30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Hero Dash 125
@mertowski Mert; valla düşünüyorum ama çok da üşeniyorum bu sıcakta motorla git gel :D

Muhtemel gidersem dönemem Dikili'de falan kalırım

Ben 125'lik Hindu malı sukuter ile yola çıkmayı ve dönmeyi göze aldım. Her zaman böyle buluşma vs organize edilmiyor. Grup sürüşü de yapılmayacağı için mekanda iki makara tukara, biraz köfte gömeriz. Yorgunluk durumuma bağlı olarak İzmir'e geri de dönebilirim belki bir yerde Cumartesi gecesi konaklayarak Pazar günü İzmir'e dönerim. 30 Ağustos mesai parasını yaktım gidiyorum. 🤣

Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan sabaha karşı tekerlek döndüreceğim. Karşıyaka çıkışlı olarak Ayvalık - Çanakkale - Tekirdağ şeklinde gitmeyi planlıyorum.

Dün akşam abileriyle biraz turladı Hindu, Eski Foça yaptı geldi. Geçen hafta da iki defa Karşıyaka-Aliağa yaptım. Ufaktan uzun yolda deniyorum motürü bir sorun çıkartır mı diye ancak sınıfı geçti gibi.

so6px2nT7YX.jpeg

Motosikleti
D400
80le falan gidersin tahminen; geri dönüş olmasa o motor gider de dönecek enerji bırakmaz bence :D

ya aslında gidip gelinir problem değil ama yorucu olur :D henüz karar vermedim bende, bakalım üşengeclik seviyeme göre.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
01- tommygun
02- ged
03- İlker A. (Eşimle gelebilirim)
04- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
05- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim
06- hakanitra
07- Cyan
08- Alman :cool:
09- yobaz
10- Nikkfurie
11- Peripella
12- mertowski ( İzmir'den katılacak olan varsa haberleşelim. )
Ben Cuma sabahı yola çıkacağım. Cuma arkadaşlarımda kalıp Ctesi mekana geçeceğim.

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Ben 125'lik Hindu malı sukuter ile yola çıkmayı ve dönmeyi göze aldım. Her zaman böyle buluşma vs organize edilmiyor. Grup sürüşü de yapılmayacağı için mekanda iki makara tukara, biraz köfte gömeriz. Yorgunluk durumuma bağlı olarak İzmir'e geri de dönebilirim belki bir yerde Cumartesi gecesi konaklayarak Pazar günü İzmir'e dönerim. 30 Ağustos mesai parasını yaktım gidiyorum. 🤣

Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan sabaha karşı tekerlek döndüreceğim. Karşıyaka çıkışlı olarak Ayvalık - Çanakkale - Tekirdağ şeklinde gitmeyi planlıyorum.

Dün akşam abileriyle biraz turladı Hindu, Eski Foça yaptı geldi. Geçen hafta da iki defa Karşıyaka-Aliağa yaptım. Ufaktan uzun yolda deniyorum motürü bir sorun çıkartır mı diye ancak sınıfı geçti gibi.

so6px2nT7YX.jpeg
Vallahi iştahım kabardı İzmir'de yaşıyorum bende hocam sen kesin gidiyor musun?

Motosikleti
Hero Dash 125
Vallahi iştahım kabardı İzmir'de yaşıyorum bende hocam sen kesin gidiyor musun?

Evet bir sorun çıkmazsa gideceğim.

İlk rota tercihim bu şekilde olacak:

Ev – Yazgülü Çorba (Köfteci Haritası No: 108) 195 km 2 sa 30 dk
Yazgülü Çorba (Köfteci Haritası No: 108) – Çanakkale Köprü sonrası Shell 166km 2 sa 30 dk
Shell – Uçmakdere 90km 1sa 30 dk
Uçmakdere – Mahir Köfte 90 km 1 sa 30 dk

İkinci rota tercihim:
Ev –Yazgülü Çorba (Köfteci Haritası No: 108) 195 km 2 sa 30 dk
Yazgülü Çorba (Köfteci Haritası No: 108) – Çanakkale Köprü sonrası Shell 166km 2 sa 30 dk
Shell - Mahir Köfte 170 km 2 sa

Rota tercihim yoldaki mola ve trafik durumuna göre değişecek. Mahir Köfte'ye 13:00 civarı varacak şekilde bir yol izleyeceğim.

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f

İkinci rota tercihim:

Rota tercihim yoldaki mola ve trafik durumuna göre değişecek. Mahir Köfte'ye 13:00 civarı varacak şekilde bir yol izleyeceğim.
İletişimde kalabilir miyiz bir şekilde bende gitmeyi çok istiyorum ama malum dükkan sahibi olunca bu günün hesabı yarına uymuyor ama ayarlayabilsem şayet çok isterim gitmeyi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

İkinci rota tercihim:

Uçmakdere'den geçmek yolu uzatır.
Ev - Yazgülü Çorba, Çanakkale Köprüsü - Malkara - Hayrabolu şeklinde daha rahat gelirsiniz.
google haritalrdan yaklaşık bir rota çıkardım: https://maps.app.goo.gl/dGWBeYkeMkEkpaYb6

Motosikleti
D400
Ev - Yazgülü Çorba, Çanakkale Köprüsü - Malkara - Hayrabolu şeklinde daha rahat gelirsiniz.
google haritalrdan yaklaşık bir rota çıkardım: https://maps.app.goo.gl/dGWBeYkeMkEkpaYb6

şehitler sürüşüne giderken bende benzer bir yolu kullanmıştım; bence de en mantıklı rota bu paylaştıgın.
feribot düşünmüştüm ben giderken ilk ama süre olarak cok uzatıyor bir de saatleri berbat. çanakkale köprüsünde yapıştırıp gitmek paha biçilemez :D

Motosikleti
Hero Dash 125
İletişimde kalabilir miyiz bir şekilde bende gitmeyi çok istiyorum ama malum dükkan sahibi olunca bu günün hesabı yarına uymuyor ama ayarlayabilsem şayet çok isterim gitmeyi.

05446611912 telefonla da ulaşabilirsin.

Espresso Aga evet senin iletmiş olduğun güzergah daha kısa ve seri ancak vakit yeterse Uçmakdere virajlarını da görerek, hac görevimi yerine getirmek istiyorum. Rota üzerinde bulunan Köfteci Koordinatları'na da uğrayabilirsem uğramak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
05446611912 telefonla da ulaşabilirsin.

Espresso Aga evet senin iletmiş olduğun güzergah daha kısa ve seri ancak vakit yeterse Uçmakdere virajlarını da görerek, hac görevimi yerine getirmek istiyorum. Rota üzerinde bulunan Köfteci Koordinatları'na da uğrayabilirsem uğramak.
Onu dönüşte yaparsın. Uçmakdere virajlarında google haritaların verdiği süre geçerli olmaz, uzar kesin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Mertowski 125 lik scooter ile izmirden geliyor siz istanbuldan eziyet olur diyorsunuz :D Oda iyiymiş.
Ben leventten şileye giderken eziyetti
Mertowski 125 lik scooter ile izmirden geliyor siz istanbuldan eziyet olur diyorsunuz :D Oda iyiymiş.

Bu yolda bunu çektiysem lüleburgazdada çekebilirim 🥲

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@mertowski o motorla İzmir'den gelip aktiviteye katılıp dönmeyi planlıyorsa onun 1,5 köftesi, salatası, ayranı, Hayrabolu tatlısı benden. Mahir Köfte'de cebinden beş kuruş para çıkmayacak.
Motorun rodaj bakımını yaptırabilseydim katılırdım yalan yok..
Bir sonrakine sözüm olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar