Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Len biz senkron ayarı yaptıramıyoruz sizin uğraştığınız fik fik işlere bak
Senin ustalar ahanda burada. Hem de takım olarak.
gjxl5fl.jpg

*Konumuzla ne ilgisi var diyeceklere peşin not: Bacaklar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sevgili arkadaşım... Burası her ne kadar motosiklet sitesi olsada , arizona kertenkeleleri gibi dişi bir varlık algıladıklarında hemen ters psikoloji ile etkileşime girerler...
Hiç alınma , ama bence sen aile hekimine git.. Buralardan ebemkarı tavsiyelerine kulak asma.. Daha gençsin , sağlık bu... Ömür boyu taşıyacağın aksaklık olmasın...
İşallah ciddi bişilerin yoktur... Acil şifalar dilerim sana..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
biri var 2 3 ayda bi foruma girip dişi hesabı açıp ciddi ciddi sorular soruyor ve bundan çok eğleniyor diye düşünmeye başladım

Sevgili arkadaşım... Burası her ne kadar motosiklet sitesi olsada , arizona kertenkeleleri gibi dişi bir varlık algıladıklarında hemen ters psikoloji ile etkileşime girerler...
Hiç alınma , ama bence sen aile hekimine git.. Buralardan ebemkarı tavsiyelerine kulak asma.. Daha gençsin , sağlık bu... Ömür boyu taşıyacağın aksaklık olmasın...
İşallah ciddi bişilerin yoktur... Acil şifalar dilerim sana..
Teşekkür ederim.. Doktora gideceğim en kısa zamanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biri var 2 3 ayda bi foruma girip dişi hesabı açıp ciddi ciddi sorular soruyor ve bundan çok eğleniyor diye düşünmeye başladım
Ben değilim fotoğrafları bile attım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

alp e bakın arkadaslar neler diyor:d

ulen alpppp ulen alpp. şu ilk mesajı ben yazsaydım benimle dalga gecerdin ama baktın yazan kız ya nerdeyse doktor bulacaksın.

kertenkele kim forum karar versin :d

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp e bakın arkadaslar neler diyor:d

ulen alpppp ulen alpp. şu ilk mesajı ben yazsaydım benimle dalga gecerdin ama baktın yazan kız ya nerdeyse doktor bulacaksın.

kertenkele kim forum karar versin :d
Biz o ergenlik aksiyonlarını geçeli 30 sene oldu yavrıcım..
Bizim ergenliğimizde telefon sosyal medya forum siteleri falan yoktu..
Senin gibi buralarda Kertenkele Oskar gibi dolanmıyorduk...
Üzerine alınman iyi olmuş, çünkü kastettiğim kişi sendin.. Laaaaap diye üstüne atmışım demek...

Biz o ergenlik aksiyonlarını geçeli 30 sene oldu yavrıcım..
Bizim ergenliğimizde telefon sosyal medya forum siteleri falan yoktu..
Senin gibi buralarda Kertenkele Oskar gibi dolanmıyorduk...
Üzerine alınman iyi olmuş, çünkü kastettiğim kişi sendin.. Laaaaap diye üstüne atmışım demek...

alp alpppp, azgın ve centinmen teke seni sddsg

lafı bırakıp doktor bul aslıya.

ulen bir kız için ki bu akrep bile olabiir., burdaki arkadaslarına kertenkele dedin.

hadi bana dedin de osman abimizi üzeceğini hiç mi düşünmedin ?

yazık yazık, ben seni bu kadar azgın teke bilmiyodum. uzuldum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

ulen bir kız için ki bu akrep bile olabiir., burdaki arkadaslarına kertenkele dedin.

yazık yazık, ben seni bu kadar azgın teke bilmiyodum. uzuldum
Zaman zaman senin gibi profiller geliyor gidiyor foruma..
Üzülme evladım... Sen de gideceksin..
Dua et kertenkele demişim... Ya başka örnek verseydim.. :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs

yazık yazık, ben seni bu kadar azgın teke bilmiyodum. uzuldum.
ben kertenkele değilim ama köpek baliği olabilirim 😂
aslı konusuna gelirsek yok istanbulda gezmeye gitmiş yok o sürmüyormuşta düşmüs asfalt yanığı varmış( foto şaibeli), yok şekil bozukluğu varmış Allah Allah bak sennn bide üstünden 2 ay geçmiş ve ne hikmetse bu foruma gelip bununla ilgili konu açıyor haa bu arada doktorada gitmemiş 😂😂😂
bu konuyu ya arkovopic ya ayı yada bizle dalga geçmek için birisi açtı
neyse izahı olmayan şeyin mizahı olur

Motosikleti
CB125F
Konunun eğlenceli olacağını tahmin etmedim
Ben çekirdek Çitlemeye devam

aslı konusuna gelirsek yok istanbulda gezmeye gitmiş yok o sürmüyormuşta düşmüs asfalt yanığı varmış( foto şaibeli), yok şekil bozukluğu varmış Allah Allah bak sennn bide üstünden 2 ay geçmiş ve ne hikmetse bu foruma gelip bununla ilgili konu açıyor haa bu arada doktorada gitmemiş 😂😂😂

Ya delirteceksiniz ha daha birsürü fotoğraf var iyleşirken falan çektiğim ama kime neyi kanıtlamakla uğraşıcam hadi abiler size iyi forumlar yazmayın artık be.Kime ne yalan borcum var böyle bi siteye girip böyle bişey sorayım sizi çok mu kandırdılar ya.. Bu arkovopic kimse çok kolpa bi insan sanırım herkes o sanıyo aaaa yeter biz canımızın derdindeyiz yok bilmem ne silinse silicem silemiyom da

Ve şekil bozukluğu gerçekten var içe göçük gibi bunun için cidden endişelendim siz makara derdindesiniz

İstanbul'a gezmeye gittim demedim hem nabukatcım sevgilimin yanına gittim sonu iyi sonuçlanmadı tabi bi kaza yaptık buraya sorma gafletine düştüm

Son düzenleme:
Zaman zaman senin gibi profiller geliyor gidiyor foruma..
Üzülme evladım... Sen de gideceksin..
Dua et kertenkele demişim... Ya başka örnek verseydim.. :)

yaaa yine mi eski üyeliğinle ovunmeye basladın alp ?

hiç kıvırma, tanımadığın yuzunu bile gormediğin bir kız için bize kertenkeke dedin..

kız motorcu bile değil.

bu mudur motorcu kardesliği.. yazık ya.

bence forumcu arkadaşlardan ozur dile. eser miktardaki testosreron etkisiyle boyle konustum de konu kapansın.

Konunun eğlenceli olacağını tahmin etmedim
Ben çekirdek Çitlemeye devam

hay senin cekirdeğine.

yaaa yine mi eski üyeliğinle ovunmeye basladın alp ?

hiç kıvırma, tanımadığın yuzunu bile gormediğin bir kız için bize kertenkeke dedin..

kız motorcu bile değil.

bu mudur motorcu kardesliği.. yazık ya.

bence forumcu arkadaşlardan ozur dile. eser miktardaki testosreron etkisiyle boyle konustum de konu kapansın.

hay senin cekirdeğine.
Evet motorcu bile değilim hay kapansın artık şu konu kardeş kardeş gecinin işte ne güzel

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslı kusura bakma ama burada esas problem; erkek arkadaşının kaza sonrası seni hastaneye götürmekten imtina etmesi. Kaza esnasında vücut sıcakken bazı hasarları hissedemeyebiliyoruz ama akşamında ya da ertesi gün bir problem olduğunu anlıyoruz.

Sen erkek arkadaşının kulağını bir çek, daha duyarlı olsun. Gebeş gebeş şeyler yapmasın. Bu işler "Ooo kaza yaptık, çok şükür bir şey yok, haydi yola devam" gibi baside indirilicek şeyler değil.

Aslı kusura bakma ama burada esas problem; erkek arkadaşının kaza sonrası seni hastaneye götürmekten imtina etmesi. Kaza esnasında vücut sıcakken bazı hasarları hissedemeyebiliyoruz ama akşamında ya da ertesi gün bir problem olduğunu anlıyoruz.

Sen erkek arkadaşının kulağını bir çek, daha duyarlı olsun. Gebeş gebeş şeyler yapmasın. Bu işler "Ooo kaza yaptık, çok şükür bir şey yok, haydi yola devam" gibi baside indirilicek şeyler değil.
Olay esnasında cidden bişey yoktu ve aslında beni otobüsüme yetiştirmeye çalıştığı için kaza yapmıştık.. Acil ailemin yanına gitmem gerekiyordu şehirler arası otobüse yetişelim derken oldu hastaneye gidecek vaktimiz de yoktu bacağım morarık bile değildi hiç ağrımıyodu o anın sıcaklığıyla sanırım,ertesi gün morarmaya başladı ve ağrıdı ama gitsem de morarmaya ne yapacaklar diye gitmedim bi süre sonra iyleşti bu dediğim şey ise yenilerde oldu ama biz sevgilimle ayrıldık.Bu olmadan önce birlikteydik bişeyim yoktu dediğim gibi şu an ayrıyız o bilse zaten gitmemi söylerdi kulağını çekemem ne yazık ki artık :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar