vay çok iyiymiş hocam markası nedir ben de ondan alabilirim knmaster kntag 1 diye bir şey buldum beğenilmiş hepsiburada da 360 tl bir fiyatı varTakip cihazı yerine temudan aldığım airtag leri kullanıyorum.
Montun cebinde bile var montun yanından ayrılınca mont unutuldu diye bildirim geliyor.
Hepsini aynıyerden almama rağmen motordakinin pili 1 yıl dayandı monttaki 6-7 ay anca gitti.
Sadece turuncu takip kullanmışlığım var, ondan da gayet memnun kalmıştım. Sadece içindeki hattın çekmediği yerlerde su koyveriyodu, o da çok normal. Alarmı her türlü çalışıyodu ama.
Turuncu takip sisteminde bir de insanlar akü bitirmesinden şikayetçiydi orantısız çalışıyor aküyü bitiryor demişti bir arkadaşMotorist diye bir markayı bim'de indirime girmiş diye duyup almıştım. SYM'ye taktım sağda solda bırakıyorum diye. Doğrudan motora bağlı. Kafasına göre bi çalışıyor bir çalışmıyor. Mesela moto kabinde bırakıyorum arka arkaya 40 tane bildirim geliyor titreşim algılandı kontak açıldı vs diye. Kimsenin erişimi yok, motokabinde sarsıntı yok eminim. Gün içinde olanları rapor olarak akşam gönderiyorSonra bir kaç gün hiç bildirim gelmeyebiliyor. Tavsiye etmiyorum. Sanırım Turuncu iyi. Motora doğrudan bağlanan değilde airtag gibi içine konan şarjlılar daha mantıklı geliyor. Her ihtimale karşı bir airtag koymakta da fayda var.
Motoru en uzun süreli yatırdığım 3 hafta olmuştu ve tek marş çalışmıştı motorum. 1-2 aydan daha fazla süreli yatırılacaksa zaten takip cihazından ziyade güvenli bölge bulunup akü artı kutup başı sökülüp yatırılmalı motor. Eskiden öyle sorunlar yaşanmış olabilir fakat güncel cihazlarla firmanın aküye zarar vermeme iddiasını karşıladığını düşünüyorum.Turuncu takip sisteminde bir de insanlar akü bitirmesinden şikayetçiydi orantısız çalışıyor aküyü bitiryor demişti bir arkadaş
markası yok, temada bi dünya var vergisiyle 250 ye gelir diye tahmin ediyorumvay çok iyiymiş hocam markası nedir ben de ondan alabilirim knmaster kntag 1 diye bir şey buldum beğenilmiş hepsiburada da 360 tl bir fiyatı var
Aynı kampanya dönemi ben de motorist takip sistemi almıştım, ilk günler sorunsuzdu, sonrasında bire bir aynı sorunlar oluştu, firma ike birkaç yazışma ve telefon görüşmesi sonrasında sorunun kullanılan hattan den dolayı olduğuna kanaat getirildi ve yeni hat gönderdiler. Ogün bugündür hiçbir sorun yaşamadım ve memnunum.Motorist diye bir markayı bim'de indirime girmiş diye duyup almıştım. SYM'ye taktım sağda solda bırakıyorum diye. Doğrudan motora bağlı. Kafasına göre bi çalışıyor bir çalışmıyor. Mesela moto kabinde bırakıyorum arka arkaya 40 tane bildirim geliyor titreşim algılandı kontak açıldı vs diye. Kimsenin erişimi yok, motokabinde sarsıntı yok eminim. Gün içinde olanları rapor olarak akşam gönderiyorSonra bir kaç gün hiç bildirim gelmeyebiliyor. Tavsiye etmiyorum. Sanırım Turuncu iyi. Motora doğrudan bağlanan değilde airtag gibi içine konan şarjlılar daha mantıklı geliyor. Her ihtimale karşı bir airtag koymakta da fayda var.
Yakın zamanda arkadaşım aldı turuncu takip sistemi, 2günde aküyü sömürdü meret, sırf onun yüzünden akü şarj aldı. Sonunda isyan etti söktü sistemi.Turuncu takip sisteminde bir de insanlar akü bitirmesinden şikayetçiydi orantısız çalışıyor aküyü bitiryor demişti bir arkadaş
Motorist o açıdan güzel Tommygun, kendi içindeki bataryası iyi iş yapıyor, ben kış döneminde motoru 10gün yatırmak zorunda kaldım işe araç ile gittim geldim, uygulamadan cihazın batarya voltajını kontrol ediyordum ara ara 10gün sonra marşa basmadan önce %37 idi hala.Gps takip sistemi kullanıp da motoru 1 hafta 10 gün yatıranlardansanız muhakkak akü şarj cihazınız olsun.
knmaster'ın airtag'ı web sitesine baktığımda yalnızca apple ile çalışıyor gibi görünüyor. android için olanları var mı bunların yoksa ille samsung marka olanı mı almak lazım?knmaster'dan yandan yemiş airtag aldım ben. memnunum şu an için falsolu bişi yaşamadım. 400liralık fiyatına göre maks verim alıyorum diyebilirim.
ben hiç dikkat etmemiştim alırken android cihaz uyumluluğuna ama şimdi sen sorunca knmaster'ın destek hattı ile görüştüm sadece apple cihazlar ile çalışıyormuşknmaster'ın airtag'ı web sitesine baktığımda yalnızca apple ile çalışıyor gibi görünüyor. android için olanları var mı bunların yoksa ille samsung marka olanı mı almak lazım?
Ben de bi ara almayı düşündüm ama çalışma prensibini bilmediğim için henüz almadım, yani motor evin önüdeyken airtag ı motora koysam işyerindeyken motorun konumuna bakabilecek miyim?knmaster'dan yandan yemiş airtag aldım ben. memnunum şu an için falsolu bişi yaşamadım. 400liralık fiyatına göre maks verim alıyorum diyebilirim.
Evet bakabileceksin.Ben de bi ara almayı düşündüm ama çalışma prensibini bilmediğim için henüz almadım, yani motor evin önüdeyken airtag ı motora koysam işyerindeyken motorun konumuna bakabilecek miyim?
teşekkür ederim, ben bi airtag siparişi veriyimEvet bakabileceksin.
![]()