Benim şimdiki ev 1+1 yoksa buyrun gelin derdim, şimdi bir ev yaptırıyorum bitince inşallah buyrun. Burgazda hiç otel ihtiyaç olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama tam merkezde kapalı otoparkı var. Kredi kartı/Nakit geçerli 7/24 açık, sağlam yer. Konumu şurası
https://maps.app.goo.gl/BXSnet4B61dpJqAU9
Burayı otoparkı kullanırsanız çevreyi kolay gezersiniz, en ünlü caddesi
şurası ve bu caddenin denize doğru devamıda çok büyük bir
deniz parkı var. Tek motor gelirseniz benim şimdiki sitenin otoparkına koyarız isterseniz ama turistik yerlere 10 dk civarı uzak, gezmek için taksi vesaire kullanmak gerekir.
Gelirsen özelden yaz hocam, numara vereyim, müsaitlik olursa görüşürüz.
Bulgaristanda ara yolların nerde nasıl denk geliceği hiç belli olmuyor, en büyük problem yol tamirinin çok yavaş yapılması ve düzgün iş yapmamaları, daha tamirat bitmeden arkadan bozulmaya başlıyor. Ara yollar zaten genel olarakta dar, dolayısıyla bazen sürüşte konum falan kalmıyor çukurdan kaçıcam derken.
Ama yinede eski zamana göre daha iyi en azından otoyollar daha düzgün ve çoğu sık kullanılan ara yollar onarıldı. Sebebide sosyal medya, nerde yol bozuksa başlıyorlar video çekip başkana sallamaya, tutuklanma korkusu olmadığı için. Bu yöntem bazı ülkelerde pek tavsiye edilmiyor diye duyuyoruz : ) Rüşvet isteme vesaire olaylarıda bu kameraların çıkmasından bu yana azaldığı söyleniyor. Yani siz teklif etmeden istemiyorlar artık : )