125 cc ile şile yoluna gitmeye değmezmiş

Motosikleti
Triumph Trident 660
Darlığa gittim,baraja gitcektim kapalıydı keske yorumlara baksaydım millet söylemiş zaten.
Şile fenerine gittim,limana indim.
Herkes esi dostuyla gelmiş tek ben olunca moralim bozuldu bu ne mqa dedim geri döndüm
Sarı ışık yandı kendime heyacan yaratmak için benzin almadım bu seferde yolda benzinci bulamadım iyice gerildim.
Otoyolda fsm tabalesini takip ettim baktım opet içim ferahladı pompacı ablaya mobil ödeme dedim üff felan dedi bir şey demedim yapamadılar baskasini çağırdılar o yaptı.
Motoru ileri götürüp espresso aldım kendime geldim.
Şimdi diceksiniz ki madem iceri girecektin neden kadini uğrastırdın, öğrensin diye böyle inceliklerim vardır benim.
Şİmdi eve geldim yatağımda uzanıyorum gram keyif almadım 🫠
Not: böyle uzun bir yere gidecekseniz kulak tıkacı alın beynim örselendi uğultudan

Kardeşim ufak bir gezi anca böyle iç karartıcı anlatılır :D
Biraz olumlu bak gezen abilerinden örnek al bir köfte ye ne bu espresso sevdası.
Olumlu taraflarından bak hayata çıktın gezdin geldin bir şey olmaz hava güzel.

Ben çok tek gezerim çok keyifli tenereyle dünya tek biz ikimiz
Daha önce bikaç arkadaşla da grup sürüşümüz oldu lakin hız sevdalıları ben manzarayı sindirerek gezeyim diyorum onlar başka kafada
Çıktım gruptan tek takılıyorum bir arkadaş var onla kampa gidiyorum o kadar

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kardeşim ufak bir gezi anca böyle iç karartıcı anlatılır :D
Biraz olumlu bak gezen abilerinden örnek al bir köfte ye ne bu espresso sevdası.
Olumlu taraflarından bak hayata çıktın gezdin geldin bir şey olmaz hava güzel.
Eksik hissediyorum paylasamayınca yol boyu böyle hissettim 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnızlık can sıkmasın, alışana en güzeli odur. Bu kadar bozuk ortamda yalnızlık iyidir. :)
Ben çok tek gezerim çok keyifli tenereyle dünya tek biz ikimiz
Daha önce bikaç arkadaşla da grup sürüşümüz oldu lakin hız sevdalıları ben manzarayı sindirerek gezeyim diyorum onlar başka kafada
Çıktım gruptan tek takılıyorum bir arkadaş var onla kampa gidiyorum o kadar
Ya galiba benim isteğim arkamda eşim sevgilim olsun onunla paylaşayım bu zevki.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benzincide "espresso" diye satılan "şey"i espresso diye içiyorsan sana müstehak. :)

Biz bugün yine 3 vstrom ile vstrom çetesi olarak gezdik. Ben biraz (45dakika) kadar buluşma yerine geç kaldım, 125km öteden geldiğim için çok kızmadı arkadaşlar neyse ki, bu sefer de ayı gibi yedik tatlı yemeye yerimiz kalmadı ama bir sonraki tura tatlılar benden geç kaldığım için. :)
Cyan sağolsun çok güzel kahve demlemiş termosla getirmiş, Gökhan da baklava getirmiş, buluşma yerindeki benzincide yiyip içip de yola çıktık.

Benzincide "espresso" diye satılan "şey"i espresso diye içiyorsan sana müstehak. :)

Biz bugün yine 3 vstrom ile vstrom çetesi olarak gezdik. Ben biraz (45dakika) kadar buluşma yerine geç kaldım, 125km öteden geldiğim için çok kızmadı arkadaşlar neyse ki, bu sefer de ayı gibi yedik tatlı yemeye yerimiz kalmadı ama bir sonraki tura tatlılar benden geç kaldığım için. :)
Cyan sağolsun çok güzel kahve demlemiş termosla getirmiş, Gökhan da baklava getirmiş, buluşma yerindeki benzincide yiyip içip de yola çıktık.
Ah be Espresso. Yemek, çay, baklava . Bir erkek başka ne ister ki? Yani gezi esnasında demek istedim.

Motosikleti
Ah be Espresso. Yemek, çay, baklava . Bir erkek başka ne ister ki? Yani gezi esnasında demek istedim.
Akşama bir gezi konusu açacağım. Şimdilik özet geçeyim, çok güzel bir mekana gittik, açık hava, oğlak çevirme, kuzu pirzola, köfte hepsi vardı. Yol zaten çok güzeldi, apaçilik yapmayan, güvenliği öncelikleyen, birbirimizle yarışmak gibi derlerimiz olmayan bir ekip olunca da sürüş kısmı da çok eğlenceli oldu.
Evde hanımdan trip yiyeceksem de değdi en azından. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660

Hocam çok kısa sürede olsa baristalık yaptım,
Starbucks ünitesi vardı, iyi yanı kendimiz koyduğumuz için double oluyor.
Gerçi makinede onu ayarlamış olabilirler mi kontrol etmek lazım.

Motosikleti
Hocam çok kısa sürede olsa baristalık yaptım,
Starbucks ünitesi vardı, iyi yanı kendimiz koyduğumuz için double oluyor.
Gerçi makinede onu ayarlamış olabilirler mi kontrol etmek lazım.
Kesin o full otomatik makineyi doğru ayarlamamışlardır. Full otomatik makinede düzgün espresso çıkması zaten her gün düzenli kalibrasyonu yapılsa bile zor. Manuel öğütücü ve manuel espresso makineleri ile bile gün içinde birden çok kez öğütücü ayarı yapılması gerekiyor, değişen çekirdeğe göre makinenin sıcaklık ve basınç ayarı falan bibi ayarlar zaten o tip makinelerle mümkün değil. Anca espresso benzeri içecek diyebilirim onlara. :)

Ben de yıllarca ev baristalığı yaptım, hatta bir ara gidip para verip eğitim almıştım, SCA barista sertifikam bile var. En son espresso makinem bozulunca yeni makine almak yerine motor almıştım çünkü evde düzgün espresso yapabilmek için de en az bir xmax parası harcamak gerekiyordu.

Her tür uygun ekipmanı olduğu halde düzgün çekirdek ve makinalarda düzgün ayar yapılmadığı için İstanbul'da bile düzgün espresso içilebilecek mekan sayısı sınırlı diyenlerdenim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi sen bu olaylarda Metin2'deki 99 level kara büyü Sura gibisin, eşin benzerin yok.
İstanbul'da yaşarken kız arkadaşım İzmir'deydi, olmadı yürümedi. Geçen sene İzmir'e taşındım, bu sefer yeni kız arkadaşım İstanbul'da. Sevgili seçerken en büyük kriterim sanırım arada 500 km olması.

Motosikleti
Ns200 15"
İstanbul'da yaşarken kız arkadaşım İzmir'deydi, olmadı yürümedi. Geçen sene İzmir'e taşındım, bu sefer yeni kız arkadaşım İstanbul'da. Sevgili seçerken en büyük kriterim sanırım arada 500 km olması.
Abi en azından Türkiye sınırları içinde, yurt dışı olsaydı daha çok uzun yollar seni bekliyor olurdu. :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi en azından Türkiye sınırları içinde, yurt dışı olsaydı daha çok uzun yollar seni bekliyor olurdu. :D
Aslında Yunanistan'dan bir sevgili lazım bana. Hem gitmesi gelmesi kolay, hem yurt dışı sayılıyor, hem de hatun bana kızıp "Konstantinopolis" dediğinde "Ya Allah ya Bismillah, neslin deden ceddin baban, İstanbul since 1453" deme şansım oluyor

Aslında Yunanistan'dan bir sevgili lazım bana. Hem gitmesi gelmesi kolay, hem yurt dışı sayılıyor, hem de hatun bana kızıp "Konstantinopolis" dediğinde "Ya Allah ya Bismillah, neslin deden ceddin baban, İstanbul since 1453" deme şansım oluyor
Benim bir kız arkadaşım var hala yemeklerin kavgasındayız daha İstanbul'a gelemedik :D
Yüzmeyi size biz öğrettik diye dalga geçiyorum ısrar edince.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar