Gps takip cihazı önerir misiniz

mümkünse kendi kullandığınız memnun olduğunuz bir gps cihazı önerir misiniz ucuz olması önemli ama işe yaramasını istiyorum sırf ucuz olsun diye işlevsiz bir şey almak istemiyorum

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Takip cihazı yerine temudan aldığım airtag leri kullanıyorum.
Montun cebinde bile var montun yanından ayrılınca mont unutuldu diye bildirim geliyor.
Hepsini aynıyerden almama rağmen motordakinin pili 1 yıl dayandı monttaki 6-7 ay anca gitti.

Takip cihazı yerine temudan aldığım airtag leri kullanıyorum.
Montun cebinde bile var montun yanından ayrılınca mont unutuldu diye bildirim geliyor.
Hepsini aynıyerden almama rağmen motordakinin pili 1 yıl dayandı monttaki 6-7 ay anca gitti.
vay çok iyiymiş hocam markası nedir ben de ondan alabilirim knmaster kntag 1 diye bir şey buldum beğenilmiş hepsiburada da 360 tl bir fiyatı var

Sadece turuncu takip kullanmışlığım var, ondan da gayet memnun kalmıştım. Sadece içindeki hattın çekmediği yerlerde su koyveriyodu, o da çok normal. Alarmı her türlü çalışıyodu ama.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Motorist diye bir markayı bim'de indirime girmiş diye duyup almıştım. SYM'ye taktım sağda solda bırakıyorum diye. Doğrudan motora bağlı. Kafasına göre bi çalışıyor bir çalışmıyor. Mesela moto kabinde bırakıyorum arka arkaya 40 tane bildirim geliyor titreşim algılandı kontak açıldı vs diye. Kimsenin erişimi yok, motokabinde sarsıntı yok eminim. Gün içinde olanları rapor olarak akşam gönderiyor :D Sonra bir kaç gün hiç bildirim gelmeyebiliyor. Tavsiye etmiyorum. Sanırım Turuncu iyi. Motora doğrudan bağlanan değilde airtag gibi içine konan şarjlılar daha mantıklı geliyor. Her ihtimale karşı bir airtag koymakta da fayda var.

Sadece turuncu takip kullanmışlığım var, ondan da gayet memnun kalmıştım. Sadece içindeki hattın çekmediği yerlerde su koyveriyodu, o da çok normal. Alarmı her türlü çalışıyodu ama.
Motorist diye bir markayı bim'de indirime girmiş diye duyup almıştım. SYM'ye taktım sağda solda bırakıyorum diye. Doğrudan motora bağlı. Kafasına göre bi çalışıyor bir çalışmıyor. Mesela moto kabinde bırakıyorum arka arkaya 40 tane bildirim geliyor titreşim algılandı kontak açıldı vs diye. Kimsenin erişimi yok, motokabinde sarsıntı yok eminim. Gün içinde olanları rapor olarak akşam gönderiyor :D Sonra bir kaç gün hiç bildirim gelmeyebiliyor. Tavsiye etmiyorum. Sanırım Turuncu iyi. Motora doğrudan bağlanan değilde airtag gibi içine konan şarjlılar daha mantıklı geliyor. Her ihtimale karşı bir airtag koymakta da fayda var.
Turuncu takip sisteminde bir de insanlar akü bitirmesinden şikayetçiydi orantısız çalışıyor aküyü bitiryor demişti bir arkadaş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gps takip sistemi kullanıp da motoru 1 hafta 10 gün yatıranlardansanız muhakkak akü şarj cihazınız olsun.

Turuncu takip sisteminde bir de insanlar akü bitirmesinden şikayetçiydi orantısız çalışıyor aküyü bitiryor demişti bir arkadaş
Motoru en uzun süreli yatırdığım 3 hafta olmuştu ve tek marş çalışmıştı motorum. 1-2 aydan daha fazla süreli yatırılacaksa zaten takip cihazından ziyade güvenli bölge bulunup akü artı kutup başı sökülüp yatırılmalı motor. Eskiden öyle sorunlar yaşanmış olabilir fakat güncel cihazlarla firmanın aküye zarar vermeme iddiasını karşıladığını düşünüyorum.

Günlük kullanılan motorlarda zaten hiçbi sorun olacağını düşünmüyorum. İnsanlar bazen sorunun kaynağını yanlış yerde arayabiliyolar. Kalitesiz veya eski bi akünün olduğu yerde bitmesi için takip cihazına gerek duyacağını düşünmüyorum.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
vay çok iyiymiş hocam markası nedir ben de ondan alabilirim knmaster kntag 1 diye bir şey buldum beğenilmiş hepsiburada da 360 tl bir fiyatı var
markası yok, temada bi dünya var vergisiyle 250 ye gelir diye tahmin ediyorum

Motosikleti
STRS 765
Aynı kampanya dönemi ben de motorist takip sistemi almıştım, ilk günler sorunsuzdu, sonrasında bire bir aynı sorunlar oluştu, firma ike birkaç yazışma ve telefon görüşmesi sonrasında sorunun kullanılan hattan den dolayı olduğuna kanaat getirildi ve yeni hat gönderdiler. Ogün bugündür hiçbir sorun yaşamadım ve memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakın zamanda arkadaşım aldı turuncu takip sistemi, 2günde aküyü sömürdü meret, sırf onun yüzünden akü şarj aldı. Sonunda isyan etti söktü sistemi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gps takip sistemi kullanıp da motoru 1 hafta 10 gün yatıranlardansanız muhakkak akü şarj cihazınız olsun.
Motorist o açıdan güzel Tommygun, kendi içindeki bataryası iyi iş yapıyor, ben kış döneminde motoru 10gün yatırmak zorunda kaldım işe araç ile gittim geldim, uygulamadan cihazın batarya voltajını kontrol ediyordum ara ara 10gün sonra marşa basmadan önce %37 idi hala.

Son düzenleme:
Motosikleti
2024 Duke390
knmaster'dan yandan yemiş airtag aldım ben. memnunum şu an için falsolu bişi yaşamadım. 400liralık fiyatına göre maks verim alıyorum diyebilirim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Maksat takip ise bence Teknotakip'in üzerine yok, Turuncu'nun alarm özellikleri iyi ama takip (ve gidilen rotaları kaydetme) işinde çok başarılı değil.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
knmaster'dan yandan yemiş airtag aldım ben. memnunum şu an için falsolu bişi yaşamadım. 400liralık fiyatına göre maks verim alıyorum diyebilirim.
knmaster'ın airtag'ı web sitesine baktığımda yalnızca apple ile çalışıyor gibi görünüyor. android için olanları var mı bunların yoksa ille samsung marka olanı mı almak lazım?

Turuncu takibin kablosuz versiyonuna da bakabilirsiniz. akü ile bağlantısı olmadığı için sıkıntı olmuyor. şarjı 10 gün kadar gidiyor. Ara sıra anahtar algılamada sıkıntı oluyor ama görevini yapıyor diyebiliriz.
Kablolu versiyonundan bir farkı da alarmı olmaması. Ama bunu da her ne kadar uğraştırsa da alarmlı disk kilidi ile çözebilirsiniz.

Motosikleti
QJ SRT800s
yaklaşık 4 sene teknotakip kullandım. artık bataryası ölüyordu servisten batarya değişimi istemiştim cihaz parası istemişlerdi neredeyse. söktüm daha yüksek bir batarya takıp devam ettim. sonrasında hiçbir bildirim mail vs. göndermeden uygulamalarını değiştirmişler, güncelleme değil yeni uygulama indirmek gerekiyormuş. bunu 3 gün bildirim gelmeyince farketmiştim. sonrasında bildirimler hatalı, kontak kapatsamda geziyor bildirimleri vs. çok uğraştım. mailler telefon görüşmeleri derken sinirim bozuldu söktüm cihazı. bu geçen sürede mutlaka düzeltmişlerdir sorunları.

1.5 senedir turuncu kullanıyorum, bildirim ve konumda sorun yaşamadım. ama batarya sorunu bu cihazda da olmaya başladı. içindeki pil en fazla 2 gün dayanıyor sonrasında aküden yemeye başlıyor. akünüz de zayıfsa 1 haftalık yatışta sorun yaşatabiliyor. motoru değiştirirken söktüm cihazı balkona koydum, ikinci gün sinyal vermeyi kesti.

bana göre iki markada eşdeğer. turuncu telefon aramasıyla bir adım öne çıkıyor.

Motosikleti
DUKE 250
turuncu takip derim.
airtag ve türevi cihazlar pasif bir önlem sadece. sürekli aktif şekilde gps sinyali vermez, konum değişikliğinde vs uyarı vermez.
sen uygulamayıp açıp kontrol edersen ve yakınından geçen ios yada android cihaz varsa onlardan sinyal alarak sana konum bildirir.
bende hem orjinal airtag, hemde temudan aldığım çakma airtaglar var toplam 6 tane, hepsi aktif çalışıyor ama dediğim gibi pasif güvenlik önlemi. airtag'a para vermektense o parayı alınacak disk kilidinin üstüne koyup abus vs bir kilit almak daha çok güvenlik sağlar.

Motosikleti
2024 Duke390
knmaster'ın airtag'ı web sitesine baktığımda yalnızca apple ile çalışıyor gibi görünüyor. android için olanları var mı bunların yoksa ille samsung marka olanı mı almak lazım?
ben hiç dikkat etmemiştim alırken android cihaz uyumluluğuna ama şimdi sen sorunca knmaster'ın destek hattı ile görüştüm sadece apple cihazlar ile çalışıyormuş

Motosikleti
Voge 250RR
Ben de bi ara almayı düşündüm ama çalışma prensibini bilmediğim için henüz almadım, yani motor evin önüdeyken airtag ı motora koysam işyerindeyken motorun konumuna bakabilecek miyim?

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ben de bi ara almayı düşündüm ama çalışma prensibini bilmediğim için henüz almadım, yani motor evin önüdeyken airtag ı motora koysam işyerindeyken motorun konumuna bakabilecek miyim?
Evet bakabileceksin.

x9RCSEu.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar