşümü destekliyor, polisten kaçan ehliyetsiz ya da suçlu çavo birinin ölümüne üzülmem. Kimse kusura bakmasın, apaçinin birisi gelip bi sevdiğimi öldürüp 2 yıl bile yatmayıp cıkacak "İHTİMALİ" varsa, ölsün umrumda olmaz.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Polisin yetkisi yok diye aglıyorlar, yetkisi olmadan bunu yapan polis yetkisi olsa ne yapar? Farkında mısınız bilmiyorum fakat son birkac yıldır YALNIZCA MOTORCULARA YONELIK agır siddet var. Daha öncesinde forumda konusunu da actıgım dayak videoları oldu. Dur ihtarına uymadı diye öldüresiye dövenler, carparak durduranlar vesaire. Sınırdan kacak milyonlarca liralık mal giriyor araclarla, trafikler bunu bulamıyor. Mahallelerde araclarla kilolarca uyusturucu madde ticareti donuyor, trafikler bunu yakalayamıyor. Ancak VERGİSİNİ VEREREK SATIN ALDIGIN bir egzoz yüzünden resmen ortam cocugu muamelesi görüyorsun.

Polisin siren sesi yok, cakarları kapalı, neye göre durdurmaya calısıyor? Kisi hız yapıyor tamam, egzoz da var tamam da bunlar birini vurarak durdurması icin kesinlikle bahane degil. Aynı zamanda gecmiste egzoz, plaka vb. suretlerden dolayı ceza yemis olması da yine bu muameleyi görmesini haklı cıkartmıyor. Belki suren abisi, kardesi, arkadası veyahut motosikleti sattı? Nereden bilebilirsin? Motordan az anlayan adam altındaki makinanın o aractan cok rahat kacabilecegini bilir, burada gelmis de kacıyor diye bos lagaluga yapmayın.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Hareket yanlış bunu savunmuyorum.
İyi yapmışlar mevzusu değil.
Daha önce yediği ceza vs de değil.
Mimli bir arkadaş belli.
Kaçsa kaçar kendimizden pay biçelim kaç kişi bu şekilde müdahale gördü ?
Meraktan soruyorum.
Abi arkadaş mimli değil aslında motor mimli. Polis abiler de motoru görünce direkt harekete geçmiş yukarıda da dediğim gibi cezaları yiyen ve uygunsuz davranan kişi o an motoru süren kişi değil de arkadaşı olsa veya motorunu satmış olsa?

Bu adam belki müzik dinlemiyordu belki...
Ama ileride müzük dinlediği için aynı muammeleye uğrayacak olan vatandaşta olabilir , bir tanıdığımızda..
Neler gördük biz...
Abi adamın düşmesine iyi olmuş falan demiyorum da bir daha izle bu adam normal mi kullanıyor ?
egzoz patlatmak neden normal geliyor size ?
Konunun müzikle onla bunla alakası yok .
Sen durduk yere şu muhabbete maruz kaldın mı hiç ?
Kimse seni çevirirken düşürdü mü ?
Ben konuyu savunmuyorum bu ara da.
Soruyorum sadece.

Motosikleti
D400
Abi arkadaş mimli değil aslında motor mimli. Polis abiler de motoru görünce direkt harekete geçmiş yukarıda da dediğim gibi cezaları yiyen ve uygunsuz davranan kişi o an motoru süren kişi değil de arkadaşı olsa veya motorunu satmış olsa?

Bu yanlış, başkası da kullanıyor olabilir. Üstelik mimli de olsa ihtar etmeden bunu yapması dogru değil.
Fakat habere göre 3 km kaçmış

Kardeşim hareketi savunmuyorum anlatamadığım konu o.
Bak haber merkezine 3 anons gelse o aracı almak zorundasın.
Şikayet olmadan sıkıntı olmadan kimse seni vurarak durdurmaz.
Daha önce kaçtığına da eminim.
Olayı düşürmeyi savunmuyorum.
Videoda sadece gördüğümüzü yorumluyoruz.
Arka plan yok!

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Bu yanlış, başkası da kullanıyor olabilir. Üstelik mimli de olsa ihtar etmeden bunu yapması dogru değil.
Fakat habere göre 3 km kaçmış
Yani ben polisin peşinde olduğunun bile farkında olmadığını düşünüyorum.

Kaçtığından çok biraz apaçilik yaparak sürdüğünü görüyorum bence kaçma yok.

Kardeşim hareketi savunmuyorum anlatamadığım konu o.
Bak haber merkezine 3 anons gelse o aracı almak zorundasın.
Şikayet olmadan sıkıntı olmadan kimse seni vurarak durdurmaz.
Daha önce kaçtığına da eminim.
Olayı düşürmeyi savunmuyorum.
Videoda sadece gördüğümüzü yorumluyoruz.
Arka plan yok!

Ben seni anlıyorum abi haklısın aynı şeyi konuşuyoruz.

Dediğin gibi haber merkezine anons gitse aracı almak zorundalarsa gören ekip kaçtığını bildirip güzergahındaki ekibe yolunu kesmesini falan söyleyebilir. Ben de videodaki arkadaşa hak vermiyorum zaten alınsın ehliyeti bağlansın motoru ama düzgün şekilde yakalansın sonucunun ölmesi veya sakat kalmasını sağlayacak şekilde değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar