- Motosikleti
- Ns200 15"
Benim bir kız arkadaşım var hala yemeklerin kavgasındayız daha İstanbul'a gelemedik
Yüzmeyi size biz öğrettik diye dalga geçiyorum ısrar edince.
İpsala'ya varamadan yatak sardırmak da var işin ucunda. Ondan sonra işin yoksa Edirne'de Japoncu Samet usta ara
Üstadın zamanında motor yoktu tabi.İstanbul'da yaşarken kız arkadaşım İzmir'deydi, olmadı yürümedi. Geçen sene İzmir'e taşındım, bu sefer yeni kız arkadaşım İstanbul'da. Sevgili seçerken en büyük kriterim sanırım arada 500 km olması.
Sen yol yapmaya bahane arıyorsun bence, yoksa İzmir'de de bulunur illa ki.İstanbul'da yaşarken kız arkadaşım İzmir'deydi, olmadı yürümedi. Geçen sene İzmir'e taşındım, bu sefer yeni kız arkadaşım İstanbul'da. Sevgili seçerken en büyük kriterim sanırım arada 500 km olması.
Ben istanbulun her yerinden bunaldım yahu.Sen yol yapmaya bahane arıyorsun bence, yoksa İzmir'de de bulunur illa ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Grup ile gidilecek rota farklı, kız ile gidilecek rota farklı. Şile'ye darlık-teke yolu için gidiyorlar gözlemeciler haricindeki motosiklet sürücüleri. Yanlış yoldasın beyim.
İstanbul'un ne tarafındasın bilmiyorum ama motoru ilk aldığım zamanlarda Çatalca'ya gitmek bana uzun yol gibi geliyordu, Büyükçekmece sahiline ineceğime 30km yol yapıp Çatalca'da köfteciye gidiyordum daha bir kafa dinlemiş oluyordum yolda.Ben istanbulun her yerinden bunaldım yahu.
D 5 dakikaya sahile inip bankta oturup denizi izliyorum,yazı yazıyorum maksat kafayı sakinlestirmek zaten 125 cc ile en fazla bu oluyor
Leventteyim abi.İstanbul'un ne tarafındasın bilmiyorum ama motoru ilk aldığım zamanlarda Çatalca'ya gitmek bana uzun yol gibi geliyordu, Büyükçekmece sahiline ineceğime 30km yol yapıp Çatalca'da köfteciye gidiyordum daha bir kafa dinlemiş oluyordum yolda.