Bahane çok. Benim motorum olduğu zamanlar Bursa ya çay içmeye İzmir e kahvaltıya giderdim.Ben gelmek isterim ama Bursa'dan git gel biraz yorucu geliyor![]()
Hımbıl dombili tamam ama DCT.ci kavgada bile söylenmez. Çok ağır hakaret bu.Arkadaşlar "geleceğim" deyip de son dakika gelmekten vaz geçen "hımbıl" olsun, "Dct.ci" olsun, "dombili" olsun.
Niye Y-Amt'ci olsun demiyonuzArkadaşlar "geleceğim" deyip de son dakika gelmekten vaz geçen "hımbıl" olsun, "Dct.ci" olsun, "dombili" olsun.
Buyursun gelsin tabi kiBuluşmaya eşli gelecekler var dedim ikna ettim benim arkadaş numune gibi kalmasın ortamda![]()
Katılmayı çok isterdim hem sizin gibi abilerimle tanışmak hem uzun sürüş yapmayı özledim ama üniversite sonuçları açıklandığı için taşınma işleriyle uğraşıyorum 1 saat sonra Manisa'dan Sakarya'ya 550KMlik bir yol gidicem . Şimdiden hepinize hem afiyet olsun hem kazasız belasız.Buyursun gelsin tabi ki
Çocuklar bir seferlik sırayı yengeye versin Espresso bizimkiyle laflarlarBen de eşime gel dedim ama çocuklar sıra bizde dedi.Çocuklardan biriyle gelicem.
1 Eylülde okul başlayacağı için gelmez zaten.Çocuklar bir seferlik sırayı yengeye versin Espresso bizimkiyle laflarlar
yazanlar var ama eşli gelecekleri kesin değil gibi anladım![]()
Şu plan ne zaman gerçekleşir abi ya.Ankara Aspava buluşma planı netleşsin buraya gelirsin Sıtkı Ağabeyim.![]()