Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayret... daha 4. sayfada...
Forum düşüklüğü var bu sıralar ...
Hadi arkadaşlar .elinize kuvvet... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ulan elin gavuru ehliyeti alıp alaskayı geziyor bizimkiler de ehliyetten önce sürüş dersi alacan ehliyet alacan ondan sonra bidaha kurs alacan diyor tabiki ihtiyacı olan almalı da zorunlu değil demek ki gavurlar yapabildiğine göre :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bilen birinin yardımı ile bu iş yürümez mi diyorsunuz?
çoğu biliyor geçinen yanlış bildiği için daha bile kötü olur, yanlış alışkanlıklar yerleşir.
herhangi bir eğitimciden eğitim alın önce sonrasında ehliyet alın, ehliyet kurslarının çoğu motosiklet öğretmiyor kurs seçerken dikakt edin, doğru dürüst öğretecek bir kurstan ehliyet alın ama en iyi ehliyet kurslarının eğitimi bile ehliyet sınavı parkurunu geçecek kadar oluyor, normal trafiğe çıkmak için yetersiz, bu yüzden eğitim de alın dedim. sornasında ileri sürüş eğitimleri alırsınız ama baştan bir başlangıç ve kapalı alan hakimiyet eğitimi şart.

Ekipman olarak da olmazsa olmazlar:
Kask,
Mont,
Korumalı motosiklet panlatonu
korumalı motosiklet botu
Korumalı motosiklet eldiveni

bu 5 parça ekipman eksik olmamalı, bütçe azsa bütçeyi hepsini kapsayacak şekilde dengeli dağıtmak lazım. en pahalı en iy kaskı alıp da motosiklet botu giymeden yola çıkanlar var ilk kazada ekipman nerede eksikse oradan hasar alırsınız.

çoğu biliyor geçinen yanlış bildiği için daha bile kötü olur, yanlış alışkanlıklar yerleşir.
herhangi bir eğitimciden eğitim alın önce sonrasında ehliyet alın, ehliyet kurslarının çoğu motosiklet öğretmiyor kurs seçerken dikakt edin, doğru dürüst öğretecek bir kurstan ehliyet alın ama en iyi ehliyet kurslarının eğitimi bile ehliyet sınavı parkurunu geçecek kadar oluyor, normal trafiğe çıkmak için yetersiz, bu yüzden eğitim de alın dedim. sornasında ileri sürüş eğitimleri alırsınız ama baştan bir başlangıç ve kapalı alan hakimiyet eğitimi şart.

Ekipman olarak da olmazsa olmazlar:
Kask,
Mont,
Korumalı motosiklet panlatonu
korumalı motosiklet botu
Korumalı motosiklet eldiveni

bu 5 parça ekipman eksik olmamalı, bütçe azsa bütçeyi hepsini kapsayacak şekilde dengeli dağıtmak lazım. en pahalı en iy kaskı alıp da motosiklet botu giymeden yola çıkanlar var ilk kazada ekipman nerede eksikse oradan hasar alırsınız.
Kurs harici İstanbul da önerebileceğiniz yer veya kurum var mı peki eğitim için? https://safetyturkiye.com/program/tip/baslangic burası için baktım önerilerden ancak eğitimler hafta içi olduğunda iş dolayısıyla gitmem şuan için zor. En azından hafta sonu gidebileceğim bir yer olabilir.

Bütçe de sorun yok, ekipmanları anladım teşekkür ederim. B ehliyetim var şuan için A ehliyeti almam gerekir mi peki?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ulan elin gavuru ehliyeti alıp alaskayı geziyor bizimkiler de ehliyetten önce sürüş dersi alacan ehliyet alacan ondan sonra bidaha kurs alacan diyor tabiki ihtiyacı olan almalı da zorunlu değil demek ki gavurlar yapabildiğine göre :)

Elin gavurunun yaşadığı trafikle bizim Hindistan'dan hallice trafiğimiz bir mi? Elin gavurunun pürüzsüz asfalt yollarıyla bizim Pakistan benzeri yollarımız bir mi? Elin gavurunun uygun fiyata erişebileceği kaliteli ekipmanlarla bizim Hasan, Hüseyin'in limitli bütçeyle erişebileceği ekipmanlar bir mi?

Eğitim tabi ki şart değil, ülkemizde milyonlarca motosiklet sürücüsü var, bunların ekseriyeti eğitim almamış insanlar. Mecburlar mı? Değil. Biz istiyoruz ki yeni başlayanlar bu işi güzel öğrensin, iyi sürsünler. Doğal becerin yoksa bu sürüş becerini bol bol antrenman yapmak kaydıyla kaliteli eğitimlerle belli bir noktaya getirebilirsin.

Öteki türlü diğer konu başlığındaki sürücü gibi arabaya kilitlenir, kaçamadan ya da fren yapamadan arabanın tamponuna toslar, ayağını kırarsın. Çok çok şanslıysan motorla tarlaya düşersin :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İlk etapta eğitimde almayacaksın. Neyse ki yardımsever insanlarla dolu bir forumdayız. Hem gerekliliğini anlatırlar hemde "Boy nedir?" diye sorayım. Gerisini hallederler.
Hayret... daha 4. sayfada...
Forum düşüklüğü var bu sıralar ...
Hadi arkadaşlar .elinize kuvvet... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben de ilave olarak "beklenen işlev nedir?" diye ekleme yapayım. Çorbada tuzumuz bulunsun. 🤗

Motosikleti
D400
Forumda fake de olsa gerçek de olsa kadın istemiyoruz. Mümkünse feminen motorcuları da istemiyoruz.

Biz böyle askeri kışla gibi mutluyuz düzenimizi bozmayın.

Gidin buradan lütfen. :D

Kendimden örnek vereyim. 30 lu yaşlardan itibaren motosiklete ilgim vardı ama çeşitli bahanelerle bi türlü başlayamadım. Ha bugün ha yarın diye diye 50 yaşına geldim. Nihayet kendime 50.yaş hediyesi olarak gittim honda pcx aldım ve A2 otomatik ehliyet kursuna yazıldım. Kursta farkettim ki dönüşler sıkıntılı. Yav bu işler nasıl oluyor diyip bir de bisiklet aldım. 30 yıldır elimi sürmediğim bisikleti o kadar sevdim ki bir sene sonra motoru sattırdı bana. Bunda skuter sevemememin de etkisi var tabi. Sonra manuel vites Honda CB125F aldım ve A sınıfı ehliyete yazıldım tekrardan. Neden manuel vites dersen, bisiklet tadını bana daha fazla verdiği için diyebilirim. Şimdi 54 yaşındayım ve 125 cc lik motorum ve bisikletimle mutlu mesut geziyorum.

Motosikleti
D400
cc2aaafbd5a806961a9beebb5fc167f2.jpg

Motosikleti
yok
Çok motorcu kızları kaybettik. Bari siz yapmayın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda fake de olsa gerçek de olsa kadın istemiyoruz. Mümkünse feminen motorcuları da istemiyoruz.

Biz böyle askeri kışla gibi mutluyuz düzenimizi bozmayın.

Gidin buradan lütfen. :D
Gardaş ben laptopu açıp foruma girdiğimde bulunduğum odayı bir anda başak kokusu kaplıyor. Yeter daa, yetti gari :)

Kendimden örnek vereyim. 30 lu yaşlardan itibaren motosiklete ilgim vardı ama çeşitli bahanelerle bi türlü başlayamadım. Ha bugün ha yarın diye diye 50 yaşına geldim. Nihayet kendime 50.yaş hediyesi olarak gittim honda pcx aldım ve A2 otomatik ehliyet kursuna yazıldım. Kursta farkettim ki dönüşler sıkıntılı. Yav bu işler nasıl oluyor diyip bir de bisiklet aldım. 30 yıldır elimi sürmediğim bisikleti o kadar sevdim ki bir sene sonra motoru sattırdı bana. Bunda skuter sevemememin de etkisi var tabi. Sonra manuel vites Honda CB125F aldım ve A sınıfı ehliyete yazıldım tekrardan. Neden manuel vites dersen, bisiklet tadını bana daha fazla verdiği için diyebilirim. Şimdi 54 yaşındayım ve 125 cc lik motorum ve bisikletimle mutlu mesut geziyorum.
Acaba yaş fark ettiriyor mu öğrenme konusunda peki?

Motosikleti
D400
Gardaş ben laptopu açıp foruma girdiğimde bulunduğum odayı bir anda başak kokusu kaplıyor. Yeter daa, yetti gari :)

abi şu foruma 1 tane gerçek hatun geldi o da yutup kanalına prim kasmak için herkese bi ponçiklik yaptı sonra da bırakıp gitti :D

Boşver biz böyle biz bize iyiyiz, akşamları bornovada takıl sen o kokuyu bastırır parfüm kokusu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar