30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Bende çifte vize var. Yengen vizesinin yanında bir de küçük kızımın vizesi lazım. Rüşvet ile vizeleri almaya çalışacağım.

Hatta aynama mavi bir buff takacağım. Sizler de takarsanız, olur da yolda denk gelirsek selamlaşırız falan. Aynı yolun yolcusu olduğumuzu anlarız.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ay sonu - ay başı döneminde benim işler (7/24 ölçüsünde) yoğun oluyor, ek olarak hanımla oğlan büyük ihtimal o hafta sonu yazlıktan dönecekler. Dolayısıyla çok büyük ihtimal ben gelemeyeceğim maalesef. :/

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bana et, köfte vs hayvansal gıdalar yasak ama sırf ortam için gelmeye çalışacağım. Cumartesileri müsait oluyorum. Salata, patates, ekmek vs ile idare ederim. Maksat bir arada olmak. Mekana haritadan baktım 11 de açılıyormuş. Direk mekana gelirim. 167 km gösteriyor. Aksilik çıkarsa yazarım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bana et, köfte vs hayvansal gıdalar yasak ama sırf ortam için gelmeye çalışacağım. Cumartesileri müsait oluyorum. Salata, patates, ekmek vs ile idare ederim. Maksat bir arada olmak. Mekana haritadan baktım 11 de açılıyormuş. Direk mekana gelirim. 167 km gösteriyor. Aksilik çıkarsa yazarım.
Saray'a gelebilirsen Saray'an oraya hep birlikte sürmüş oluruz.
O rota için standart rotamız Çatalca / Subaşı köyünde Opet'de buluşup Saray yolundan devam edip Saray girişinde BP'de mola verip oraya gelenlerle de buluşup gitmek şeklinde.

Motosikleti
Ben de yengen vizesini kaptım.
Çocuklardan biri de gelecek, artçı ile geleceğim yani. Geçen sefer Mahir'e gittiğimizde çocuklardan diğer ile gitmiştik, Saray'a kadar sürüp orada bulup gelmiştik. Yine öyle yaparız. Mahir bize 20km, biz de biraz yol yapmış olalım diye Saray BP'ye geliriz.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Planlar değişebilir gerçi, yine de Bursa'dan Çanakkale üzerinden gelebilirim belki. Hatta bir gece oralarada Kıyıköy, İğneada vb kalabilirim de.

ek: İzin o gün başlıyormuş yahu. Bir başka geziye artık.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Saray'a gelebilirsen Saray'an oraya hep birlikte sürmüş oluruz.
O rota için standart rotamız Çatalca / Subaşı köyünde Opet'de buluşup Saray yolundan devam edip Saray girişinde BP'de mola verip oraya gelenlerle de buluşup gitmek şeklinde.
Sarayda tam olarak nereye gelmem gerekiyor haritaya yazıp ona göre geleyim. Tommygun yol için toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. En tırstığım yolları saymış. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bir iki frezeli yer var, onun dışında düzgün ama Ahmetbey köyüne girişte 2-3 km toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. Otoban üzerinden gelirseniz bu yola girmiyorsunuz.
O toprak yoldan sonra kasaba girişinde de 2-3 senedir bitmeyen bir yol çalışması var, orası da kötü. Nasıl bitmiyor kafam almıyor...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@tommygun izmir'den oraya gidişte yollar nasıl? düzgün ise belki cılgınlık yapıp gelirim :D
Çanakkale üzerinden gelirsen bol rüzgarlı ve Edremit taraflarında çok ışık var. Günübirlik gelip dönülebilecek bir yol değil, mutlaka konaklamalısın.

Yeni İzmir-İstanbul yolunu kullanıp Osmangazi'den geçersen rüzgarlı, pahalı ama daha rahat bir güzergah seçmiş olursun.

Motosikleti
D400
Çanakkale üzerinden gelirsen bol rüzgarlı ve Edremit taraflarında çok ışık var. Günübirlik gelip dönülebilecek bir yol değil, mutlaka konaklamalısın.

Yeni İzmir-İstanbul yolunu kullanıp Osmangazi'den geçersen rüzgarlı, pahalı ama daha rahat bir güzergah seçmiş olursun.

konaklama işi sıkıntı :D
1 hafta sonra zaten yıllık izne cıkıyorum bütçe yok ona. Neyse bakcaz duruma göre artık, eyv :)

Motosikleti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar