Turuncu Takip kullanıyorum. Fake ihbar gelmiyor, sarsıntı seviyesi ayarlanabiliyor. Feribota bindim kaç sefer, ilk seferde dedim "heralde paso çalacak telefon" diye, çıkana kadar bir kere bile alarm verip aramadı. Arayüzü başarılı. Bildirim ekranından neler olduğunu kolayca takip ediyorum. İlk hareketten sonra 10 saniye içinde bildirim yada arama geliyor. Kontak açıldı mesajı çok daha hızlı geliyor. Montajında da kablo kesilmiyor, sadece sigorta kutusundan 1 adet ince kablo çekiliyor(Kontak tetik ucu), kalan iki kablosu artı ve eksi kutup için. Servis tatava edecekse diye sökmesi çok kolay oluyor haliyle. Üyeliğini satın aldıktan sonra yıllık olarak yeniliyorsun, ilk satın alımda 2 yıllık abonelik ücreti dahil, sonrasında 25-30 dolara tekabul eden bir ücreti var yenilemenin. Sevgililer günü, kurban bayramı gibi özel günlerde fena olmayan indirimleri oluyor.
Çok memnunum, kasko da var ama takip cihazıyla "yerinde müdahale etme" şansım da oluyor haliyle.

Kasko bu arada takip cihazı, sertifikalı eğitim, kapalı otoparkta yada site içerisine parklarla çok makul bir seviyeye geliyor. Trafik sigortamdan uyguna yaptırdım diyeyim.
Pil olayında da 650 V strom stok aküsünü kullanıyorum. 1.5 ay motoru yatırdım, geri geldiğimde tek seferde motosiklet çalıştı. Düşük hacim motosikletlerde genelde küçük aküler kullanılıyor, öyle bir durum var ise daha zor çalışacaktır. Bir motosiklet kullanıcısının evinde yaz-kış ve büyük küçük motosiklet farketmeksizin akü şarj cihazı bulunmalı diye düşünüyorum. Konu başlığı itibariyle başka ziyaretçi ve üyelere de fayda sağlaması için detaylıca yazıyorum. Umarım fayda sağlamıştır.