- Motosikleti
- Motoru satıldı...
İstanbuldada yapmıyor kral, direk her etkinlikte benim memleketteadam izmire taşındı ama etkinlikleri istanbulda yapıyor hiç üşenmiyor da bu sıcakta![]()
İstanbuldada yapmıyor kral, direk her etkinlikte benim memleketteadam izmire taşındı ama etkinlikleri istanbulda yapıyor hiç üşenmiyor da bu sıcakta![]()
Saray'a gelebilirsen Saray'an oraya hep birlikte sürmüş oluruz.Bana et, köfte vs hayvansal gıdalar yasak ama sırf ortam için gelmeye çalışacağım. Cumartesileri müsait oluyorum. Salata, patates, ekmek vs ile idare ederim. Maksat bir arada olmak. Mekana haritadan baktım 11 de açılıyormuş. Direk mekana gelirim. 167 km gösteriyor. Aksilik çıkarsa yazarım.
Bir iki frezeli yer var, onun dışında düzgün ama Ahmetbey köyüne girişte 2-3 km toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. Otoban üzerinden gelirseniz bu yola girmiyorsunuz.Yollar düzgün değil mi ?
Sarayda tam olarak nereye gelmem gerekiyor haritaya yazıp ona göre geleyim. Tommygun yol için toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. En tırstığım yolları saymış.Saray'a gelebilirsen Saray'an oraya hep birlikte sürmüş oluruz.
O rota için standart rotamız Çatalca / Subaşı köyünde Opet'de buluşup Saray yolundan devam edip Saray girişinde BP'de mola verip oraya gelenlerle de buluşup gitmek şeklinde.
O toprak yoldan sonra kasaba girişinde de 2-3 senedir bitmeyen bir yol çalışması var, orası da kötü. Nasıl bitmiyor kafam almıyor...Bir iki frezeli yer var, onun dışında düzgün ama Ahmetbey köyüne girişte 2-3 km toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. Otoban üzerinden gelirseniz bu yola girmiyorsunuz.
Çanakkale üzerinden gelirsen bol rüzgarlı ve Edremit taraflarında çok ışık var. Günübirlik gelip dönülebilecek bir yol değil, mutlaka konaklamalısın.@tommygun izmir'den oraya gidişte yollar nasıl? düzgün ise belki cılgınlık yapıp gelirim![]()
Zaten otobandan gelirim gelebilirsem..Bir iki frezeli yer var, onun dışında düzgün ama Ahmetbey köyüne girişte 2-3 km toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. Otoban üzerinden gelirseniz bu yola girmiyorsunuz.
Çanakkale üzerinden gelirsen bol rüzgarlı ve Edremit taraflarında çok ışık var. Günübirlik gelip dönülebilecek bir yol değil, mutlaka konaklamalısın.
Yeni İzmir-İstanbul yolunu kullanıp Osmangazi'den geçersen rüzgarlı, pahalı ama daha rahat bir güzergah seçmiş olursun.
yok, çok tırsma, yolun çoğu asfalt ya da beton yol, çukurlu yerleri az sayıda oraladan yavaş geçiyoruz zaten.Sarayda tam olarak nereye gelmem gerekiyor haritaya yazıp ona göre geleyim. Tommygun yol için toprak ve mıcırlı , yer yer çukurlu yol var. En tırstığım yolları saymış.![]()
Eşinizi getirecekseniz bende eşimle beraber gelirim.Abi izmirden çıkıp gideceksen gelirim. Hatta eşli katılım sağlayabiliyorsak öylede gelirim, Oradan bi Yunan yapar öyle döneriz biz.