125 cc ile şile yoluna gitmeye değmezmiş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim bir kız arkadaşım var hala yemeklerin kavgasındayız daha İstanbul'a gelemedik :D
Yüzmeyi size biz öğrettik diye dalga geçiyorum ısrar edince.

Konuya çok özgün bir yerden girmişsin. Yunan sevgilim olsa ben de havuz problemlerinden girer Yunan Olimpik Yüzme Milli Takımından çıkardım :)

Gerçi adamlar bizim adaları aldılar da bizim kefeniyle savaşa katılmak isteyen asker kaçağı kokainciler dut yemiş bülbüle döndü, ağzını açamadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

82 Atina 83 Drama 84 Evros... :D
İpsala'ya varamadan yatak sardırmak da var işin ucunda. Ondan sonra işin yoksa Edirne'de Japoncu Samet usta ara

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İstanbul'da yaşarken kız arkadaşım İzmir'deydi, olmadı yürümedi. Geçen sene İzmir'e taşındım, bu sefer yeni kız arkadaşım İstanbul'da. Sevgili seçerken en büyük kriterim sanırım arada 500 km olması.
Üstadın zamanında motor yoktu tabi.
js4aze8.jpg

İstanbul'da yaşarken kız arkadaşım İzmir'deydi, olmadı yürümedi. Geçen sene İzmir'e taşındım, bu sefer yeni kız arkadaşım İstanbul'da. Sevgili seçerken en büyük kriterim sanırım arada 500 km olması.
Sen yol yapmaya bahane arıyorsun bence, yoksa İzmir'de de bulunur illa ki.

Grup ile gidilecek rota farklı, kız ile gidilecek rota farklı. Şile'ye darlık-teke yolu için gidiyorlar gözlemeciler haricindeki motosiklet sürücüleri. Yanlış yoldasın beyim.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sen yol yapmaya bahane arıyorsun bence, yoksa İzmir'de de bulunur illa ki.

Grup ile gidilecek rota farklı, kız ile gidilecek rota farklı. Şile'ye darlık-teke yolu için gidiyorlar gözlemeciler haricindeki motosiklet sürücüleri. Yanlış yoldasın beyim.
Ben istanbulun her yerinden bunaldım yahu.
D 5 dakikaya sahile inip bankta oturup denizi izliyorum,yazı yazıyorum maksat kafayı sakinlestirmek zaten 125 cc ile en fazla bu oluyor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben istanbulun her yerinden bunaldım yahu.
D 5 dakikaya sahile inip bankta oturup denizi izliyorum,yazı yazıyorum maksat kafayı sakinlestirmek zaten 125 cc ile en fazla bu oluyor
İstanbul'un ne tarafındasın bilmiyorum ama motoru ilk aldığım zamanlarda Çatalca'ya gitmek bana uzun yol gibi geliyordu, Büyükçekmece sahiline ineceğime 30km yol yapıp Çatalca'da köfteciye gidiyordum daha bir kafa dinlemiş oluyordum yolda.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İstanbul'un ne tarafındasın bilmiyorum ama motoru ilk aldığım zamanlarda Çatalca'ya gitmek bana uzun yol gibi geliyordu, Büyükçekmece sahiline ineceğime 30km yol yapıp Çatalca'da köfteciye gidiyordum daha bir kafa dinlemiş oluyordum yolda.
Leventteyim abi.
Bir yerde tek başıma yemek yerken psikolojik olarak rahatsız hissediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar