Gps takip cihazı önerir misiniz

Android telefonum için uyum Tag kullanıyorum. Gayet güzel iş görüyor.

Motosikleti
DUKE 250
Evet bakabileceksin.

x9RCSEu.png

matbacılar sitesimi burası? benimde iş yeri fatih şehitleri sokakda :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800
2 seneden fazladır Motorist kullanıyorum, önceki mesajların aksine ben çok memnunum.

Tüm gerçek takip cihazlarını az çok aynı zaten şu an. Motorist pili bitirmiyor, Turuncunun bitirdiği yazılıyor. Onun dışında titreşim bildirimi, hırsızlık bildirimi ve aramaları herhalde ikisinde de var. Ekstra siren özelliği satın alabiliyorsunuz. Benimki saçma şekillerde hiç ötmedi bugüne kadar. Motosiklet içerisindeki konumlandırma açısı falan yanlış olabilir.

Airtag gibi zımbırtılar ile de takip cihazını karşılaştırmaya gerek yok.Toplamda 4 aracımda AirTag var, yerlerinde dururken iş görüyor ama hareket etmeye başladıklarında o kadar anlık sonuçlar alamayabilirsiniz. Yani ben arabayla çıkayım peşinden yetişirim diye çok düşünmeyin, durmadıktan sonra biraz zor. Ama yaptığı işe göre fiyatı bedava, ben oğlana bile takıyorum karışık yerlere gidersek.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
vay çok iyiymiş hocam markası nedir ben de ondan alabilirim knmaster kntag 1 diye bir şey buldum beğenilmiş hepsiburada da 360 tl bir fiyatı var
Benim bi arkadaşımda knmaster aldı memnun bende baktım fiyatına o sırada Temu sitesinde geziyordan oradan aldım 120 tlye aynı işi görüyor knmasterın pili bitti benimki hala devam ediyor. Hem gps hemde yanından herhangi bir cep telefonu geçtiğinde veri gönderip alıyor hız kaybolduğunu veri göndermediğini görmedim.
Otoparkta telefon bile zar zor çekmesine ragmen iki kat altta veri gönderiyor :D

Motosikleti
Voge 250RR
Benim bi arkadaşımda knmaster aldı memnun bende baktım fiyatına o sırada Temu sitesinde geziyordan oradan aldım 120 tlye aynı işi görüyor knmasterın pili bitti benimki hala devam ediyor. Hem gps hemde yanından herhangi bir cep telefonu geçtiğinde veri gönderip alıyor hız kaybolduğunu veri göndermediğini görmedim.
Otoparkta telefon bile zar zor çekmesine ragmen iki kat altta veri gönderiyor :D
Hocam ürünün linki var mı? incelemek isterim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben de linki merak ettim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu değil çünkü gps yok.
Bu evde kullanım için.
tamam da bu tag cihazlarında gps yok zaten, bluetooth LE modunda çalışan cihaz bunlar, menziinde geçen telefonlar bu sinyalleri alıyor, telefon sahibine göstermeden bilgileri merkeze bildiriyor, o şekilde konum biliniyor. Telefondaki gps'den telefonun konumundan ve cihazdan gelen sinyalin seviyesinden tag cihazının konumu hesaplanıyor.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
tamam da bu tag cihazlarında gps yok zaten, bluetooth LE modunda çalışan cihaz bunlar, menziinde geçen telefonlar bu sinyalleri alıyor, telefon sahibine göstermeden bilgileri merkeze bildiriyor, o şekilde konum biliniyor. Telefondaki gps'den telefonun konumundan ve cihazdan gelen sinyalin seviyesinden tag cihazının konumu hesaplanıyor.
Teknik konuya hakim değilim nasıl çalışır bilmiyorum. İlk paylaşılandan almıştım ev içinde anahtarlık, kedi köpek bulmak için 8-10 metre mesafeden kendi uygulamasından alet ses çıkarıyor bu şekilde bulabiliyorsun. Gps yazanları iPhone bul uygulamasından takip edilebiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet gol ama pahalı, 150 liraya bi dünya var.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Turuncu Takip kullanıyorum. Fake ihbar gelmiyor, sarsıntı seviyesi ayarlanabiliyor. Feribota bindim kaç sefer, ilk seferde dedim "heralde paso çalacak telefon" diye, çıkana kadar bir kere bile alarm verip aramadı. Arayüzü başarılı. Bildirim ekranından neler olduğunu kolayca takip ediyorum. İlk hareketten sonra 10 saniye içinde bildirim yada arama geliyor. Kontak açıldı mesajı çok daha hızlı geliyor. Montajında da kablo kesilmiyor, sadece sigorta kutusundan 1 adet ince kablo çekiliyor(Kontak tetik ucu), kalan iki kablosu artı ve eksi kutup için. Servis tatava edecekse diye sökmesi çok kolay oluyor haliyle. Üyeliğini satın aldıktan sonra yıllık olarak yeniliyorsun, ilk satın alımda 2 yıllık abonelik ücreti dahil, sonrasında 25-30 dolara tekabul eden bir ücreti var yenilemenin. Sevgililer günü, kurban bayramı gibi özel günlerde fena olmayan indirimleri oluyor.

Çok memnunum, kasko da var ama takip cihazıyla "yerinde müdahale etme" şansım da oluyor haliyle. :)🥊 Kasko bu arada takip cihazı, sertifikalı eğitim, kapalı otoparkta yada site içerisine parklarla çok makul bir seviyeye geliyor. Trafik sigortamdan uyguna yaptırdım diyeyim.

Pil olayında da 650 V strom stok aküsünü kullanıyorum. 1.5 ay motoru yatırdım, geri geldiğimde tek seferde motosiklet çalıştı. Düşük hacim motosikletlerde genelde küçük aküler kullanılıyor, öyle bir durum var ise daha zor çalışacaktır. Bir motosiklet kullanıcısının evinde yaz-kış ve büyük küçük motosiklet farketmeksizin akü şarj cihazı bulunmalı diye düşünüyorum. Konu başlığı itibariyle başka ziyaretçi ve üyelere de fayda sağlaması için detaylıca yazıyorum. Umarım fayda sağlamıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar