Sevgi tabiri sadece karşı cins olarak ele almayalım motosiklete sevgide olabilir , materyalist bir bakış açısıyla bakmaya çalışmalıyız üsttekilerin geneli gel kardeşim seni karaköye götürelim bi kendine gel kafasında
Sevgide bir bağ, şefkat, güven ve saygı vardır, sevgi yavaş ilerleyen ve devamlı ilerleyen bir olay.
Materyalist bakarsamda motosikletlere ve arabalara karşı olan bir sevgim var, mesela arabamı veya motosikletimi satamıyorum çünkü aramda güçlü bir bağ var. Şefkat ve saygı gösteriyorum çünkü o araba veya motosiklet alınabilmesi için ömürden fedakarlık ve ciddi bir emek var, uzun ömürlü olabilmesi için elimden gelen her türlü bilgiyi öğrenip araçlarım üzerinde çalışıyorum, en sonda ise bütün bu oluşumun sonucunda güvenle istediğim yere gidebiliyorum.
En başta bahsettiğim gibi araçlara bunları yapmam ve elde etmem uzun sürüyor ama devam ederek ilerliyor.
Açıkçası ilişki konusunda pek başarılı değilim şu ana kadarda ilişkimin olduğu kız arkadaşım olmadı başaramadığım içinde artık üstelemeyip kendi çapımda ilgilendiğim alanlarda kendimi geliştirdim ama materyal sevgisi ile bir hanım sevmek arasında dağlar kadar fark var. Materyallar sana duygu veremiyor fakat hanım sana o duyguyu sadece bakışlarıyla bile hissettirebilir.
Materyallerden aldığımız hazlar sadece kendi kafamızdan kurduğumuz ve belli bir şeylerin yokluğunu kapatmak için aklımızın oyunu bunu kendimden iyi biliyorum, gönül işleri olmadığından en çok sevdiğim olan şeyin motorlar üzerinde çalışmak olduğundan ötürü bir motorun düzgün çalışması sanki ona verdiğim değerin bir karşılığını alıyormuşum gibi hissettiriyor buda o hisleri bir nebzede olsada örtüyor.
Olaya cinsel yoldanda bakmamak gerek, insanın birbirini sevmesi için bu olmaması gerekir. Sonuç olarak insanız ve hormonlarımızda yavaş yavaş ölecek, şimdiki 20 yaşımdaki cinsel isteğim ile 65 yaşındaki cinsel isteğim elbet bir olmayacak işte bu durumda aramızdaki sevginin madde olarak değil manevi olarak sevmemiz lazım.
Arabam ile dışarı çıktığımda genelde Gary Moore dinlerim en sevdiğim şarkısıda Parisienne Walkways ( en çok sevdiğim versiyonuda 1993 yılında Birleşik Krallık'ta verdiği canlı konser versiyonu) dinlemeyi çok severim ama genelde sağ koltuk boş olduğundan yolda giderken arada bir sağıma bakarım ve keşke bu şarkıların manasını taşıyacak biri olsaydı diye ufaktan yakınırım.
Velhasıl kelam içinizde sevgiden ötürü bir yük bir ağrı varsa tez vakitte kavuşmanızı eğer tersi ise unutmanızı dilerim, hayat beklemek için çok kısa...