30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O toprak yoldan sonra kasaba girişinde de 2-3 senedir bitmeyen bir yol çalışması var, orası da kötü. Nasıl bitmiyor kafam almıyor...
Oraya yakın yerden hızlı tren hattı geçiyor onun inşaatları yüzünden o çalışmalar, hızlı tren bitince anca biter.

Kaan tam benlik bir konum. Ama ne yazıkki off olmak zorundayım.
Annemin oturduğu bina dönüşüme girecek.
En geç bir ay içerisinde onu taşımam gerek.
Her akşam ufak ufak eşya toplamakla meşgulüz.
Önümüzdeki sene artık...
Size iyi eğlenceler.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Scooter ile çıksam gece serinde 9 saat desek, sabah serininde bir yerde gözümü kapasam 1 saat; sonra göm köfteyi oradan Burgas > Varna gezer gelirim ama hayal be bunlar...

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Ben de o günlerde çok büyük ihtimalle ikinci kez hacı olacağım D915 rotasında.

Sıcakta Erzurum yaylaları çok iyi gelecek inşallah. :)

Şimdiden iyi eğlenceler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Harita, benim lokasyondan orası için Bandırma-Tekirdağ vapurunu öneriyor. Herhalde otoyoldan İstanbul içine girmek istemem.
İstanbul içine girmene gerek yok. Osmangazi sonrası otobanı takip et, FSM köprüsünden karşıya geç, Kağıthane tarafından Yeni havalimanı yolunu takip ederek Çatalca-Subaşı üzerinden gelebilirsin ya da FSM köprüsünü geçtikten sonra dümdüz otobanı kullanıp Alipaşa tarafından giriş yaparsan pek şehir içiyle işin olmaz.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Vallahi çokta güzel olurdu ama eşim de ben de çalışıyoruz, benim buradan 120km'cik :)
İyi eğlenceleriniz bolca güzel hatıralarınız olsun.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Abi bir şey diyecem, motorcu olmanın konsepti köfte yemek mi? sürekli köftecileri dolaşıyorsunuz da :ROFLMAO: ne bilim şöyle bi bonfile, antrikot filan yerken göremedik sizi :rolleyes:

Not: diğer konuda da söylediğim üzere, yengen vizesi çıkarsa geleceğim inşallah :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Abi bir şey diyecem, motorcu olmanın konsepti köfte yemek mi? sürekli köftecileri dolaşıyorsunuz da :ROFLMAO: ne bilim şöyle bi bonfile, antrikot filan yerken göremedik sizi :rolleyes:

Not: diğer konuda da söylediğim üzere, yengen vizesi çıkarsa geleceğim inşallah :D
S1000RR la falan gelirsen sen herhalde. Bonfile, antrikot valla ıssıda bir büyükbaş bulursak çökeriz keser yeriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biricik kızımın doğum günü olmasaydı kesin katılırdım, şimdiden herkeze afiyet olsun.
Ayrabolu üstüne mum dikeriz, al gel kızı.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Varolmayan bir feribot imkanı o bence...

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bileti ancak varınca alabiliyorduk + yer kalmamışsa rotaya ortadan tekrar başlıyoruz gibi oluyor... Şu anda da durum farklı değil gibi.

Düzeltme; online bilet gelmiş sonunda! https://bilet.erdekroro.com/

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar